Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    kanunisultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KaNuNi PoPcOrN & YaMaHa YbR
    Alıntı gurzan adlı üyeden alıntı
    ilk foto 20 eu
    2. 80 eu
    3. ise 40 eu falan.
    komik di mi?
    burada, bize nasıl yaslıyorlar bunları bilseniz...
    bu zamana kadar butun yazılan yorumları okudum ybr le ilgili çok güzel motor hoşuma gitti çokk...
    bu çantalar konusunda yazamadan geçemiyeceğim fiyatlar konusunda eminmisin...?
    artık yarumlara elimden geldiğince katılmaya çalışıcam...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ya bu çantalar için belirttiğin fiyata değer ancak bize kim bilir kaça gelir bu çantalar benim ciddi anlamda hoşuma gitti benim özellikle 3. resimdeki çanta hoşuma gitti arkaya case ile beraber hem şık durur hem ergonomik olur
    Kask tak!

kanunisultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KaNuNi PoPcOrN & YaMaHa YbR
    EWET...çok hoş çantalar eskişehirde ismini vermiyim bir motosiklet bayisi var honda kanuni bayisi misal olarak veriyorum butun motorculara sordum yedek parça aksesuar satan yerlere fakat dizlik bulamadım ve en son o bayi kalmışdı gıttım 85ytl fiyat söyledi UFO marka aynısı kankam motoshow06'dan 70 ytl ye aldı eskişehirdede alıcaksan o fıyata almaya mecbur kalıyorsun....

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    ricaederim arkadaşlar ;)
    Yararım olduysa ne mutlu, bu arada inşallah bir ara şöyle toplu bir YBR turu yapalım diyorum...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    fiyatlar böyle arkadaşlar.
    en üstteki çantayı, 10 eu (indirimden) aldım ve kullanıyorum.
    ikinci çantanın indirimde 60 eu fiyatı vardı. kredi kartım müsait olmadığı için alamadım. şimdi 80 eu çıkmış.

ybr turundan önce servis turu yapmam gerekiyor. 950 km oldu.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

gurzan:

valla o çantayı baya ucuza almışsın bişi sorcam nerden aldın ? ha bide o resimler sneinmi?
    Kask tak!

shadowofspirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250R SİYAH..
    Arkadaşlar 2 gün önce 2006 model siyah 1300 km de olan ybrmi satın almış oluup aranızaaaaa katıldıııııııııııııııım.......
    Motorize Birlikler K.lığı......

hashmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150hs
    meraba arkadaşlar.aranıza bende katılıcam inşallah en kısa zamanda.kredi kartına peşin fiyatına 9taksitle alınabilio artık ybr ler.fırsatı kaçırmamak lazım dimi ama.sevgiler saygılar
    hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    bekleriz arkadaşım hayırlısı olsun buarada 9 taksit belli modelleri için demi??birde sadece kampanyaya katılan bayiler de var taksit izmirde nerlerde varmış araştırdın mı
    Ride your way

Motosikleti
    mondi 150hs
    evet bornovada 2 bayii var zaten beldeyamanın sitesinden bakabilirsin. ipekyolu aş de taksit yapıolar.haftasonu gidip bi bakıcam.kısmetse haftaya alabilirim.sanırım sadece ybr ve alt cc bi kaç motorda daha var bu taksit.ybr almak isteyen arkadaşlar için iyi bi fırsat..

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    www.beldeyama.com.tr ye girdiğinizde popup açılıyo ve peşin fiyatına 9 taksitten bahsediyo. bütün bayilerde olması lazım.
    bir de, geçenlerde zincir yağı almak için yamaha bayisine gittim. 15 ytl ye mobil spray zincir yağı aldım.
    orada yamaha top case leri gördüm. orjinal yamaha marka top case ler vardı ellerinde. kaç lt olduğundan emin değilim ama 30-35 lt vardı sanırım. kask rahatlıkla içine giriyordu. fiyatını da 105 ytl dediler. peşin alınca %10 indirimi var. ancak, yarın öbür gün, euro arttığı için zam gelcek dedi adam. gelen zam da yine %10 civarında. yani peşin alırsanız 105 ytl, öle söliyim ben size
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

bu 9 taksit olayını kaçırmamak lazım ama işte benim işimn öss den sonraya kaldı heralde 18 haziranada 1 ay kaldı bu günüde sayarsak artık ondan sonra kampanya bitermi fiyatlar yükselirmi bilmiyorum

shadowofspirit:

yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle iki tekerin hep yerde olsun ayda bnir motor değişir olmuşun sukidayı daha 2 ay önce aldın diye biliyorum eheh çin malından bıktın heralde
    Kask tak!

sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Meraba arkadaşlar.. Size üzücü bir haberim var ki eveli gece YBR m ile kaza yaptım.. Karanlık bir dört yol azında aniden çıkan körüklü bir belediye otobüsüne yandan bodoslama girdim. Bende sağ el ve burun kırıldı. Motoron ön taraf (dieksiyon+kadran+tekerlek yani hepsi) + depo deişmek zorunda .. Sizce nasıl bir fiyat listesi gelir önüme??

Ve burdaki bütün motorculara seslenmek istiyorum. Ben böle bir kazayı atlatabileceğim en küçük yaralarla atlattım. Sadece elim ve burnum. Üzermnde kask+mont+eldiven+dizlik vardı. Siz siz olun, aman sakın bir yerden bir yere giderken korumalarınızı çıkarmayın yada takmamazlık yapmayın. Onların varlığının önemi böle bir kazada anlaşılıyormuş. Ve şükürki hala nefes alıyorum. Aman aramızdan hiç kimseye bişi olmasınn.. sAYGILAR..

