Beyler esd lerde kontak nasıl sökülür bilen var mı? Civata göremedim perçin atmışlar galba
Beyler esd lerde kontak nasıl sökülür bilen var mı? Civata göremedim perçin atmışlar galba
merhaba,
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-proje-4.html
Bu linkteki arkadaş motosiklet üzerinde bir çok değişiklik yaptı.
O konuya mesaj atarsan yardımcı olabileceğini düşünmekteyim.
Hayırlı günler.
Arkadaşlar 12000km ybr 125 kullandım %80 uzun yolda olmak üzere rampalarda filan ölmüşüm ben ya ybr ile, az önce arkadaşım bajaj pulsar aldı 200
lük arkdaş nsaıl bir gidiştir o ne rampa dinliyor ne düz uçuyor görmeniz lazım bayıldım..
Arkadaşlar ben balatamı değiştirdim, ebc organik balata aldım, sizce nasıllar?
Ah iste gidip geliyorum bu ikilemde biryerde kalite marka biryerde fiyat performans @Aonal
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Ufak bi kaza sonucu servisin söylediğine göre alt mesnet yamulmus. Gidon kilidim de kitlenmiyor ama servis bunu sormadı ben kendim fark ettim . Bu mesnet değişince düzelir mi yoksa başka bi şey mi gerekiyor? Teşekkürler.
@boora şuan resim yukleyemiyorum bende daha öncesinde bilmiyordum internetten baktığıma göre gidonun altındaki demir üst mesnet oluyor onun altındaki alt mesnet
11 bin km dır İstanbul da ybr kullanıyorum çocukluk tecrubemi saymazsak tecrubem yoktu..ama önce bi eğitim almani tavsiye ederim kendin ogrenmen zor oluyor bi yaştan sonra ..artıları aralara derelere kolayca giriyorsun kaldırıma cikiyorsun vs vs
Ben olsam pcx gibi bisey alırdim 150 lik ama
Kisin yağmurda ayakların pacalarin baya ıslanır ybr ile 34 km suyun çıkar.. scooter pratik olur .iyi lastik takarsan kaymaz .motor yetiyor mu yetiyor bana yetiyor ama maddiyat olsa xmax alırım aklımda hala ..
Yani kışın ciddi sorun sabah çıkacaksın evden bi bakmışsın yağmur motora da alistin mi mecbur biniyorsun ama heryerin islaniyor
Scooter alirsan islanmaz ayakların ustune de yağmurluk giyersin
arkadaşlar merhaba,
kontak anahtarını çevirince marşa basmadan far sönük yanıyor. ve bazen marş almıyor,marşa basınca tık tık yapıyor.Galiba aküyü yiyorum.
kara kış gelmeden yuasa yb5l-b almayı düşünüyorum. Acaba aldığımda şarj etmem gerekir mi?
YBR ESD için lastik ve yağ önerisi arıyorum teşekkür ederim.
limitlerini bilirsen orjinal lastikleri ile de sorun yaşamazsın. değiştirmen şart değil. illa değiştireceksen pirelli dura tracktion michelin pilot street'e nazaran ülkemiz yollarına daha uygun gibi.
yağ konusunda da bilinen markaların mevsime uygun viskozitede yağlarını(motosiklet yağı olması şartıyla tabi) kullan. markaya takılma.
Arkadaşlar istanbulda kışın okula git-gel için motorumu kullanmaya devam edeceğim. Yağmurlar gelmek üzere. 6000 kmdir orijinal lastiklerini kullanıyorum.Değiştirmek istiyorum.
Hangi lastiğin yağmurlu havada yol tutuşu daha iyi olur ?
Metzeller me22 ?
Michelin?
pirelli dura traction?
Bunlar arasında Metzeler me22 daha yakın geliyor bana ? Ne dersiniz ?
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün servise gittim. Motor bariz bir şekilde sübap sesi veriyordu. Ayar yapılması için götürdüm fakat servisin teknik elemanı daha yerinden kalkmadan "YBR yapar" "bişey olmaz" gibi laflar etti ve ayar gerektirmediğini söyledi.
Bunun üzerine bende motoru başka bir servise götürdüm. Servis genel bir bakım yapıp sübaplara da sonra da el atmış.
Lakin sübap sesi daha da artmıştı.
Bana dediğine göre ekzos sübapı sıkılmış ve gevşetmiş. Daha önce ekzos patlatıyordu. Şimdi patlatmıyor. Fakat daha çok sübap sesi geliyor
Soracağım şudur : motorcular nesen gevşek sübap ayarı yapmayı seviyorlar?
Olması gereken bu mudur yoksa?
Herkese selamlar,
2015 model 0 km beyaz bir Ybr ile bende aranizdayim. Birkaç gün içinde teslim alıcam inşallah.
Arka çantalarin mutlaka konusu geçmiştir önceki sayfalarda ama sayfa olarak forumun en uzunlarindan herhalde. Sizden ricam Ybr de en çok kullandığınız tavsiye ettiğiniz marka ve ölçü nedir?
Çarşı pazar alış veriş için kullanıcam ve zaten kendi eşyalarımda hep havalelidir. Benin beğendiğim model kappa 35 vede shad in 33 veya 37 si oldu. Bu ölçüler Ybr de çok kaba ve büyük mü durur. Sizin kullanıp tavsiye edeceğiniz hangileridir?
Şimdiden teşekkürler...
21 bin km yi geçtim ne karbüratör ayarını elledim ne de sübap. Ellememek elletmemek en iyisi. Eski motorumdada bu forumda yapılan yorumlara göre subap karburatör ayarı yaptırdım. Ondan sonra kendim tamir etmeyi öğrendim çoğu motor tamircisi aslında hiç bi şey bilmiyor. Yakıtta ilk çalıştırmada felan sıkıntı yoksa ayarlar ellenmemesi daha iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
Hayırlı olsun. Çanta ben 45lt kullanıyorum işlevsellik ön planda.herşeyi alıyor içine iyi oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
Lastik orjinal kullanıyorum ona bir şey diyemem ama yağ castrol 10-50 power1 tavsiyemdir
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)