arkadaşlar ybr'yi nasıl ve nerde modifiye edebilirim bi bilginiz varmı
arkadaşlar ybr'yi nasıl ve nerde modifiye edebilirim bi bilginiz varmı
Sağolasın aargh, elimden geldiğince.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Vay vay vay...
yakıyor vallaha...
hayırlı uğurlu olsun... Güle güle kullanın.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
maşallah nazar değmesin bende 2 haftalık ybremin fotolarını yakında koyacağım buraya;)
Yeni Ybr lenmiş arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.Kazasız belasız zevkli sürüşler...
hayrlı olsun kazasız sürüşler dilerimm ybr senii mutlu eder..ona iyi davran yetrkii
hayırlı olsun gümüş rengi özelleklemi seçtin. yanlış anlama beğenmediğimden değil benim çok hoşuma gidiyorda ondan sordum bizim burda sadece siyah varda ondan
hayırlı olsun gri rengi bende çok yakıştırırım ybr'ye kazasız belasız kullanırsın inşallah..bir tane tavuk kes barimin.
teşekkür ederim....gri rengi özellikle seçtim...ama ybr ye her renk yakışır...
cell-im HAyırlı olsun hep böyle temiz kalsın
hayırlı olsun cok super bı renk secmıssın
teşekkürler...daha plaka ruhsat işlemleri bitmedi...bunları alırken neye dikkat etmeliyim..ve şu an motorum ne kadar yakar sizce?
İyi günlerde kullan cell-im, gri de güzel duruyor.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
diğer renk sahabı ybr ciler kusura bakmayın
gri daha dolgun duruyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kusura bakma arkadasım yanlış anlamışım o konuda haklısn gride motosikleti sarı gibi oldugundan biraz daha iri gösteriyor ve kıvrımlar daha net anlasılıyor
en güzel renk kendi ybr'nizin rengidir.. ama hakkaten gümüş farklı duruyor ybr'de...
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)