T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arkadaşlar ben motoru alalı 18gün oldu.Sıfır aldım.Fakat bazı şeyler canımı sıktı.
Ben arıza verdi diye düşündüm servisede gidemedim bitürlü.Size sorayım belki bişeler söylersiniz.Sorunum sabahları motoru jikleyi kaldırmadan çalıştıramıyorum.2 3 dakika jikle kalkık halde çalışması gerekiyor.Sonra normale dönüyor.Normal havalardada durum böyle.Honda cg Titan s hatta kanuni cros da bile böyle bişe görmedim.Yaz kış direk basıp gidiyordum.Bide viteslerle ilgili bi sıkıntım var 1000 bakımında viteslerede bakım filan yapılıyormu yani ayarlanması filanmı gerekli?Ara sıra dururken boşa alamıyorum birden ikiye geçiyor.Anlamadım bende :(
Motorunun jigle ile bir problemi yok merak etme. Bütün YBR ler hatta aslında motorlar gün içerisinde kalkmadan önce ısıtılmalı ki daha sonra düzgünce gidebilsin. Bu motorun ömrünü uzatan birşeydir. Bütün ybr lerde soğuk havalarda marşa bastım hadin ben gidiyorum demek imkansızdır. ki normal günler de de motor ısınmadan zorlanmaması tavsiye edilir. İkinci problemine gelince bence debriyaj telinin ayarıyla biraaz oynarsan hallolacaktır ..
20 ytl ye 225 km yol gittim şehir içinde sakin kullandim. benzinin litre fiyati 3.22 idi ozamanlar tabi
arakadaşlar acil yardım ybr min vites attıgımız milin şanzunana giren yerdeki siyah keçeden yağ kaçırıyo düzcede hiç bir yerde yok servis dahil ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
fren balatalarını yan sanayii taktıran var mı içinizde?
arka orjinal 45ytl yan sanayii 20 ytl
ön orjinal 35 ytl yan sanayii 15 ytl
servisin verdiği fiyatlar bunlar sadece arka balata için 10 ytl işçilik alıyorlar
daha önce duyduğum yan sanayii'yi ve orjinali aynı firmanın ürettiği fakat orjinalinin üzerine yamaha markası vurulduğu yönündeydi doğru olabilirmi?
performansı nasıl olur yan sanayii lerin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
sevgili arkadaşlarım,ben ybrmi almadan kaskımı,alıyorumnasıl iyi ediyormuyum.yalnız ben gözlük kullandığım için çeneden açılmalı kask alıyorum,birazda hoşuma gidiyor çeneden açılmalı olanlar,biraz araştırdım nette ama yinede size sormak istedim,kalite olarak hangi markaları tavsiye edersiniz,bilgilerinize çok ihtiyacım olacak,bir de bu topcase midir nedir adı neyse,ondan almayı düşünüyorum ne gibi birşeyler önerirsiniz.şimdiden teşekkürlerimi sunuyoırum ybr ci dostlarım.kendinize iyi bakın ALLAH'a emanet olun,kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Kardeşimm önce hayırlı olsun diyorum motorun şimdiden
Kaska gelince lütfen kapalı kask al.Düşme esnasında açılıyormuş açılan kasklar aman deyim yaff:S
Çanta konusuna da gelince 35Lt kappa tek geçerim
Bende kappa arıyorum 2. el ama bulamıyorum bi türlü sıfır en iyiside çok pahalı yaw Ya da varsa Shad alabilirsin 37lik falan
Sagolun arkadaşlar ama diger motorlarımda aşırı soguk olmayan havalarda jikleye bastıgımı hatırlamam.Ne yapalım bizde buna YAMAHA farkı diyelim
vebengeldim ilk başta benimde canımı sıktı bu bahsettiğin ama en sıcak havada da jikleyle ilk marşta alıyo, en soğuk havada da.Yani çalışmasında bi problem yok.Sadece motorun karakteri artık onada katlanalım yav
Elimdeki kullanıcı kitabı ile Beldeyama'nın sitesinden indirdiğim
kullanıcı kitabının Rodaj ile ilgili bilgileri farklı:
bendeki:.......................................... indirdiğim:
0-150 km arası 4000 deviri;.................0-500 km 6000 deviri geçmeyin
150-500 km arası 5000 deviri;..............500-1000 km 7500 devir geçmeyin
500-1000 km arası 6000 deviri geçmeyin .............................................
1000 km üzeri 8500 deviri geçmekten kaçının demiş ama indirdiğim kitapta ilk
1600 km'de aşırı zorlanmamalı diyor. Rodajı elimdeki kitaba göre yapıyorum,
ancak diğer tararaftan bilgilerdeki farklılık aklıma takılıyor. Henüz 325 km deyim,
örneğin dün 100 km yol yaptım, molalarla dört saat sürdü, ama fazla da
hassas davranıp motoru sağır yapmayalım istiyorum, ne dersiniz?
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 124 kullanıcı var. (0 üye ve 124 misafir)