arkadaşlar askere gidiyorum o yüzden motorumu satılığa çıkardım ilgilenen olursahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8340944/detay/
arkadaşlar askere gidiyorum o yüzden motorumu satılığa çıkardım ilgilenen olursahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8340944/detay/
Gözler ki aşk kapısının tokmağıdır gözler ki aşkın kapısıdır, Girmesini bilene!!
ybr esd karburator temizligi nasil yapilir elim yatkindir teknik islere yapabilirmiyim yaparken zarar vermiyeyim
Mrb arkadaşlar Ybr 2015 kullanıcısı olarak Motorumda 70-100 arası sabit gidemiyorum aynı jikleyi çekmişsin gibi boğulma yapıyor tek leme yapıyor 65-70 civarında bile servisi karbüratörü yakıt ayarı yapacaz oluyo dedi bende inandım mal gibi gittim verdim gaz ayarı güzel oldu bu sefer yakıt çok yakıyor ama olsun dedim uzun yolda denedim yine aynı sorunu yaptı 100-110 a ulaşıyor fakat hafif gazı kesip tekrar verince almıyo..
Başka servise götürdüm keşke karbüratörü açtırmasaydın dedi -Beyne format attır en iyisi öyle dedi 0 haline gelir dedi
Başka bir servis de zinciri değiştir dedi..
Ya çok masraf çıkmadan yaptırcam yada satacam daha 15 binde
Yağı değiştrdim buji hava filtesi değiştirdim karbüratör memeleri yada delindi yada biraz açtı servis gazı hızlanması çok iyi bakalım depoyu doldurdum kaç km gidecek
Lütfen yardımcı olunuz ( Ayrıca Benzin filtesi ve depo temiz ) Kontrol edildi.
http://www.lastikdeposu.com.tr/metze...SABEgIEuvD_BwE bu lastik alınır mi
Merhaba led far ampülü kullanan var mı,? Arkadaşın mt07 sinde var baya hoşuma gitti.Kullanan varsa yorum alabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
Metzeler me22 kullanıyorum tavsiye ederim
Arkadaşlar hepinize iyi geceler bilginize dayanarak bi soru soracaktm ybrm de bugün sabah bi sorun oluştu kontağı çevirdiğimde marş motorunun çok zayıf şekilde çaliştğını gördüm hatta hiç çalişmiyordu ayak marşıyla çalıştrdm sizce neden böyle bi sorun oluşmştr ayrıca aküm full dolu aküde bi sorun yok
Saygıdeğer Arkadaşlar
Dişli ölçüleriniz nedir acaba ben de ön 15 arka 45 T
Acaba 14----43 mü yapsam kullanan var mı acaba cevaplarınız için teşekürler.
Selamlar arkadaşlar merak ettiğim bir konu vardı. Ben ybr yi sola doğru yatırınca benzin damlıyor bu normal mi? Değilse nasıl düzeltebilirim? Öyle az bir yatırma değil ama baya yatırmak gerekiyor.
Motor bloğunun alt kısmından geliyor ama tam olarak göremiyorum.
Selamlar. Bu yan ayaklığın farklı uzunlukları oluyor mu? Yan ayaklığa alınca motor çok yan yatıyor gibi geliyor. Biraz daha dik dursa daha güzel olacak. Direk üstündeki ayaklığı dikleştirmeye çalıştım ama yok olmuyor mecbur uzunluğu değişecek.
[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
Esd kasayı yuvarlak fara çevirmek isteyenler için fikir versin diye foto paylaşayım dedim 55 watlık ampul ile aydınlatması çok güzel oluyor tavsiye ederim. Kısa farın kablosunu kesip araya anahtar koydum gayet güzel oldu
Yağmurlu havalarda ön fren fonksiyonunu yitiriyor. Tutmuyor, maneti sıkıp bir süre bekleyince yavaş yavaş tutuyor. Ama öndeki aracın mesafesi yakınsa vaktimiz olmuyor beklemek için Fren hidrolik seviyesi dolu, frenler yağışsız havalarda tutuyor. Sizlerde durum nasıl?
fren balatasinin kalite sinden dolayi yapar orjinal olmadigindan standartı yakalayamiyor yan sanayi parcalar
14-43 daha ideal olur 15-45 olunca tork daha fazla dusuyor benimki 2004 model 15-45 taktim dik bayirlarda 4de cikiyorum uzun yolda 6bin devirde 80 ile gidiyorum daha sessiz ilerliyorum boylelikle , yakit tuketimi ayni.
Selamlar arkadaşlar.2014 ybr sahibiyim.Devir göstergesinin ampulu patlamış sanırım.Yanmıyor çünkü.Köyde ikamet ettiğim icin servis baya uzak ve ilçede güvenilir bir tamirci yok.Kendim ampul alıp değiştireyim diyorum ama kafadaki vidaları sökmeme rağmen rüzgarlığı sökemedim ve ampule ulaşamadım.bunun kolay bir yolu var mı acaba yoksa servise mi götürmeliyim.Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 318 kullanıcı var. (0 üye ve 318 misafir)