Fabrika çöküntüsü. Hepsinde var.
Teşekkür ederim bu forumu okumak soru sormak ve cevapları okumak çok farklı gerçekten . Ben muhabbetlerinize pek katılamıyorum gerek isten gerek acemi olduğumdan ama takip ediyorum
Motoru babama vermistim bi kac gun gectikten sonra bugun aldim tekrar motorun sesinde bogukluk hissettim bogul boguk geliyor ses soguklardan olabilirmi arkadaslad
arkadaslar egzoza bagli bi hava borusu gibi bisey var arkadaslar onu cikart performans acisindan ve egzoz sesi acisindan daha iyi olur dedi bende farkettim 3 ten 2 te cektigimde 7 bn devir civari motor frenine biraktigimda o delikten pata pat diye motorun ustunde olan kisi icin duyulacak ses cikiyor egzozun sesi degisti azicik o boru ne ise yriyor cikartim motor icin bi sorun olurmu anladigim kadariyla ordan sicak hava cikiyor ve motoru isitiyor gibi bisey
Sa. beyler bir tane ybr125esd buldum 2014 model 18binde üzerinde orjinal lastikleri duruyo.. Size sorum bu orjinal lastiklerle sorun yaşar mıyım ve bu lastikler daha ne kadar iş yapar.. cevaplarsanız sevinirim
o lastiklerle sorun yaşarsın. Orijinal lastikler zaten çok iyi değil. 18bin fazla bile ege veya güneyde değilsen kışlık irc taktırman mevsim açısından faydalı olur. Sıcak yerdeysen de genelde michelin pilot street öneriliyor.
Ybr'nin yakıtını test ettim. %de 80 i ş.içi kullanımla 100 km.de 2,8 lt yaktı.
selamınaleyküm arkadaşlar 2014 2000km de ybr var.motor ısındıktan sonraki 1.vites kalkışlarda motor silkeliyor.nedenive çözümü nedir saygılar.yağı değiştirdim eneos 10w30
bayramdan öncekipazar biraz gezdim,gün içinde 380 km yaptım depoyu doldurmuştum.tekrar gelince doldurdum yakıt maliyeti 36 tl hiç bu kadar az yakmamıştı.
ybr 4000 bakımı geldi de neler değişiyor ve maliyet ne kadar acaba
Arkadaşlar iyi akşamlar motorumla 1111 km geride bıraktım ve bakımını 70 km önce yaptırdım bi şahlandı bi güzelleşti sanki ya da bana öyle geldi bilmiyorum ama iyi oldu . Artçım olmak için rodajın bitmesini bekleyen kız arkadaşıma izinli günümde bi kask bakalım dedik . Ben la 2 ff 320 siyah modeli kullanıyorum ona da aynısını alacaktık fakat ellerinde kalmamış ve orta kalite pek kask göremedik ve almışken üst düzey olsun dedik ve ls2nin en kaliteli kasklardan olarak bildiğim yani Türkiye'ye gelen modellerin arasında ls2 ff396 aldık . Girmişken kendime de deri ve bolca havalandırmalı korumaları iyi yazlık bi eldiven aldım . 2 adet prohell masfallı dizlik aldık kendimize . Suan için tek eksiğimiz montumuz onu da yazlık revit gt r air almayı düşünüyoruz önümüzdeki haftalarda . Ekipmanlar neden yazlık kısa giriyoruz der gibi hissettim açıklayayım ben 1 ay sonra motoru yıkayıp temizleyip kaldırmayı düşünüyorum . Bu ayda bile gece iş çıkısı üşüyorum çünkü . Mart ayında Michael'ın pilot Street lastiklerini takıp sezona girip haziran temmuz aylarında 14/18 gün kadar Ege taraflarına yola düşmeyi düşünüyoruz nasip olursa . Bu arada artçım 63 ben ise 95 kiloyum . Motor ikimizi gayet iyi çekiyor ama uzun yolda bize sıkıntı yaratır mı ? 80/90 stabil gidebilir miyiz ? Birde yan çanta takmayı ( 25-30 litre ) düşünüyorum .
Bu arada 1111 km boyunca 31 litre benzin tükettim . Yaklaşık 100km/s - 2.8 litre . Bence makul seviyelerde çünkü hep şehir içi bazı Zaman'lar yoğun trafikte ve devirli kullanıldı
Sizlerin fikirlerine açığım . Tekeriniz düz bassın hayatta kalın
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
Resimler gözüküyor mu emin Değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
Araba kullanmak , ön camda bir film izlemek gibi . Oysa motor kullanmak o filmin içindeki baş rolü oynamak gibi ..
2012 üstad. daha önceki sahibi yağmur sonrası hiç yıkama silme gibi durumlara girmediği için böyle bi durum var. wd 40 sonrası rutuşu hangi boya ile yapabilirim biliyomusunuz?
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir çift lastik alma düşüncesindeyim, metzeller ve michelin pilot street arasında kaldım. Bu lastikleri kullanan var ise hangisini tavsiye ederler. Kullanım amacı asfalt olacak, malum Ankara kışın biraz soğuk ve yağışlı. Asfaltta ıslak zeminde hangisinde daha iyi bir fren performansı alırız?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)