Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Nisan 2008, 23:38
arkadaşlar 1 depo ile ne kadar gidiyorsunuz.ben 400 km gidenleri duydum ama yedek depoyuda zorlasam 300 ün az üstüne çıkabildim.
Reklamlar
-
27 Nisan 2008, 23:45
rsmztrk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 1 depo ile ne kadar gidiyorsunuz.ben 400 km gidenleri duydum ama yedek depoyuda zorlasam 300 ün az üstüne çıkabildim.
şuanda ki yakışına göre benim ki yedek depo dahil 440 km gitmesi lazım
kullandığınız motor 0 km mi?
model km belirtirseniz yardımcı oluruz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
28 Nisan 2008, 01:13
Arkadaşlar bu yıbırların vitesleri cbf gibi yukarı kaldırınca artıyor aşağı basınca mı düşüyor
Arkadan vuran suçludur...
Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.
-
28 Nisan 2008, 01:18
Herkese merhaba...
2004 YBR ile yaptığım Erzincan gezilerinin resimlerini "Gezi Yazıları" bölümüne koydum. inşallah beğenirsiniz...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...i%5B-b%5D.html
-
28 Nisan 2008, 09:19
merhaba arkadaşlar.benim motora jant şeridi olarak hangi renk yakışır?
-
28 Nisan 2008, 09:21
E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar.benim motora jant şeridi olarak hangi renk yakışır?
KESİNLİKLE KIRMIZI..............
-
28 Nisan 2008, 09:52
Mümkün değil.300 km çok çok az.en az 400 km. yapman lazım.O da motoru sürekli devirli kullanırsan.Normal kullanımda 450'ye kadar çıkar.Çok denedim YBR 100 km'de 2.4 ile 3.00 lt arasında benzin tüketiyor.Motorunu bir kontrol et derim.
-
28 Nisan 2008, 10:16
Yeniçeri adlı üyeden alıntı
Mümkün değil.300 km çok çok az.en az 400 km. yapman lazım.O da motoru sürekli devirli kullanırsan.Normal kullanımda 450'ye kadar çıkar.Çok denedim YBR 100 km'de 2.4 ile 3.00 lt arasında benzin tüketiyor.Motorunu bir kontrol et derim.
Ben daha hiç benzini bitiresiye km yapmadım ama ibre yarım depoya yakınken 185 km.lerde oluyor.Hesap doğrumu sizce
İbre yarıdan sonra daha hızlı düşmeye başladığından,hemen benzin alma ihtiyacı duydum hep.o yüzden tam ölçüm yapamadım.Ama benzin 2.90._ytl lerdeyken kilometre de 8-8.5 ykr yakıyordu...
-
28 Nisan 2008, 10:16
Ticaretisyen adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu yıbırların vitesleri cbf gibi yukarı kaldırınca artıyor aşağı basınca mı düşüyor
arkadaşlar hala cevap veren olmadı.
Arkadan vuran suçludur...
Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.
-
28 Nisan 2008, 14:47
Ticaretisyen kardeşim,
YBR'lerde vites normal konumda iken yani boşta iken aşağıya basarsan 1'inci vitese geçer, 2,3,4,5'inci viteslere geçerken vites pedalını yukarı kaldılman gerekiyor. Boşa nasıl geçiyor diye sorma çok zor geçiyor. Servisine gidip debriyaj ayarı yaptırmama rağmen boşa almak için bayağı uğraşıyorum bazen tasadüfen geçiyor.Vites boşluk mesafesi çok kısa tutulmuş. Ayağının çok hassas olması gerekiyor. Belki de motor daha 1000 km'de olduğu için böyledir bilemiyorum. İnşallah ilerde alışır.
-
28 Nisan 2008, 17:13
KİRK DOUGLAS adlı üyeden alıntı
Ticaretisyen kardeşim,
YBR'lerde vites normal konumda iken yani boşta iken aşağıya basarsan 1'inci vitese geçer, 2,3,4,5'inci viteslere geçerken vites pedalını yukarı kaldılman gerekiyor. Boşa nasıl geçiyor diye sorma çok zor geçiyor. Servisine gidip debriyaj ayarı yaptırmama rağmen boşa almak için bayağı uğraşıyorum bazen tasadüfen geçiyor.Vites boşluk mesafesi çok kısa tutulmuş. Ayağının çok hassas olması gerekiyor. Belki de motor daha 1000 km'de olduğu için böyledir bilemiyorum. İnşallah ilerde alışır.
evet düzelecek.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
28 Nisan 2008, 18:18
hayati adlı üyeden alıntı
Ben daha hiç benzini bitiresiye km yapmadım ama ibre yarım depoya yakınken 185 km.lerde oluyor.Hesap doğrumu sizce
İbre yarıdan sonra daha hızlı düşmeye başladığından,hemen benzin alma ihtiyacı duydum hep.
o yüzden tam ölçüm yapamadım.Ama benzin 2.90._ytl lerdeyken kilometre de 8-8.5 ykr yakıyordu...
