Ybr 125 esd, bi önceki motorum duke200 dü, imzayı düzeltiyorum şimdi
Ybr 125 esd, bi önceki motorum duke200 dü, imzayı düzeltiyorum şimdi
33 bin km ye gelmek üzere motorum yaptığım masraflar öyle çok yok ön fren balatası orjinalini 45 liraya aldım. Boş vites müşürü 10 liraya aldım bir kaç tanede gösterge ampulu değiştirdim o kadar. Gerisi kaza yaptım 2 kere vites pedalı değişti 15 lira basamak lastiği değişti 2-3 lira bir şeydi ön far 60 lira yan sanayi tabi far çevresi plastiği 50 lira komple yan sanayi bu da ikinci kazada yuvarlak fara çevirdim tabi. Hepsi bu gerisi zevkine harcama yağtım
benim motorumda fazla yakiyor 2015 model 11000 km ybr her benzin alislarimda her zaman olcum yapiyorum 3.3. 3.6 lt arasinda degisiyor cok yaktigini biliyorum ama elden ne gelir motorda bagzi sikintilar da var
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
bu arada yamaha ybr 125 fiyati 9.359 tl olmuş
15 ön dişliyi söktüm bu sabah 14 dişliyi taktım 15 ön dişli çok devirli geliyordu şimdi guzel oldu.Arka da 45 zaten tekrar hayırlı bayramlar ybr 125 dostları
Motorumu satıyorum arkadaşlar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7874450/detay/
Ybr nin 2,5lt/100km den fazla yaktığı görülmemiştir.Şehir içinde tam depo ile 550km şehirler arası 400-450 km yapar.Ufak cc olduğundan uzun yolda fazla yakar. O rakamlara çift silindir 250cc kullanıyor insanlar. Mutlaka çözümünü bulun bana sorarsanız.
O tarz piston değiştirenler daha sonra yakıt problemleri ile karşılaşıp 4 lt yaktırdılar. Tabi arkadaşların bahsettiği krank vs aşağı kısım önemli. Hiç girmeyin
Yeni zamlarla bizim ybr işi yalan oldu. Geçen sene 3800-4300 civarına 2013-14 modeller bulunuyordu artık 5 bine bile daha eskileri var.
Çin malı benzer motorlardan bir tane alırım artık.
Benim merak ettiğim acaba kuryeler bu fiyatlarla ybr kullanacaklar mı? İş için kullanıyorlar ama firmalarda bu kadar masrafa girmez herhalde.
arkadaşlar maddi nedenlerden motorumu satıyorum. ilgilenen arkadaşlar ulaşabilirler.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0907615/detay/
ilan no: 420907615
Arkadaşlar bir sorum olacak. Motosikleti 3-4 gün sonra ilk çalıştırdığımda birden gaz verdiğimde stop ediyor yavaş yavaş yükseltmem gerekiyor deviri. Bir de yine ilk çalıştırıp hareket ettiğim zaman yine birden gaz verince motor boğuluyor gaz almıyor. Ama çalıştıktan 1-2 dk sonra sorunsuz devam ediyor çalışmaya. Bu normal midir? Bana bir problem yok gibi geldi ama yine de teyit etmek istedim.
Bende de benzin vanasını kapatırsam, 2-3 gün çalışmaz ise yapabiliyor.
Büyük ihtimal karbüratördeki benzin buharlaşıyor.
İlk çalıştırmada jikleyi az açıp çalıştırıyorum.
bende bugün karbüratör u söktüm hiçte anlamıyordum ama söktüm once cep telefonu ile resmini cektim ne nerede sonra bismillah dedim ama ici ve memeler tertemizmis bosuna sökmüşüm bende marşa basinca gaz verince çalışmıyor gaz vermeden calistirip 5 - !0 saniye sonra haraket ediyorum.birde karbüratör un ustunde benzin girişinin yaninda ki hoŕtum cikikmis sonradan farketim ne hortunu idi bilmiyorun kalin benzin hortumunun yanindaki ince hortum onuda yerine taktım ve aksam 50 km bir dolaştım geldim hayırlı akşamlar arkadaşlar.
merhaba 2015 model kırmızı ybr 125 boya kodunu bilen varmi nerede yazar yan kapaklari actim baktim koltugun altina baktim boya kodu numarasi yazmiyor belkide silinmis veya düşmüş olabilirmi ayni model ybr si olan arkasim bakabilirmi??? depodaki derin cizikler var rutuj yapicam
Arkadaşlar bir sorum daha olacak cevaplarınız için teşekkür ederim. Benim debriyaj sanki tam ayırmıyor şanzımanı. Şöyle ki ben debrijajı sonuna kadar sıkıp vitesi boştan bire attığımda motor hafiften bir tepki veriyor. Bunu denemek için sehpaya alıp orada boştan bire taktım arka teker dönüyor. Elle tutabiliyorum çok kuvvetli dönmüyor ama dönüyor sonuçta bu normal mi?
arkadaşlar giderken stop ediyor ama cok seyrek zamanlarda 3 gunde 5 gunde 1 veya 3 kez bu konuda baya araştırdım ama bi sonuca varamadım
depo kapagini 1 ay önce değiştim ama boyle bir sıkıntı yapmadi simsiye kadar kemen kapaķ demeyin öyle ki hemen ikinci marşta gri çalışıyor aslinda biraz calismasa yapacaklarım var ama
1 benzin gelip gelmedigi
2 bujiye ceyran gelip gelmediği
3 depo kapagi ac
baska neyden olur bu meret anlamadım koltuk altında yakit borusu sikismasi demisler koltugu söktüm altında boru filan da yok tamirciye gidiyorum birsey yok diyor . cevaplarınız için cok teşekürler.
şimdi tam kapatıp deeyecegim bakalım inşallah ondandır teşekkürler.
Stop etme şekli nasıl? Birden mi kesiyor. Mesela bende de oldu motor giderken birden stop ediyordu. Benzin biterken ki gibi değil çat diye gidiyor. Sonra birisi söyledi çocuğun biri ön gidona giden kabloları çekmiş soket gevşemiş. Soketleri düzeltince normale döndü
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)