peki bunlar hepsi aynı performansı veriyormu ? hp farkı çok açık değl aslında ama almayı düşünüyorum. o yüzden sormak istedim. büyük ihtimalle 2005 ya da aşağı model alacağım.
tbk1980 özgür abi eskişehir'den selamlar
peki bunlar hepsi aynı performansı veriyormu ? hp farkı çok açık değl aslında ama almayı düşünüyorum. o yüzden sormak istedim. büyük ihtimalle 2005 ya da aşağı model alacağım.
tbk1980 özgür abi eskişehir'den selamlar
beygir farkı az gibi görünüyor ama %20 daha güçlü.Bildiğim kadarıyla 2004 lerin pistonu biraz daha büyük.o yüzden 12 hp güç veriyorlar.
Ya tamam 2005 ler 12 hp fakat biri yüksek devirde ölçülmüş 10hp olan 12 hp ye gore daha düşük devirde ölçülmüş yani fark yok olay bu.
hiç bir fark yok bence ikisinede bindim çünkü!!
özgür abi ben eskişehirden sinan.eray'ın tayfadan
bizim bi arkadaşda var 2007 modeli. başka bir arkadaşta da var 2004 modeli. ikisi de sahipleri sıfır almışlar ve rodajlarını da güzel şeklde tamamlamışlar ve ikisi de şuanda 8000kmnin üzerindeler. ne iştirki 2007 10hp olanı 2004 12hp olanını düz yolda geçiyormuş. benim kafama takılan olay bu. model yılına göre japon ya da japon değildir hadisesini takmıyorum. bana bu motorun vereceği performans önemli. haksızmıyım ? yani emniyetli bi şekilde 100ya da 105km ile heryere gidebilmeliyim.
hangisi daha çabuk hızlanıyor ?
arkadaşlar ybr min aküsü bitti.yeni akü alacağım...önereceğiniz marka ve model varmı?
B rh +(pozitif)
bence orjinal aküsünü tak!!benim aküde bitik 3'üncü senesi orjinal aküsü baya iyi bana göre......
ben motoru alalı biliyorsunuz birkaç ay oldu.aldığım gün,daha aküsü takılmadan götürdüm orjinal sulu aküyü verip üstüne 10 ytl fark verip,kuru akü aldım taktım.çok memnunum.şimdi diyeceksinizki birkaç aylık aküden zaten memnun kalırsın.hayıııııır,benim diğer motorun aküsü de suluydu.miadını doldurunca onuda kuru ile değiştirdim.oldukça uzun süre kullandım.bu yüzden tecrübe konuşuyor.kışın bile sabahları tek basışta çalışıyordu.geçenlerde yine bir arkadaşım için kuru akü sordum,35 ytl.imiş,çin malı.benim kullandıklarım da çin malı.bir akü için çok para vermeye gerek yok.YUASA marka olanları pahalıymış.isterse her 6 ayda bir bozulsun.aklınız da bulunsun arkadaşlar.
Arkadaşlar ybr 125 lerde balansör sistemi varmı (titreşim önleyici sistem )
103 hp
olması gerek cunku motorda vıbrasyon yokmus
kilometre telini aldım bugün
ama akü fiyatını sormayı unuttum
km teli 10 ytl
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
arkadaşlar ben bugun ybr'me yan sehpa cbf150 nin sehpası aldım taktım tamda uydu. şimdi hatırlamıyorum kacıncı sayfada bide kim sormuştu
umarım bu bi cevap olur biraz gec ama olsun
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)