Wurth' ü dene ama pahalıdır.Bir litresi 20 ytl.Kesinlikle çok kalitelidir.
Orjinal lastiklerine hiç güvenme berbattır.Sakuraların hamuru çok sert.Dolayısıyla özellikle yağışlı havalarda hiç güvenilir değiller.Ben düştüğüm için tecrübe edindim de.
Wurth' ü dene ama pahalıdır.Bir litresi 20 ytl.Kesinlikle çok kalitelidir.
Orjinal lastiklerine hiç güvenme berbattır.Sakuraların hamuru çok sert.Dolayısıyla özellikle yağışlı havalarda hiç güvenilir değiller.Ben düştüğüm için tecrübe edindim de.
Ben de yeni değiştirdim yağı. Bu sefer castrol magnetec kullandım. Ama tam mı yarı sentetik mi bilmiyom. Bir arabanın yağı değiştikten sonra artmış 1 litre. 14 ytl. Yeniçeri hocam; wurth marka yağ tam mı yarı sentetik mi?
yağ filtresini değiştirdiniz mi hiç? çünkü ilk bakımda değişmesi gerekiyormuş da? Bizim servis dediki "boşver o daha iyidir" dedi.
Motosiklete özel bulamıyorum. Bulsamda sanki aynı gibi geliyor. Araba motor yağının kutusuna motosiklet yağı etiketi yapıştırmışlar gibime geliyor.
Motoru çok sık kullanamıyorum da(3 ayda bir) o yağ da çok iyi yapışıyormuş pistona,segmana; ikna olmuştum. Magnetec nasıldır sizce?
http://www.motosiklet.net/forum/dige...a-urunler.html Kullandığım yağın üzerinde tam veya yarı sentetik diye bir bilgi yok.Yağ 10 40 ve yaz kış kullanıyorum.Geçen yaz yaptığım uzun yolculukta da kullandım.Mükemmel diyebilirim.Ayrıca bu markanın diğer ürünlerini de yukarıda verdiğim motosiklet net adresinden görebilirsin.
Sevgili Fearlesboyy,
Motorun hiç bir tarafı ile oynanmamış.Üzerinde çizik dahi yok. Motor ustama gösterdim o bile temizliğine şaşırdı. Böyle bir motor bulunmaz dedi. Oldukça titiz biriyim. Aynı temizlikte kullanacağıma inanıyorum. Benden sonra alacak olan arkadaşta şanslı olsun. Zira 6 ay sonra aklımda Suziki GS 500 almak var.
arkdaşlar meraba... ya bu iridyum buji'leri bilirsiniz... acaba YBR ye takma şansımız var mı? taksak her hangi bir avantajı ve dezavantajı olur mu? bilginiz varsa paylaşırmısınız?
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Arkadaslar Sali gunu motosiklet aldim ve modeli YBR 125, 2007 model 2550 km.de rengi siyah.
Resim cektirmek istedim ama aksilikler yakami birakmadi. O yuzden kardesim cep telefonuyla bir resim cekti. Bunu sizinle paylasmak istiyorum. Ileride daha kaliteli resimler eklerim.
Saygilar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
aargh hayırlı olsun.Güle güle kullan. Sana keyifli sürüşler dilerim.
Kirk tesekkur ederim. Cok sagol.
Genelde aksesuar ihtiyaciniz oldugunda nerelere gidersiniz? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Senin adına sevindim, güle güle kullan aargh,
sen aramaktan kurtuldun darısı benim başıma.
(Bu arada kaça aldın?)
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44161
130 lira çokmu ...fiyatlar İzmirde bu üründe nedir...Sirkeci gibi İzmirin bi alışveriş mekanı yokmu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
niye abi pazar olsun işte ne güzel.sen müsait değilmisin pazar günü kanka.bak hem babaçi pazar müsaitmiş bende müsaitim.hem hani innovayı da sürecektik.2.elini bulucam dedin bana satma şimdi kanka beniama innova bulamazsak büyük ihtimal ybr alacam
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)