Ben rampa aşağı 100ü zor görüyorum
4.viteste 110 yapsa motoru evin içine sokar karsima koltuga oturturum
Buji iridyum vardı idareten normal bir buki taktık. Tekrar iridyum takacagim ama kodunu unuttum.
Karbüratöre kesinlikle baktiracagim. En olmadı yetkili servise götürürüm artik.
Balata bazen kaçırıyor gibi geliyor bazen iyi gibi anlamadim gitti.
Motorun orjinal balatasını 18binde degistirtmistim. Denizli Rekor motorda. Kacirma falan da yoktu safligimizdan degistirdik ama onlarda yan sanayi takmış değiştikten 1500 2000km kadar sonra rampada balata siyirdi yolda kaldık. Orjinal bulamayınca bu sefer yine yan sanayi aldik Rialliydi yanılmıyorsam. Onu memlekette taktirdik ama o da dayanmadi. 500 km olmadan bizim arkadas yakmış yolda kalmışlar. Tabi nasil yaptılar bilen yok. Sadece 3.vitesle kalkayim derken yandi dediler. Ardindan orjinal buldum bir şekilde onu taktirdim ve o zamandan beri yaklaşık 20.000km dir o balata var.
Motordan ilk balata degistiginden beri randiman alamadim zaten.
Galiba yine degisim istiyor. Biraz kullandiktan sonra viteste durunca motor yekiniyor silkeliyor kendini
Biraz uzun oldu kusura bakmayın, sağlıcakla. ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Bende Michelin de ömür haricinde memnunum. Pilot Sport ama benimkisi. Önler iyi ama arkalarda kilcal catlaklar dolu. Degisim istiyor ve büyük ihtimalle yine Michelin takacağım.