kanka 1 yaşındaki motosikletin kornası temassızlık yapmıycak...adına para saydık...çin çon mondıal bile yapmaz böyle bir aptallık...bak yolda kalmadım Allah var ..13500 deyim ama yinede canımı sıktı...
galiba bu sitedeki ilk ybr sahabı benim...2004 eylüldü galiba...gencler bilmez...
heytt bee...işte nostaliji diye buna denir...2004 EYLÜL doğru hatırladım...fiyatlara bakarmısınız beyler...bana Beldeyamadan gelen mail buydu...cevaben...sonra Beldeyama Genel Müdür Hayri Bey Satış Müdürü Halil Abi ve Nihat abiyle kaynaştım...ogün bugün görüşürüz...
Sn. Mete Aysal,
Ailenizle birlikte hayatta başarılar ve mutluluklar dileriz.
Yamaha YBR125 modeline olan ilginiz bizi oldukça memnun etmiştir. Sizin de çok istediğiniz YBR125 model motosiklet sahibi olmanızı biz de arzu etmekteyiz.
Bu amaçla satış bölümü ve şirketimiz yönetimiyle yapılan görüşmede talebiniz değerlendirilmiş ve normal satış sistemimizin dışına çıkılarak size YBR125 satışı için aşağıdaki koşulların uygulanabileceğine karar verilmiştir.
Liste fiyatından yaklaşık %15 indirim yapılmış ve peşin fiyatına 1 peşin 12 taksit yapılmıştır.
Peşinat 150.000.000
Taksit sayısı 12
Taksit tutarı 232.000.000
TOPLAM TUTAR 2.350.000.000
Taksitlendirme için kredi kartınız kullanılacaktır.
Satış fiyatına plaka ve ruhsat masrafları dahildir.
Yamaha YBR15'i satın almaya karar verirseniz satış işlemi İstanbul'da bulunan Yamaha yetkili satıcılarımızdan birtanesinden gerçekleştirilecektir.
Saygılarımla,
Nihat Çadırcı
Bu arada ben eski bir KOÇ çalışanıyım...torpil şekli...indirim ordandı...
-----Original Message-----
From: mete_aysal [mailto:mete_aysal@mynet.com]
Sent: Tuesday, August 31, 2004 3:50 PM
To: Nihat Çadırcı
bu arada fabrikaya ilk sorumu Mayıs 2004 te sormuşum...
devirle alakalı birşeyler var...bilginiz olsun...
----- Özgün İleti -----
Kimden : "Nihat Çadırcı"
Kime : mete_aysal@mynet.com
Cc : "Halil Karagülle" ,"Nurcan Yalçın Mörü"
Gönderme tarihi : 27/05/2004 10:02
Konu : RE: SATIŞ FİYATLARI
Sn. Mete Aysal,
Yamaha motosikletlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Mayıs ayında YBR125 modelinin fiyatı ÖTV ve KDV dahil 2.500.000.000 TL'dır. Haziran ayı fiyatlarımız henüz belirlenmedi, zam konusunda bugünden birşey söylememiz mümkün değil.
Satışımız bayilerimiz aracılığıyla olup İstinye'deki merkezimizden satış yapmıyoruz, satış için bayilerimizle görüşebilirsiniz.
YBR125'in azami yük taşıma kapasitesi 150 kg dır. Çıkabildiği maksimum hız ise 120 km/saat tir.
Motosikletin rodajında ise aşağıdaki gibi davranmak gerekmektedir;
0 - 150 km arası; motorun devrinin 4000 civarında uzun süre durmasından kaçının, bir saat çalışma sonrasında motorun soğuması için 5 - 10 dakika motoru durdurun. Sürüş esnasında sık sık vites değiştirin. Motoru sabit gaz pozisyonunda uzun süre kullanmayın.
150 - 500 km arası; çalışma sırasında motorun devri 5000'i aşmamalıdır. Sürüş esnasında gazı sonuna kadar açmayın.
500 - 1000 km arası; motor devrinin 6000'in üzerine çıkmasından kaçının.
1000 km üzeri; Sürüş sırasında hızı değiştirin, motor devrinin 8500'ün üzerine çıkmasından kaçının.
Saygılarımızla,
Nihat Çadırcı