1- Motoru Mecidiyeköy Motoser'e bırakmıştım (
www.motoser.com) , beklediğimden uygun bir fiyata halloldu (Bu sorun ek olarak motor birinci viteste gitmeye çalışıyordu vs vs gibi sorunlar hepsi dahil 290 tl tuttu) , memnun kaldım bu servis aynı zamanda Bajaj servisi , zaten ilerde Bajaj Pulsar'a geçersem birazda bu servis nedeni ile tercih edeceğim.Motor'da aslında ses varmış ama ben anlamamışım , şimdi motor tıkır tıkır çalışınca farkediyorum.
2- 42000 km gibi erken bir km'de bu sorunu yaşama sebebim ise motoru yağsız bırakmak , yağı kontrol etme gibi bir alışkanlığım yoktu.Rulmanlarda yanık karası gibi yerler vardı , motoru yağsız bıraktığım zamanlar olduğunu düşündüren.Yağ değişim aralıklarım çok uzundu minimum 6000 maksimum 10000 ,usta eski yağ bile olsa koruyacağını ama yağı kontrol etmek gerektiğini söyledi.Artık daha sık yağ değişimi yapacağım kendimde yapmayı öğrendiğim için.
3- Motoru özlemişim , hele İstanbul'da toplu taşıma kullanmak tam bir cinnet sebebi mesela Başakşehir-Mecidiyeköy sabah 7:10 otobüsü gelmiyor arıyorum beyaz masayı , diyorlar sefer iptal , çözüm , çözüm yok.Hollanda'da otobüs durağında direğe otobüs saatleri kalemle yazılmıştı ve tam dakikasında otobüs gelmişti.Daha epey yolumuz var.