Arkadaşlar motosikletim satılıktır. İlgilenenler için:
İlan No: 413557274
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13557274/detay
Arkadaşlar motosikletim satılıktır. İlgilenenler için:
İlan No: 413557274
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13557274/detay
Orjinal furş takımı baya dayanıklı ben nerdeyse bir senedir böyle kullandım. Gidon zor dönüyordu. Son zamanlarda iyice sertleşince acayım bakayım dedim. Görüntü ortada mazota yatırdım üst bilyayı alttakinide motorun üstünde mazotlu üstübü ile beklettim paslı yerleri sildim mazotla sonrada kuru bezle sildim yeşil greslede yağladım şahane oldu. Motorun ömrü boyunca bir daha paslanacağını sanmıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
2185. Sayfada bir arkadaş katalizör iptali yapmış yakıtta düşüş performansta artış var demiş yakın zamanda yapan var mı bende yaptırayım duruma göre
eskiden ybr125 sitesi var idi . 2004 egzozundan takıp tahliyeyi iptal edip eski 12 beygir gücü almaya çalışan bir kaç kişi pek bir değişiklik göremediğini yazmıştı. yine de denenebilir.
tavsiyem yan sanayi bir egzozda denemek. orijinalini altından yapmışlar malum :D
iyi aksamlar
ybr icin uzerindekilerden kaliteli asfalt lastigi oneriniz var mi... hangi marka ve model lastikle degistirlebilir orjinal olcuyu bozmadan?
Evett Pazarı güzell degerlendirdik,Motorları otoparktan cıkarttık karsısında cay içerken bi anda hadi cesmemi yapsak dememizle cayları bırakıp kalkmamız bir oldu peki napıcaz cesmede :D Denize karsı cay içip geri dönücez 5-6 Saatlik gezi oldu total 290 Km yol yaptık,2 Kişi olmama ragmen ybr hiç yormadı beni,Gece 12 deki yolculuk daha zevkli oldu tek kontak dip gaz min 110 geldim Top speed 129-131 arası oynadı
Yakıt ölcümlerim 2 depo öncesi için
25/156=16 Kurus Sehir içi
40/266=15 Kurus Sehir İçi
Metzeller lastikten ben memnunum gayet iyi.
Esd kasada yakıt 3 litreyi geçiremedim ben ama ne kadar kasarsam kasayım 2.4 ün altına inemedim. Egzozdan katalizörü sökünce 1.9 lt ye iniyor demişlerde bilemedim. Elimde egzoz ara borusu ile arabam için eskiden aldığım silincerli egzoz var belki takıp denerim
Yaz Kış kullanmak için hangi lastiği tavsiye edersiniz ?
Arkadaşlar bende 2016 model Eylül ayı trafiğe çıkışlı Ybr 125 Esd var. Şuan 9300 km deyim. Arada uzun yola da çıkıyorum. Motoru ilk aldığım sıra Apache Rtr 150 ile Ybr 125 arasında kalıp Ybr 125 i tercih etmiştim. Şimdi bunu satıp tekrardan sıfır Rtr 150 almayı düşünüyorum. Nedense içimde o motosiklete karşı bir sempati kaldı. Sizce yanlış yapmış olur muyum ? Rtr 150 çok kötü bir motosiklet mi ? Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
2 motoruda kullanmış biri olarak yazıyorum.apache en az ybr kadar sağlam bir motor aralarında güç ve konfor farkı var birazcıkda şekil apache alacaksan şunu düşün ybrden iyi gidecek ama biraz titreyecek.Şuanda pulsar kullanıyorum bütcem el veremese konfordan feragat edip apache alırdım yine.ybrde 80 90 kmh aralığında günlerce gidebilirsin zaten en sevdiğim kısımı oydu ybrnin taki araç kamyon sollayacam derken motordan inip koşasın bile gelebilir.Tercih sana kalmış 2side güzel motorlar aralarındaki farkda belli senin ne istediğine kalmış
Ben xmax aldım yeni ama satamadim ybr yı 2012 den beri bende kısa mesafelerde veya aşırı hızlanma yapmayacagin durumlarda ybr supermis bir de bacak arasına alıyor olman güven veriyor bence illa bı üste cilacaksan inazuma gibi bişey al ki yukselttigine değsin
Arkadaslar motosikletim satılık. Bakımdan yeni cıktı detaylı bilgi için sitede bulunan numaradan sms ile ulaşabilirsiniz. Piyasada ölücü çok onlar gelmesin diye fiyatı böyle tuttum ciddi alıcıya pazarlık yaparız
SERVİS BAKIMLI DÜŞÜK KM TEMİZ YBR .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39309683/detay
Dün hanımla baya bi yol yaptık. Amasradan yola çıktık zonguldak ereğliye gittik. İki kişi 170 kilo civarı artı arka çantada 5-6 kilo yük vardı ybr beni hiç üzmedi. Dün aşırı rüzgar vardı. Ne kerametse yolun gidişindede dönüşündede hep rüzgara maruz kaldık. Toplam 330 km gibi yol yaptık 76 km de daha önceden vardı. Motor 385 km de 50 liralık benzin aldı. Buda km hemen hemen 13 kuruş yapıyor. 100 km de ise 2.5 litre yakmış. Ben mi yanlış hesapladım acaba diye tekrar baktım doğru. Hayret ettim çünki dönüş yolunda motoru baya zorladım. Rüzgara karşı motor 5. Viteste 85 civrı kalıyordu bende 4 e attım 95 civarı baya gittim. Nasıl bu kadar az yaktı anlam veremedim
2007 ybr ye sahıbım kranktan ses geliyor krankın değişmesi gerekiyormuş
orjinali:700tl civarı yan sanayisi:250 tl imiş krank
işçilik:200tl alırım dedı sızce fiyat uygunmudur yan sanayı alsam başım ağırırmı?
Şu an bu konu içerisinde 136 kullanıcı var. (0 üye ve 136 misafir)