arkadaşlar şimdi 2.el bir motor alsak kilidi filan değiştirebilir miyiz?değişirse ne kadara mal olur?
:)
Rodajdan sonra kademeli olarak motoru sıkıştırırsan 110 km ile 100 kilo üzerindeki agırlıkla gidebilirsin.Ben mesala otobanda annemle birlikte 100le sabit gidiyorum tabi annemde kızyor ama neyse
arkadaşlar 2006 model bir ybr nin servisinden kaç km garantisi olduğunu bilen var mı?yoksa garantiler 2 yıl filan süre ile mi belli oluyor?
yardımlarınız için tşk.
:)
Bizde 120 civarıyızdır heralde.
En sağlıklı şekilde hiç olmazsa 9o km ile sabit gidersin benim tavsiyemdir bu hem motor zorlanaz.Yani ne olur 1 saatte gidecegin yerden 10 km geride olursun ya
Bizimkisinin mesala 10ooo km ye kadardı garantisi alınan yere göre değişiyor sanırım o :S
pierzig doru diyo sonucda motor 125 lik aşırı hız yapmaya gerek yok motoru cok zorlamayada zaten gidcei en fazla 120 oda kasıo motoru işde açarsın motoru yeter
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
bırakın abı su kılo ve hız muhabbetını 110 ile 115 arasında degısıyor ıste fazla zorlamaya gerek yok bence
ben sürat yönünden hiç memnun değilim ama sadece sürat diğer her yönüyle sapasağlam bi motor 2 kere sağ ön tekerden araba çarptı baya bi hızlı hemde çamurluk dışında hep ufak tefek sıyrıklar hiç bi düzensizlik yapmadı
Ah ahhhhh nerde o eski rx 115 im ibre 140'ı geçerdi çok rahat ama orjinal olmayan buji taktırmış kardeşim sonrada piston delinince satmak zorunda kaldım temiz 2003 flan bulsam hemen alacamda yokki piyasada
Vaaayyy burada eski hız muhabbetleri yeniden hortlamış.
havalar da ısındı artık,yine sitede katılım rekoru kırma günleri yaklaştı desenize...
ybr ci arkadaşlara sevgiler saygılar,yaz geliyor dikkatli olalım arkadaşlar, bebeklerimize iyi bakalım,fazla zorlamayalım kazalardan belalardan,motorcuları farketmemezlikten gelen canavarlardan uzak duralım,ALLAH'A EMANET OLALIM.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Teşekkürler arkadaşım iyi temennilerin için.
Ben YBR ile hız olayını sırf motor kaç yapıyor diye deneme maksatlı yaptım, yoksa genelde hız limitlerinde kullanmaya çalışıyorum.
Yaptığım denemede de yol çok eğimli ve uzun olmasına rağmen çok zorlamadım 115'ten sonra devir çok artmıştı, tamamdır bu hıza gelebiliyormuş dedim kademeli yavaşladım. Zira bu motoru daha uzun yıllar kullanmak istiyorum.
Arkadaşlar sizce YBR lerin ortalama ömrü nedir ve motora tepeden tırnağa(kullanım klavuzunda yazan) bakım yaptıranınız oldu mu ve ne kadara mal oldu?
Şu an bu konu içerisinde 92 kullanıcı var. (0 üye ve 92 misafir)