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Alıntı sandman adlı üyeden alıntı
    Meraba arkadaşlar.. Size üzücü bir haberim var ki eveli gece YBR m ile kaza yaptım.. Karanlık bir dört yol azında aniden çıkan körüklü bir belediye otobüsüne yandan bodoslama girdim. Bende sağ el ve burun kırıldı. Motoron ön taraf (dieksiyon+kadran+tekerlek yani hepsi) + depo deişmek zorunda .. Sizce nasıl bir fiyat listesi gelir önüme??

Ve burdaki bütün motorculara seslenmek istiyorum. Ben böle bir kazayı atlatabileceğim en küçük yaralarla atlattım. Sadece elim ve burnum. Üzermnde kask+mont+eldiven+dizlik vardı. Siz siz olun, aman sakın bir yerden bir yere giderken korumalarınızı çıkarmayın yada takmamazlık yapmayın. Onların varlığının önemi böle bir kazada anlaşılıyormuş. Ve şükürki hala nefes alıyorum. Aman aramızdan hiç kimseye bişi olmasınn.. sAYGILAR..
    Arkadaşım önceklikle çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Bu hasta halinde kötü haber vermek istemezdim ama sana şöyle bir fiyat listesi vereyim;
    ön çatalların iç boruları iki tanesi 110 milyon, gösterge paneli 250 milyon (eğer sadece devir veya sadece hız göstergesi kırıksa parçalı değişim mümkün, sadece çerçeve veya camlar kırıksa sırf onların da değişimi mümkün), direksiyon ne kadar bilmiyorum, eğer eski tip kafalık varsa toplamda 110 ytl, yeni rüzgarlıklılardan ise onlar 75 ytl sanırım, çamurluk 40 milyon sanırım, depo ve alaşım jant ne kadar bilmiyorum... Böyle birşey...

Benim merak ettiğim senin kaskın yarım kasklardan mıydı? yoksa kalitesiz bir kask mıydı da burnun zarar gördü? Elinde korumalı eldiven yok muydu?

Tekrar çok geçmiş olsun....

Motosikleti
    mondi 150hs
    sandman geçmiş oldun kardeş.gene ucuz atlatmışsın,motora yazık olmuş tabi ama bunada şükür...
    godfather umarım kampanyayı kaçırmazsın,çünkü ben başka türlü motor sahibi olamıycaktım çok iyi geldi bu kampanya..uğraşlarım devam ediyor umarım haftaya alabilirim ybr mi!

sandman:

çok üzüldüm kardeş geçmiş olsun sende bişey yoktur umarım incinme bile çok kötü oluyor

hashmet:
    sağolasın ama işte ailem öss geçsinm kafan rahat olsun gibi bişeyler diyor aslına bakarsan haklılar ben şimdi gidip alsam sabah akşam inmem üstünden
    Kask tak!

Motosikleti
    mondi 150hs
    Alıntı godfather adlı üyeden alıntı
    hashmet:
    sağolasın ama işte ailem öss geçsinm kafan rahat olsun gibi bişeyler diyor aslına bakarsan haklılar ben şimdi gidip alsam sabah akşam inmem üstünden
    eheh bencede böylesi daha mantıklı,üni sınavı önemli başarılar dilerim sana.en kısa zamanda motorlara,rüzgarlara kavuşmak dileğiyle..

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    geçmiş olsun sandman.
    motor toplanır, yapılır. takma kafana.
    sana birşey olmamış çok şükür.

biz de bugün, ilk bakıma gittik insane ile.
    yağ değişti, hava filtresi üflendi, ayna sabitlendi ve sele alçaltıldı.
    10 ytl yağ, 15 ytl bakım ücreti olmak üzre, 25 ytl ödendi.
    yardımlarından dolayı, insane'e teşekkür ederim.
    (yolda bir de kaza atlattık murat, aniden sinyal verip dönmeye kalkınca, az daha üstüne çıkacaktım arka frene asıldım, lastik kaydı ve hiç inanamayacağım ses çıkardı. ben bile korktum )
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    mondi 150hs
    arkadaşlar hepinizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun.ayrıca bugün benim doğum günüm.motorum olsa ne güzel gezerdim şimdi,otur otur nereye kadar?hörmetler...

fakir ama gururlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Siyah YBR 125 '06
    sandman büyük geçmiş olsun arkadaşım. allah korumuş

Alıntı insane adlı üyeden alıntı
    Arkadaşım önceklikle çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Bu hasta halinde kötü haber vermek istemezdim ama sana şöyle bir fiyat listesi vereyim;
    ön çatalların iç boruları iki tanesi 110 milyon, gösterge paneli 250 milyon (eğer sadece devir veya sadece hız göstergesi kırıksa parçalı değişim mümkün, sadece çerçeve veya camlar kırıksa sırf onların da değişimi mümkün), direksiyon ne kadar bilmiyorum, eğer eski tip kafalık varsa toplamda 110 ytl, yeni rüzgarlıklılardan ise onlar 75 ytl sanırım, çamurluk 40 milyon sanırım, depo ve alaşım jant ne kadar bilmiyorum... Böyle birşey...

Benim merak ettiğim senin kaskın yarım kasklardan mıydı? yoksa kalitesiz bir kask mıydı da burnun zarar gördü? Elinde korumalı eldiven yok muydu?

Tekrar çok geçmiş olsun....
    bu fiyatlar yanlış gibi bir his var içimde. örneğin gösterge panelini ankarada sormuştum 90ytl idi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)

Bu Konudaki Etiketler