Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ne ybr miş,evrim geçirmiş,biraz daha dursaymış arkadaş'ta devrim bile geçirecekmiş.
facebook(Fazer Tutkunları)
selam arkadaşlar..bugün ybr'nin orjinal fren balatalarını getittirdim 40'ytl bayıldım..normal'mi fiyat yoksa düdüklendikmi yan'sanayisini taktırmıştım (15'ytl'ye toplamında) sabun gibi tutmuyordu frenler!!bende hiç bir şey candan önemli değil diyerek orjinalini taktım...
Yeni balataların ile keyifli sürüşler, orjinal balata 40 YTL'ye bence gayet normal.İnsan hayatının söz konusu olduğu yerde verdiğin paranın hiç önemi yoktur. Aldığın markayı ve nereden getirttiğini yazarsan bizlere de belki faydası olur.
YAMAHA BWS ile takaslayabileceğim ybr satıcısı varmı
KARABÜĞÜN YOLLARI TAŞAN BWS NİN MOTORU KAYADAN :queen::queen::bounce:
Yapalım üstüne Ne Kadar Istiyosun:p
ben daha 13 bin km deyim balatalardan ses geliyo sinir oluyom frenler tamam tutuyoda o ses gıy gıy içim bi hoş oluyo yaw balatalarim bittimi acaba ? ön ve arka
13 bin neki ben 20 bin yaparim diyodum genelde de sakin kullanirim motörümu ama
babaçi abi yardim et25 kere
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Arkadaşlar bende aranıza katılmak için 3 aydır araştırma yapıyordum ve 2006 model ybr buldum 6000km de, sahibi de bnm eski hocalarımdan, 2800ytl ye satıoyr, sizce fiyat nasıl?
beyler sitelerin birinde 125 lik ybr yi 140 cc ye yükseltilebilir gibi birşeyler buldum nedersiniz ustalarım sağlıklımı sizce ??
http://www.motogiyim.com/main/produc...ID=0&cat_ID=70
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
arkadaşlar merhaba bu siteye yeni üye oldum mondial 150 zc almayı düşünüyordum fakat kime sorduysam alma etme ) vazgeçtim ve hayatımda kullandıgım ilk motor olan ybr125 de karar kıldım ) bunu alacaz ve inanırmısınız kaç gündür önceki konuları okuyorum merak ettiğim bu aralar kampanya yokmu fiyat indirimi vs??? ve aldıktan sonra apartmanda oturuyorum çalınmaması için ne yapmalıyım? saygılar
şimdiden aramiza hoşgeldin tesol,hayirli olsun darısı benim başıma.kampanya olarakta www.beldeyama.com.tr adresinde var.güle güle kullan,allah kazalardan belalrdan korusun.tedbirini al kaskını falan giy,motor kullanırken.allaha emanetsin.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Şu an bu konu içerisinde 144 kullanıcı var. (0 üye ve 144 misafir)