gerçekten tarzına göre cok rahat hoş kaliteli bir motor
tavsiye ederim amcamın oğlunda var kıyak motor ..
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende ybr min resmini koymak isterdim ama bitürlü beceremedim resim koymayı ne yaptıysam öğrenemedim hayuuu yokmu yardım edecek kimse
yok kardeşim. biz bişey bilmiyoruz. motorcu falan da değiliz.
sen biliyon her şeyi. aslansın sen...
netten motorun fotosunu görür, gözünden anlar, topik açarsın "bu motor alınır, bu kaçmaz, bu işin feriştahıdır" diye.
o zaman 12,5 olanlar ve 10 hp olanlar aynı anda satılıyordu.
geçiş dönemiydi. her kafadan bir ses çıkınca, biz de sorduk. "nedir? bu kaçlık olandır" diye...
hala 4035 km.'de, cillop gibi duruyor makina.
sıfır, anahtar teslim 2700 liraya almıştık... vay beee...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ya abicim makina almışın tükana koymuşun...da beygirini bilmiyosun...bana name yap...işte senin motor tecrüben bu...alıyon ama ne aldığını bilmiyodn...deminde MD de bir cbfci...almış makinayı...diyoki bunda benzin ışığı varmı diye...o hesap...özünü bil diye yazıyom..nazarımda dünkü motorcusun...
beni boşver...sen önce aynaya bak bi...kaç hp olduğunu öğrendin dimi...
sen 2006 da alıyosun ben 2004 te alıyorum makinayı daha ne olsun...yani sen giderken ben dönüyordum aynı yoldan...
yani fazla değil 2 yıl öncesine kadar düdük makarnasıydın...
şimdide pembe seleyle uğraşan bir düdük makarnasısın...
katettiğin yol nanay...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Selam arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra yine buralardayım.
Dün ramazan ayından bu yana ilk defa mavişime bindim.Meğer bütün kış Adrenalinsizlikten gebermişim beyav
Babaçi eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.Eski müdavimlerin ybr leri hoşuma gitti bir arada görünce.Yeni katılan arkadaşlarla birlikte daha geniş bir albüm oluştursak çok iyi olacak sanırım.
seninki bi değişikmiş hakkaten göstergeleri çok hoşuma gitti sticker'lar da çok hoş duruyor. nerden almıştın bunu
Breziya'da uretilenler daha iyi gorunuyor. Beygir guclerinin de daha fazla oldugunu duymustum.
Ama devir gostergesi yok. Keske o da olsa idi.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Bu gösterge daha kullanışlı bence , benzin göstergesi tam benim gibi milimlik benzin hesaplayan fukaralar için
Arkadaşlar 2006-2007 ybrlere 2004-2005 far açma kapatma düğmesi takabilirmiyiz..?
benim için idael motor biraz daha büyük olsaydım.
MuraD THSDLN
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)