sordugum kişiler israrla yag yakmadigini soylediler lakin tabikide satici yakiyor demez ama kendi
ybr me 1 litre yag koyuyorum bos kutuyu saklıyorum huni ile 1500 ile 2000 km sonra ayni kutuya yagi koyuyorum nasil koydu isem aynı alıyorum ne eksik ne fazla şehir icinde toru zorku anlamam ben keçi gibi aralardan geçmek kaldırımdan inmek her an seni bekleyen ingiliz atı gibi seni bekleyenin biri ilmasi güzel honda kötü degil eminim ama yercih meselesi birde sahibinden Bakıyorum 17 tane
ybr varken 54 cbf var aynı modellerden 10 tane favori ilan yaptım 1 hafta sonra 10
ybr den 8 satildi cbf den 3 satılmıştı bilmiyorum oyle birsey geldi aklima işte ayrıca bilmiyorum ama cbf 25 kg daha ağır acaba diyorum o bir iki beygirmi at mi neyse aradaki farkida bu absorbe ediyormu acaba bilemiorum tabikide birde 2007
ybr ama temizi 4000 civarı cbf 2011 leri 4000 civarı dedigim gibi
ybr me musteri vardi 4000 hemen vercektim 2013 cbf siyah 4000 birakacakti adam ustama da gösterdim motor temiz km de dusuk ama sen bilirsin dedi biri 2007 biri 2013 ikiside neden ayni fiyat dedi sustum ayrica benim
ybr yuvarlak farli olandan bilmiyorum bir motorsiklet icin fazla yazdim ama kusura bakmayın okadar cok karşılaştırma yapilmiski okumakktan bıktım ama doğruyu buldum Allah bir şeyi sevdirecegi zaman once kaybedip sonra buldururmuş kalin sağlıcakla bu arada hanimda kıskançlık basladi 40 indan sonra motorla daha çok ilgileniyorsun diye