Merhabalar hepinize ben okula gidip gelmek icin almayi dusunuyorum fakat tipini cok begenmiyorum. Sym Fiddle II 125 dusunuyordum fakat scooter tarzi motorlar pek hosuma gitmiyor. İnternette gezinirken boyle birsey gordum. Ben motorumu bunun gibi nasil yaparim ? Ne degisiklikler yapmis motorda cunku gayet sik duruyor.
Videosu: https://youtu.be/H9BXKWQ7H0Y
Resmi:
1500 km.de bir yağ değiştiririm. Egsoz plastiğini bpyamak istiyorum sprey boyayla nasıl hallederiz?
Arkadaşım 1 hafta önce ybr125esd aldım 1 hafta sonra elimden nasıl çıkarırım diye uğraştım sonunda sattım bu motor çok hafif, 80km hızdan sonra bağırıyor titreşim var çin malı kullandıysan ona göre titreşim yok ,virajları çok güzel , konfor yok,artçıyla bindiğin zaman sele çok dar,arkada oturan çok zayıf değilse basamağa zor basıyor ben de bazı kişiler gibi yamaha çok övüldüğü için cbf 150 mi satıp öyle almıştım ama yemin ederim sana karşıma birisi gelip övseydi ağzıma ne gelirse sövüp ağız burun dalacaktım o kadar sinirlenmiştim sonunda kurtuldum tekrar cbf150 aldım ,ama 750tl zarara girdim eğer satamasaydım ya baltayla kıracaktım yada 1000tl ye vermeyi göze almıştım şimdi diyecekler ki senin motorda sıkıntı vardır onu hiç kimse bana sormasın bunu okuyan arkadaşlar motordan iyi anlarım 2012 model 7000km deydi çiziği yoktu lastikler Michelin di başka bişey demeye gerek yok emsallerinin içinde en iyisi cbf 150 ister 2007 kullan ister2015 kullan hepsi de 10 numara kimsenin gazına havasına gelme forumu gezerken senin yazını gördüm aydınlatayım dedim benim servisim yada motor fabrikam yok ben motor kullanan bir vatandaşım kafanı ağrıttığım için kusura bakma kardeşim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-5400-km-213266183/detay
Motorumu satıyorum arkadaşlar almak isteyen varsa mesaj atabilir
Yabancı bi forumda Eski kasa Ybr 125e monoshock amortisör uygulaması gördüm çok güzel olmuş, özellikle yeni kasada çok daha güzel olurdu,
şu tek kol sele altı amortisör orjinalinde olsa motosikletin görselliği 2 kat iyi olurmuş, ey Yamaha gör bunları
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
Bu da linki; http://www.motorcyclephilippines.com/forums/showthread.php?175902-YBR125G-mono-shock-swing-arm-Project
Satamazdı. Çünkü 10 YBR'den 2'si zevk 8'i kurye motoru olarak kullanıldığı için bu motorun fiyatı çok uçuk noktalarda olur kimsede almazdı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
bugün bir caferacer gördüm tahminimce 2005 kasa ybr'yle yapmışlar harika bir şey çıkmış ortaya
Bugun aniden bu aklıma geldi. yamaha ybr 125i 2004 te çıkarttı. peki ondan önce commuter sınıfındaki motoru neydi. bilse bilse bu forumdakiler bilir dedim ve geldim bu arada bi hafta içerisinde ben de bi ybr 125 sahibi oluyorum. cbf 150yi 9 ay kullandıktan sonra buna geçme kararı aldım ne dersiniz
bujiyi söktüm, motordaki boşluğunun içine bir parça bez düştü uğraştım alamadım. bu boşluk nereye açılıyor acep
silindirin içine gitmiş bez. mutlaka çıkarmaya çalış öyle çalıştırırsan sıkıntı olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
arkadaşlar benim motorun kısa farları yanmıyordu ampulu patladı sandım gittim ampul aldım tanınmamış markasız bir şey aldım mecbur marka bulamadım çünki. neyse farı söktüm ampulu değiştim motoru çalıştırdım kısalar 1 sn yandı sonra söndü uzunlar yanıyordu. üzerinden çıkan ampule baktım patlamamış telleri sağlam yeni taktığımda sağlam gözüküyor ama kısa farım yanmıyor. kablolara baktım sıkıntı yok herşey gayet sağlam anlam veremedim ?
pazar sabah uyku tutmayınca biraz gezdim.toplamda 292 km yapmışım giderken depoyu doldurdum ve dönüşte tekrar fulledim yakıt masrafı 32tl km başına maliyet 109krş eminim düz bir yol olsaydı dahada düşerdi.
eskişehir mihalıççık kartal geçidi rakım 1550 mt
hayat hızlı tren gibi akıyo gardaş yetişmek imkansız
ve şükür mutlu son.tekerinize taş değmesin.selamlar
Bol miktarda wd 40 sıktım çatalla çıkardım. Wd 40 zarar verir mi
Şu an bu konu içerisinde 464 kullanıcı var. (0 üye ve 464 misafir)