arkadaşlar benim ybr de 3700 km de 5. vites düz yolda 6000 devirde tam 70 km/s hıza erişiyor 7000 devirde ise 80 km/s hıza erişiyor
arkadaşlar benim ybr de 3700 km de 5. vites düz yolda 6000 devirde tam 70 km/s hıza erişiyor 7000 devirde ise 80 km/s hıza erişiyor
Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK
[QUOTE=hayati;1049758]NNNNeeee ybr nin ikinci elidemi var?
alan satarsa aklından şaşarım...
) Ben alsaydım çoktan almıştım ikinci el bir ybr,ama ben sıfır km almayı tercih ediyorum.kendimi şartlandırdım sanki kız alırmış gibi sıfır olsun istiyorum,sizce haksızmıyım.ve ben alacağım ybr mide ömürlük alacağım,ilerde büyültecek olsam dahi satmayacağım,çünkü ben aşığım ybr ye,kavuşmamıza az kaldıallah herkesin gönlüne göre versin,kazalardan belalardan korusun cümlemizi.AMİN..
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
tesekkür ederim babaçi.allahın izniyle olacak inşaallah.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
bugunde 100 km yaptın demi alıom haberlerinizi ona göre
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Tabee abi ya temizlik + düşük devir
Bi de kirlenmek güzel diyolardı
Ulem aynısını bende düşünmediysem neyim
İlerde ama çoook ilerlerde büyük motor alırsam ybr kenarda kalıcak bi klasik olarak
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
Misafirler kapıda kalmayın puyrun çay falan ikram ederim
Şimdi arkadaşlar bütün cbr 125 başlığını okudum desem yalan olur...
şimdi telefon ettiğim kuruçayırlı firmasında
3600 ytl plaka dahil 12 taksitli stict marka tulum hediyeli fiyatı var...
sizce bunumu almalıyım yoksa. cbf 150 mi
para durumum kısıtlı olduğu için yamaha kullanıcılarına soruyorum...
Merhaba arkadaşlar.
Özellikle İstanbul'daki arkadaşlara bir sorum var.;
Hani daha önceki sayfalarda (sanırım 154 veya155.inci syf)Ybr nin motorunda gömlek ve piston değişikliği yaparak hız ve gücünde artma sağlama durumu vardı ya,aranızda bunu yapan veya çevrenizde yapan varmı.Hiç araştırdınızmı bu konuyu?
bilenler bilgilendirirse sevineceğim...
arkadaşlar bende 2 makine var küçüklüğüne gücüne pek aldırmam
benim için kalite önemli
ailemize ilk katılan 1990 simson s51 17 yıldır bizde hala taş gibi satmayada niyetim yok
ikinci kardeş 2005 ybr 125 bakım kontrolüne babam götürmeden önce ibrede rahat 125 i görüyordum şimdi garibim 110 diyor 111 demiyor babam düzelt diyor inatlaşmaktan dolayı dokunmuyorum. 30 yıllık bisiklet tamircisi yamaha yetkili servisi olursa onun ustalığından daha ne beklenirki.
siz siz olun bütün yetkili ustalara profesyonel usta muamelesi yapmayın sadece ustalığını iyi bildiğiniz kişilere güvenin yoksa sevdalınızın canını okuyorlar.
Slm arkadaşlar,
Zincir bakımımı kaç km'de yapmak gerekiyor. Castrol chain wax aldım. Bunu zincire uygulamadan önce herhangi bir solventle ön temizlik yapmak gerekirmi? gerekirse hangi solventi kullanıyorsunuz(gaz, benzin, tiner v.b) ve temizliği bez ile mi yokso fırça ile mi yapıyorsunuz.
Cevaplarınız için teşekkürler,
Keyifli sürüşler.
senin motor 2004 benimkide öyle şu anda 50000 km de 5.viteste 7000 devirde 100 km/h ' a yaklaşıyo. 4.vitesde ise rekorum rampa aşağı 115i geçtim.
ama biz babaçi gibi km de 87krş u göremeyiz 100 den aşşa yakmaz çünkü benzin devir daim i yok hemde hp fazla bide benzinin litresi 3400 olmuşken bu ancak bi hayal.
illaki YBR
slm arkadaşlar.başlangıç olarak cin malı scooterle başladım sonra hyosung gt250r kullandım bazı nedenlerden dolay sattım.şimdi ybr alacagım askere gidene kadar biniyim diyorum motorsuz olmuyo bunu cok iyi anladım geçicide olsa bi motor şart yani... şuan 2006 model 17000 kmde 2100 ytl siyah bi ybr buldum sizde uygunmu fiyat motor bu..
sahibinden ilan nosu:5318191
link: http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
mümkünse incelermisiniz tşkler
ANKARA MT
aman bulaşmayın...
http://www.sahibinden.com/mondial_va...XQQdisplayitem
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 110 kullanıcı var. (0 üye ve 110 misafir)