Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Mart 2008, 10:33
arkadaşlar bu sitede bi montvar acaba iyimi bi fikriniz varsa lutfen söyleyin
http://www.motorturkmarket.com/armod...til_giyim.html
2 gun önce 125 ytl idi bugun 250 ytl olmuş
Reklamlar
-
13 Mart 2008, 10:49
AZNAVUR adlı üyeden alıntı
pantolon ve mont'un fiyatı ikisi birden 250 ytl
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
13 Mart 2008, 10:55
babaçi adlı üyeden alıntı
pantolon ve mont'un fiyatı ikisi birden 250 ytl
pardon en son baktığımda ayrı ayrı idi ben okumayınca tam
babaçi abi sençe nasıl iyi montmu almaya değermi
-
13 Mart 2008, 10:58
AZNAVUR adlı üyeden alıntı
pardon en son baktığımda ayrı ayrı idi ben okumayınca tam
babaçi abi sençe nasıl iyi montmu almaya değermi
görmek lazım yada aynısını kullanan bir arkadaşa sormak lazım,şimdi seni yanıltıcı bir şey söylemek istemem,
genelde o fiyata yakın montların kalitesi hemen hemen aynıdır,
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
13 Mart 2008, 11:05
[QUOTE=babaçi;992114]görmek lazım yada aynısını kullanan bir arkadaşa sormak lazım,şimdi seni yanıltıcı bir şey söylemek istemem,
genelde o fiyata yakın montların kalitesi hemen hemen aynıdır,[/Q
teşekkur edrim babaçi abi. ama kimi bulucam o tur mont kullanan bizim burda koruyucu mont bile kullanmıyolar
-
14 Mart 2008, 18:29
arkadaşlar siz full dolu depoyla kaç km yapıyorsunuz??? ben 430 km yaptım şehir içinde ama!! rezerveyide bitirdim tabii..
-
14 Mart 2008, 18:57
cey_cey adlı üyeden alıntı
arkadaşlar siz full dolu depoyla kaç km yapıyorsunuz??? ben 430 km yaptım şehir içinde ama!! rezerveyide bitirdim tabii..
Hayatında hiç full doldurdun mu diye sorsana önce
-
14 Mart 2008, 19:00
PIERzig adlı üyeden alıntı
Hayatında hiç full doldurdun mu diye sorsana önce
sende haklısın..en son fullediğimde 36ytl'lik aldı namussuz
-
15 Mart 2008, 01:56
Merhaba arkadaşlar.
1998 yılında MZ ile başladım sonra TİTAN,CG,TİTAN S,RAMZEY,KANUNİ derken biçok motorum oldu.1senedir yaya kaldım.Fakat nasip olursa çarşamba günü siyah YBR 125 alıyorum.Anahtar teslim fiyatı 3600
Sonunda yamaha almaya karar verdim.Keyfi biniciyim.
Alırken dikkat etmem gereken herhangi birşey
veya motorla ilgili herhangi bir tavsiyesi olan varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim.Çok teşekkürler
VEBENGELDİM___
-
15 Mart 2008, 09:25
vebengeldim adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
1998 yılında MZ ile başladım sonra TİTAN,CG,TİTAN S,RAMZEY,KANUNİ derken biçok motorum oldu.1senedir yaya kaldım.Fakat nasip olursa çarşamba günü siyah YBR 125 alıyorum.Anahtar teslim fiyatı 3600
Sonunda yamaha almaya karar verdim.Keyfi biniciyim.
Alırken dikkat etmem gereken herhangi birşey
veya motorla ilgili herhangi bir tavsiyesi olan varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim.Çok teşekkürler
VEBENGELDİM___
Şimdiden hayırlı olsun.Doğru bir tercih yapmışsın.Rodajda motorunu üzme, bakımlarını zamanında yap, kaliteli yağ kullan.YBR'nin lastiklerine hiç güvenme.Hele hele yağışlı havalarda.Gece sürüşlerinde hızını azalt.60 veya 70 en fazla zira ön far bir MZ gibi aydınlatmıyor.Başka da bir derdi yoktur.
cey_cey adlı üyeden alıntı
Benim motor da o civarda yapıyor.En son iridyum buji takarak denedim şehir içi şehir dışı karışık.Yolun 100 veya 150 km'sini de aşırı rüzgarlı bir havada yaptım.Sonuç 430 km.