Yarım depo ile 185 km yapman çok anormal değil ama yine de biraz fazlaca gibi.Belki senin kullanımından dolayıdır.Bana sorarsan bir pet şişe içine 1 veya 2 lt. benzin alarak sonuna kadar bir kere olsun bir kullan derim.Ben denedim 420 km yol yapabildim.Bu km'nin bir kısmı şehir içinde bir kısmı şehir dışında bazen artçılı olarak yapıldı.
-
28 Nisan 2008, 21:03
hayati adlı üyeden alıntı
İbre yarıdan sonra daha hızlı düşmeye başladığından,hemen benzin alma ihtiyacı duydum hep.
o yüzden tam ölçüm yapamadım.Ama benzin 2.90._ytl lerdeyken kilometre de 8-8.5 ykr yakıyordu...
İbreye bakarak doğru tüketim hesabı yapılamaz.
size sağlam bir ölçüm yöntemi vereyim.
1 ) depoyu kapağa kadar silme doldurun ve km. saatini sıfırlayın.
2 ) 100-150 km. civarında yol yapın,
3 ) depoyu tekrar aynı şekilde silme doldurun.
son aldığınız benzinin litresi ve fiyatını yaptığınız km.'ye bölerseniz, 1 km.'deki tüketimini bulursunuz.
kolay gelsin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
28 Nisan 2008, 21:12
arkadaşlar benim ybr son zamanlarda rölantideyken ve durup da debriyaja bastığımda stop ediyor ve iyice sıklaştı.
dün gelişim ibrahimde baktı abi karbüratörü temizletsen iyi olur dedi motor 15000 de normaldir dedi.
servisi aradım eğer parça değişmeyeceğini var sayarsak işçilik 20 25 ytl alıyoruz dedi.
şimdi ben bu karbüratörü söksem kendim temizleyebilirmiyim? özel bir alet gerekirmi yada hassas ayarlar yapılması lazımmı?
elimden bu tip işler gelir her türlü alet edavat da mevcut
yarın sökmeyi düşünüyorum ne dersiniz daha önce siz söküp taktınız mı?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
28 Nisan 2008, 21:37
babaçi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim ybr son zamanlarda rölantideyken ve durup da debriyaja bastığımda stop ediyor ve iyice sıklaştı.
dün gelişim ibrahimde baktı abi karbüratörü temizletsen iyi olur dedi motor 15000 de normaldir dedi.
servisi aradım eğer parça değişmeyeceğini var sayarsak işçilik 20 25 ytl alıyoruz dedi.
şimdi ben bu karbüratörü söksem kendim temizleyebilirmiyim? özel bir alet gerekirmi yada hassas ayarlar yapılması lazımmı?
sök abi dagit ne var ne yok eger olursa bende getiririm sana servise degilde sana vereyim parayi benim motörda 13 binde az kaldi getircem yanina
-
28 Nisan 2008, 21:42
-
28 Nisan 2008, 22:02
-
28 Nisan 2008, 22:07
şuanda ki yakışına göre benim ki yedek depo dahil 440 km gitmesi lazım
kullandığınız motor 0 km mi?
model km belirtirseniz yardımcı oluruz
motor 2007 model.sıfır aldım.şu an 3700 km.de. periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırdım.zannedersem biraz yüksek devirli kullanıyorum.ayrıca istanbulu bilenler için söyleyeyim bulunduğum yerler fatih, beyoğlu gibi trafiğin yoğun olduğu bölgeler.
-
28 Nisan 2008, 22:13
arka sayfada güme gitmesin
motor 2007 model.sıfır aldım.şu an 3700 km.de. periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırdım.zannedersem biraz yüksek devirli kullanıyorum.ayrıca istanbulu bilenler için söyleyeyim bulunduğum yerler fatih, beyoğlu gibi trafiğin yoğun olduğu bölgeler.
senin tarzına uygun ve trafikte kullanan arkadaşlar daha iyi cevaplar yazabilir ama yinede fazla gibi
-
28 Nisan 2008, 22:27
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 329 kullanıcı var. (0 üye ve 329 misafir)
Bu Konudaki Etiketler