Merhaba arkadaşlar,
Elinizde kullanmadığınız, eski o-ringli zincir var mı? Bana o-ringli zincir kilidi lazım, parçacılarda bulamadım. Antalya civarı olursa iyi olur.
Merhaba arkadaşlar,
Elinizde kullanmadığınız, eski o-ringli zincir var mı? Bana o-ringli zincir kilidi lazım, parçacılarda bulamadım. Antalya civarı olursa iyi olur.
Merhaba arkadaşlar iş nedeniyle belirli aralıklarla uzak kaldık forumdan ama tekardan buralardayız herkese hayırlı forumlar tekrardan, tekerinize taş değmesin.. Ybr ile 12000 km'yi devirdik allaha şükür sorunsuz ilerliyoruz bakalım beraberliğimiz nereye kadar sürcek
Beyler benim lastikler üzerindeki stok lastikler 2000 kmde yol tutuşu pek iyi değil. Değiştirmek istiyorum ama ileride R25 alacağımdan çokta yatırım yapmak istemiyorum maksimum 1 seneye kalmaz satarım motoru. Bana ön-arka lastik ve akü tavsiyesi yaparmısınız.
Selamlar , bende ılk motr olarak ybr 125 esd alacagım kısmetse..
halıyle bolca vıdeo ızlıyorum yazı okuyorum,bugun denk geldıgım uzunca bır blog yazısında,2004-2012 arasındakı modellerdekı stok lastıklerın tam facıa ıken 2013 ıle bırlıkte hıssedılır derecede duzeltılgı belırtılmıs,bu konuda neler soylersınız dogrumudur?
aea ıncelemsınde 2011 model bır motoru ıncelerken oda ozellıkle cok kaydıgından bahsetmıs,2013te bahsedılen olumlu yondekı degısıklık ıcın kullanıcısı olarak neler soylersınız?
tesekkurler..
Lastik olarak ben kullandığım hakkında yorum yapayım michelin pilot street'ten çok memnunum gittiğim yollarda ve virajlarda sorun yaşamadım allaha şükür sadece soğuk havalarda ısınması biraz zaman alıyo gibi geldi bana bide ıslak zemini hiç sevmiyo benim tespitlerim.. pirelli tavsiye edenlerde olmuştu ama pilot streetten ciddi anlamda memnunum ciddi bir fark görüyorsunuz.. Akü konusunda bende değiştirmedim daha ama vakti geldi artık..
Mz 150 ( 1991 ), Mobylette bionik 52 (1992 ), Honda Titan 125 ( 1997 ),
Yamaha ybr 125 ESD ( 2013 ) ESTORIL BLUE.. Fotograf galerim.. http://zoroix.deviantart.com - 500px.com/zafer_ertem/
Merhaba arkadaşlar,
Bizim motorlara yakışan bir topcase önerebilir misiniz? Motorum beyaz.
Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Daha motorumu teslim almadım. Bayiye stok lastikleri değiştir desem, stok lastikleri benden satın alıp ürün fiyatından düşer mi acaba?
2013 ün orjinal lastikleri berbat. Ben IRC Taktirmistim cahillik onlar nispeten daha iyi ama islak zeminde çok çok kötü IRC almayın.
merhaba ben motoru yeni aldım daha 500 kmdeyim vites geçişleri çok hoşuma gitmedi çok sert geldi bana.. acaba rodaj döneminde böylemidir ilerde açılır mı? yoksa benim müdahale etmem gereken bir durum var mı? şimdiden teşekkürler..
Lastik konusunda eski yorumları okuduktan sonra karar verdim michelin pilot street alacağım, birde pilot sporty varmış daha iyi yorumlar almış ama sanırım pek stoklarda olmuyormuş oyüzden kafa karıştırmaya gerek yok zaten ilerde satacam teferruata girmeyim. İzmirde nerde bulabilirim ki kahramanlarda varmıdır satan yerler.
Bide korganfatihi vitesle ilgili yazmış, aklıma gelmişken motor çalışır durumda vitesdeyken boşa almakta zorlanıyorum ya bire düşüyor yada 2 ye geçiyor bi denk getiremiyorum..
İyi gunlr arkadaslar bana ybr yedek parca alabilecegim internet sitesi hangisini onerirsiniz güvenilir olan
Arkadaslar tarafsızca bakarsak..
acemıye ılk motor olarak YBR 125 ESD MI ? YOKSA HONDA CB125 E mi ?
ve neden.?
tesekkurler.
Arkadaslar tarafsızca bakarsak..
acemıye ılk motor olarak YBR 125 ESD MI ? YOKSA HONDA CB125 E mi ?
ve neden.?
tesekkurler.
merhaba belki bir bucuk iki yil beklemis 12 v 7 amper akum var uzerinde jel yaziyor akunun penceresinde bakinca ici kup kuru ve kireclenmis gibi motora takmadim denemedim bu akuye icerisine sivi birsey asit gibi koymak gerekir mi sarja baglamam lazim mi
Şarja kıymanız mutlaka gerekir. Ancak çok düşük akımda 50mA gibi bir akımla en az 100 saat şarj ederseniz çok iyi bir netice alırsınız.
Ben kapasitesi 1.5Ah e düşmüş 5Ah lik aküyü 20mA gibi bir akımla 2.5-3Ah e çıkardım ve şu an bana yeterli geliyor.
YBR 125 ESD
alt motoru 2004 yapmak için nelerin değişmesi gerekir bilgisi olan varmı
Bende joymaxi satıyorum daha acemiyim de acaba ybr mi cbf mi almalıyım? Bozuk yollara çok gideceğim dağ taş vs hangisini önerirsiniz?
Şu an bu konu içerisinde 418 kullanıcı var. (0 üye ve 418 misafir)