şu cbf yi kullanmak bi nasip olmadi ya ozaman karar vercem cbf mi ybr mi diye yokmu anadolu yakasinda tuzla civari cbf si olan bi arkadaşim 2 tur atayim yeter sizde benim ybr ile 2 tur atarsiniz bakariz hangisi iyi
şu cbf yi kullanmak bi nasip olmadi ya ozaman karar vercem cbf mi ybr mi diye yokmu anadolu yakasinda tuzla civari cbf si olan bi arkadaşim 2 tur atayim yeter sizde benim ybr ile 2 tur atarsiniz bakariz hangisi iyi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
benim ybr 125e diye geçiyor..ama o'sonradan konan (d)harfide ne oluyoki acep ...
mete_han´isimli üyeden Alıntı
beyler YBR KULLANMA KILAVUZUNUZU KAYBETTİNİZMİ...
ALIN SİZE SAYFA SAYFA YBR 125 KILAVUZU
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...k_id=8&u_id=29
aşağıda link var tıklayın..yada direkt bu linkten...
http://www.beldeyama.com.tr/www/pdf/08_YBR125_ED.pdf
sevgili mete_han daha öncede aramış ve bulamamıştım yeri gelmiş ve konusu olmuşken sorayım ybr 125 servise manuel yani bakım kitabı lazım bana nereden bulunur bilen varsa yardımcı olursa iyi olur
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
arkadaşın verdiği pdf dosyasında bakım da var istediğin oysa tabi ufak tefek bakımlardan bahsediyor galiba. sen ayrıntılı mı istiyorsun.
Babaçi abi ne yaptın hava filtresini?Kaça aldın?
almadım ama servise telefon açtım
yan sanayii 10 ytl
orjinal 36 ytl
asıl tuhafıma giden yetkili servisin yan sanayii satması oldu
peki nasıl yan sanayii memnunmusun,tavsiye edermisin?
yani arada 2 -5 ytl olsa gam yememde 26 ytl fark var be abi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ybr 125 im var die sölemiorum ama ybr hakketen 10 numara motor alacak arkadaşlar alsınlar tavsiye ederim görüntü desen var rahatlık desen var kıvraklık var az yakıyor daha ne olsun ama modifiye yapmadanda olmaz ona benim fikrim
selam arkadaşlar bende ikinci el bir ybr aldım cuma günü!! acemsiyim. tecrübenizden mutlaka faydalanacağım saygılar...
Kardesim asmadik mi kapiya iceri alinmayacaklar listesini? Daha once YBR kullanip daha sonra hiyanet eden Metehandrocan'i da almayacagiz diye fikir birligine varmadik mi?
= = = Be Aprilia racer! = = =
arkadaşlar cbf cbf cbf cbf yeni alcak kişileri yanliş yonlendirmeyin lütfen ben bi cbf 150 li mete abimin dedigi gibi gariban pancar motoru sahibi olarak her nevi ybr 125 cok aşiri modifiye olmamak kaydıyla tokkatlamış biri olarak HONDA CBF 150 DERİM VE hız öldurur derim mesajıda veriyimde yanliş anlaşilmasın
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
selam arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz bişey sorcaktım şu anda motorunuz ne kadar yakıyor
Şu an bu konu içerisinde 171 kullanıcı var. (0 üye ve 171 misafir)