Yan demirler n11 den aldm 60 lira
Yan canta yine n11 140 lira 35 lt ama urun kalmadi gozukuyor magaza adi camtek
Far koruma 35 lira
Tank pad 20 lira onden gorunuyor
Yan koruma demiri 50 lira
Lastikler metzeller 190 lira lastikci ark getirtti
Arka kare canta tavsiyenizi bekliyorum
Iyi dileklerinize cok tskler
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-maxem-sl45-cargo-topcase-beyaz-k.r.b-plus-sirt-dayama-plusbaff-hediye-223523579/detay
Dostum bende bundan almayı düşünüyorum. Sanada öneririm. Ama daha önce hiç motorumda olmadı arka çantada takmadım. YBR'nin üstündeki kendi orjinal demirine 45 lt'lik bu çantayı takabilir miyiz acaba bu konularda @Uğur Ak arkadaşımız daha bilgili. Birde senin motorun bu şekildeyken arkaya bir yolcu alabiliyor musun rahat oturuyor mu ?
Merhaba YBR ci arkadaşlar. İzmir'den herkese selam olsun.
Merhaba,
Geçen haftasonu 1000 km bakımımı yaptırdım sonra sağnak yağmura yakalandım ve yolda biriken çok fazla su içinden geçtim. Bakım sonrası gayet güzel giderken yağmur sonrası motordan tıkırtı gelmeye ve titremeye başladı özellikle debriyajı sıkınca ses duyuluyor normalgiderken hissediliyor sankibirşey takılmış gibi. Motor çalışmıyorken boşta veya debriyaja basarak hareket ettirdiğimde de ses gelmeye devam ediyor. Sorun sizce ne olabilir. Not: Dün 45 dklık sürüşün ardından bir ara debriyajı bırakınca motor stop etmeye başladı. Debriyajı sıkınca çalışıp bırakınca devri düşürüp stop etti 10 dklık aradan sonra tekrar çalıştırıp yola devam ettim.
Merhaba kendi ybr mi bir ay önce sattım,ama yaz geçmiyor böyle tekrar motor alırsam eylül gibi satmam gerekiyor.Şu ilandaki motor nasıl sizce 4200 e bırakıyor.Alıp 1 ay sonra satsam zarar edermiyim sizce? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1811550/detay/
Arkadaşlar ybr 125 esd kullanıyorum motor 3000 de.Biraz can sıkıcı bir problemim var.motor ısındıktan sonra hep ileriye gitmek istiyor buna da debriyaj kaçırması deniyor herhalde.motor yağımı ilk olarak 1750 km'de değiştirdim yani 1000'deki yağ değişimini sonraya bırakıp.
1750 km'de motora castrol yarı sentetik 4t 10/40 yağ değişimi yaptım.
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? 4500 km gibi değişim yapmayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Bir de motor ısınınca lambalarda frene basmassam kendisi gitmek istiyor.ve gidiyor frene basmam gerekiyor.neden ?
TL 5.580,00 olmuş ybr
Arkadaşlar motormdan sübap geliyor.Servise götürüp tekrar ayarlattım ama hala geliyor. Acaba başka bir sorun mu var yoksa servisler hep böyle boşluklu mu bırakır?
motoru aldığımdan beri hiçbir ayar yaptırmadım.ayar gerekli o halde.subap sesinden bahsediyor arkadaşlar bir de motor 7.500 devir gibi üst devirlerde farklı bir ses yapıyor.
ses benimkindede var. servise söyledim eğer anormal bir durum varsa düzeltin diye. servis dediğin gibi boşluklu bırakıyor.kış gelince gidip özel bir servise ayarlatacam garantisi felan umrumda değil. bir yağ değişimine 70 tl isteyen servisten garanti ye iş düşse bile kapı dışarı ediliriz
Merhaba arkadaşlar dün 2014 model ybr alarak aranıza katıldım.
Hayırlı olsun dostum Kazasız belasız sürmen dileğiyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
Arkadaşlar merhaba.
Dün itibariyle aktif bir sürücü haline geldim Şimdi bana bir tane arka çanta (topcase) lazım. Ben kriterlerimi söyliyeyim sizlerde ona göre marka marka topcase söyleyin.
İlk kriter tabi ki Ucuz olması :D
2. kriter bir kaskın ve yanında bir karış boşluk olması,
3. kriterim motorun orjinal demirlerini çıkartmak istemiyorum onun üzerine kuranlar var çantayı mesela sahibinden'de görmüştüm örnek; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24632269/detay bunun gibi olmasını istiyorum.
Son olarakta kriterim (Bunda pek bilgim yoktur kendi uydurdugum birşey) Sanki bir kaç kez okumuştum bir yerlerde. vidayla takma değilde takılıp sökülebilen bir çanta. Eğer böyle bir durum varsa kriterler arasına bunuda ekliyorum :D
Arkadaşlar üniversite tercihleri gibi düşünelim en çok istediğim yukarıda en az istediğim aşağıda :D Buna göre bildiğiniz bir çanta varsa markasını bekliyorum sizlerden İyi günler arkadaşlar tekeriniz düz bassın
Hayırlı geceler arkadaşlar. Bugün motoru tamirciye verdim ve bütün bakımlarını yapmasını istedim subap bile ayarlıyıver dedim. Akşam aldım motoru neyse şimdi arkadaşlarla kafeden geldik. Motoru dinledim bi gece sessizliğiyle motordan boşta iken veya debriyaj sıkılı iken düşük süratta çay karıştırırken gelen ses gibi dırık dırık dırık ses geliyor. Sizce ne olabilir tekrar ustaya götüreyim mi motoru ?
Şu an bu konu içerisinde 121 kullanıcı var. (0 üye ve 121 misafir)