Arkadaslar Bana Yamaha Dt125 Kalburatorub Takıldıgı Pladtık Manıfold Lazım Bılenınız Varmı Sıfır Veya Cıkma
Arkadaslar Bana Yamaha Dt125 Kalburatorub Takıldıgı Pladtık Manıfold Lazım Bılenınız Varmı Sıfır Veya Cıkma
İyide motorun bi devirdeki hızı gücüyle alakalı değil ki vites oranıyla alakalı
Dişliler değişmediyse bütün ybr ler aynıdır.
Eskileri bilmiyorum ama.
ARKADASLAR BU GUN COK MUTLUYUM BREZİLYADAN SİPARİŞ ETTİGİM TELLER GELDİ AMA BAŞLIKLARINDA GELMESİNİ BEKLİORUM ODA GELİNCE EN KISA ZAMANDA RESİMLERİNİ ATICAM
Telleri Aldımda Dikkatimi Ceken Bişi Oldu Teller ışıkta Yeşil Sarı Mor Renlere Donuyr Neden Acaba Bilgisi Olan Varmı Başlıklarda Sarı Renkte Nipel Denen Bi Maddeden Yapılmıs Paslanmaz çelikmi Oluor Yardımcı Olursanız Sevinirim
ybr de karar kıldım gibine zor şeymiş karar vermek.kampanyadan alıcam gibi bitane.umarım renk seçimindede zorlanmam.vitesli motor deneyimi yok.yapiciz artık bişiler.bu arada tüm arkadaşlara selam
Bence siyah al . Benimki siyah ybr ye siyah çok yakışıyor.
ben ikinciel ybr babamdan bile almam.çünkü güvenenemem.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
güvenemem derken arkadaşın kastı sanırım motor değil kişi
o sadece bir örnek.bu motor honda da olabilir.suzukide olabilir bir çin malıda olabilir,siz beni yanlıs anladınız,ben ikinci ele pek güvenmem.nedeni ise bilmediğm bi sorun olabilir mtrda.adam km telini çıkarip 30bin veya daha fazla bir km yapıp sonra takıp satmaya kalkabilir,ve bunu bizler 5 bin 10 bindeymiş gibi satar gider.bu kadar yeter.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
o konuda haklısn bende cok guvenmem zaten ben motrumuda ikinci el aldım ama kuzenimindi aynı apartmanda oturuoruz bana dahil kimseye motorunu surdürtmezdi hergün silerdi bende motoru gornce hasta olmustum zaten ve ısrarlarıma dayanamadı ve motoru ondan satın aldımmotorum 2004 model ama görenler yeni cıkan modelimi kaç gunluk die soruyorlar bende diorum ki evet birezilyadan ozel getrttirdim
alacağınız kişi tabiki önemli ama sadece km saatine bakarak motorun ne kadar kullanıldığı anlaşılmaz
işte bu yüzden alırken ya anlayan birine yada servise götürmek lazım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 183 kullanıcı var. (0 üye ve 183 misafir)