-
15 Mart 2008, 11:28
-
15 Mart 2008, 12:09
evt resimler gercek ben o hareketleri manisa drag yarıslarına gittigimde izledim
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
15 Mart 2008, 12:19
hava filtresinin yakıt tüketimine etkisi ne kadardır bizim motorlarda,ben geçen hafta basınçlı hava ile iyice temizledim ama yeterlimi bilemiyorum.
yeni hava filtresinin fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?
-
15 Mart 2008, 13:41
hava filtresinin yakıt tüketimine etkisi ne kadardır bizim motorlarda,ben geçen hafta basınçlı hava ile iyice temizledim ama yeterlimi bilemiyorum.
ben 10000 km'de değiştirdim hava filtresini en son fiyatı 5 ytl''idi..ama orjinalini bulamadım yan sanayisi...
-
15 Mart 2008, 20:56
İlk defa faydalı oldum.
Abi daha bugün aldım 12,5 ytl dedi.10ytl ye verdi, orjinal.Birde benim hava filtresi ıslanmış benzinden, motor yakamadığını o kutuya geri gönderiyormuş.Basınçlı havayla olmaz değiştirelim dedi.Bi de gaz ayarı yaptı.Yüksek devirlerde de teklemiyor artık motor.Ama işin garibi 0 aldığımda tekliyodu.Neyse sonunda hallettik.
-
15 Mart 2008, 21:06
abiler bugün gördüm bundan çarşıda yanımdan bi geçişi vardı bayıldım arkaya takmış siyah çantasını vay beee
bide bişey sorabilirmiyim çantanın üstünde siren lambası vardı mavi (polis aracı olmadığındn %100 eminim) acaib güzel duruyodu bu lambayı ruhsata işletiyormuyuz ya?
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
-
16 Mart 2008, 02:49
gokhan_307 adlı üyeden alıntı
İlk defa faydalı oldum.
Abi daha bugün aldım 12,5 ytl dedi.10ytl ye verdi, orjinal.Birde benim hava filtresi ıslanmış benzinden, motor yakamadığını o kutuya geri gönderiyormuş.Basınçlı havayla olmaz değiştirelim dedi.Bi de gaz ayarı yaptı.Yüksek devirlerde de teklemiyor artık motor.Ama işin garibi 0 aldığımda tekliyodu.Neyse sonunda hallettik.
ulen biri bana 30 ytl dedi gözüm korktu iyimi,
pazartesi alıyım bitane
-
16 Mart 2008, 03:02
abi ybr için kıy paraya he bu arada sizin ekip ne alemde
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
-
16 Mart 2008, 03:14
[QUOTE=Yeniçeri;994641]Şimdiden hayırlı olsun.Doğru bir tercih yapmışsın.Rodajda motorunu üzme, bakımlarını zamanında yap, kaliteli yağ kullan.YBR'nin lastiklerine hiç güvenme.Hele hele yağışlı havalarda.Gece sürüşlerinde hızını azalt.60 veya 70 en fazla zira ön far bir MZ gibi aydınlatmıyor.Başka da bir derdi yoktur.
sagol kardeş çok teşekkür ederim cevabın için.
Yağ konusunda tavsiyen nedir?Hangisini kullanayım?
-
16 Mart 2008, 19:45
[QUOTE=vebengeldim;995682]
Yeniçeri adlı üyeden alıntı
Şimdiden hayırlı olsun.Doğru bir tercih yapmışsın.Rodajda motorunu üzme, bakımlarını zamanında yap, kaliteli yağ kullan.YBR'nin lastiklerine hiç güvenme.Hele hele yağışlı havalarda.Gece sürüşlerinde hızını azalt.60 veya 70 en fazla zira ön far bir MZ gibi aydınlatmıyor.Başka da bir derdi yoktur.
sagol kardeş çok teşekkür ederim cevabın için.
Yağ konusunda tavsiyen nedir?Hangisini kullanayım?
Ben Wurth 10 40 kullanıyorum.Süper bir yağ.Daha önce mobil ve Shell'i denedim.Wurth ayarında değiller.Ancak Wurth pahalı bir yağ.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 233 kullanıcı var. (0 üye ve 233 misafir)
Bu Konudaki Etiketler