Herkese merhaba,
2006 model ybr 125 imi satıyorum. Henüz ilan koymadım, düşünen varsa özelden ulaşabilir. İstanbul - avrupa
Herkese merhaba,
2006 model ybr 125 imi satıyorum. Henüz ilan koymadım, düşünen varsa özelden ulaşabilir. İstanbul - avrupa
Cok sakın buralar kimseler ugramıyormu
arkadaşlar merhaba lastiklerden sonra sıra geldi diğer bakımlara aküm baya zayıfladı onu değiştiricem birde debriyaj balatasını değiştirmek istiyorum, vites geçişlerim baya sertleşmeye başladı... Akü tavsiyeniz varmıdır yoksa servisin verdiği aküyü mü takmalıyım 180 tl diyor aküye debriyaj balatasına da 70 tl saçlar 25 tl diyor... saçlarına değişmesine gerek varmıdır?
Merhaba,
Yazdığınıza bakılırsa servis, aküden %200'e yakın kar ediyor.En ucuzun biraz pahalısını alın bozulursa üzülmezsiniz.Sacları değiştirmeye gerek yoktur.
Orbus marka akü aldım 48 lira mı neydi 5-6 ay oldu sanırım gayet memnunum karbon akü diye geçiyor bildiğin kuru akü asit akıtma derdi vs yok oh mis kısa mesafede kullanıyorum motoru akünün şarj olması zor ama ona rağmen marş düğmesine dokunmam yetiyor marş motoru dönmüyor tabiri caizse hemen çalışıyor. Kalyoncu motordan aldım ben. Debriyaj balatasını daha değiştirmedim bir şey diyemem uzun sürede değiştirmem gibi geliyor hala çok iyi
SELAMLAR 2007 YBR KULLANIYORUM ALDIGIM ABİ PİRELLİ LASTİK ALMIS 10BİN KM Yİ GEÇMİŞTİR DEDİ LASTİKLERİN ÖMRÜ BİTMİŞ MİDİR? LASTİK ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM İYİ FORUMLAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
BİRDE 2007 YBR İÇİN ÖN CAM NERDEN BULABİLİRİM İSTANBUL ŞİRİNEVLERDE OTURUYORUM
BENIM GİBİ YUVARLAK FARLI YBR KULLANIP CAM TAKTIRAN VARMI VARSA RESİM RİCA EDİCEM
Bugun gölgeye cektik aslanı,cayı yudumlarken izledik
Yetkili serviste bakıma girdik
Ön fren balatası 85 TL
Hava Filtresi 40 TL
Yamalube Yag 35 TL
Hava Ayarı
Ön Camurluk 110 TL
İscilik 70 TL
Arka demir 50 Tl kesildi
Egsoz yanma boya ile boyandı temizledim onuda
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Castrol 10w50 yıllardır kullandığım çok iyi bir yağdır, tavsiye ederim
Üstündeki anlasları verelim michelin alalım,ama bayadaa tuzluymus ya derken dursun bakalım dedik aksam faceyi gezerken ilanı gördüm ve hemen satın aldım sadece 1000 km kullanılmıs Michelin Pilot Street Lastikleri almıs bulundum,Anlas larıda sattım,Aksam işe gidicegimden yarın sabaha kaldı takılması..
Michelin 175 TL
Kargo 40 TL
Takma 30 TL
Anlas Satıs 100 TL
Total 125 Tl ye Michelin e gcmiş oldum Michelin takımı suanda 330 Tl 195 TL kardayım
Ybr 125'e takılan Michelin Pilot Street lastikler gerçekten iyi mi, verilen paraya değecek lastikler mi arkadaşlar ? Bilenler fikirleri yazarsa memnun olurum.
Ben el yordamı, ilkel incelemelerimde büyük motorlara takılan Pilot Street'ler kadar kaliteli olmadığı izlenimine varmıştım, onlar kadar yumuşak, yere tutunur izlenimi vermedi, . Hali hazırda ybr için M. Pilot Street 340 lira, verilen paraya değer mi yoksa, Anlas vs içine sinen bir lastik al geç mi dersiniz ?
Metzeller me22 lastikleri taktırmasıyla beraber 234 lira para verdim on numarada yol tutuşu var
Me22 alın, ikisinide kullandım, kesinlikle me22
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Benim ybrnin gidon zor dönüyordu söktüm mazotla temizledim. Hep paslanmış tazikli su ile yıkamanın zararları. Takarkende kauçuklu gres ile topladım uzun süre sorun çıkarmaz
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)