Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Nisan 2015, 21:47
efeadem adlı üyeden alıntı
ıyı aksamlar arkadaslar.. dun anlamadıgım bır sekılde aksam yolda gıderken farım söndü kısa dayken sonra uzuna aldım devam ettım yola bugun gostermedım bı yere care de bulamadım aksam tekrar yola cıktım uzunlarla bu sefer 5 dk sonra uzunlar da söndü kendı kendıne sadece park lambası yanıyor su anda. far gırısıne de baktım bı sıkıntı yok. ampul patladı desem o da degıl sanırım cunku farı alalı daha 2 hafta oldu :/ bole bısey basına gelen bırısı varmı sebebı nedır acaba :S ?
Tabi ki ampul patlamış. Hem uzun, hem de kısa bu kadar kısa sürede patladıysa, elektrik devrelerinde bir problem olabilir.
Ampulü yeni taktım demişsin ya, öncekide yine böyle patlamış mıydı?
Reklamlar
-
22 Nisan 2015, 23:20
rs_guven adlı üyeden alıntı
Tabi ki ampul patlamış. Hem uzun, hem de kısa bu kadar kısa sürede patladıysa, elektrik devrelerinde bir problem olabilir.
Ampulü yeni taktım demişsin ya, öncekide yine böyle patlamış mıydı?
yok aga onda sıkıntı yoktu dusmustum kırılmıstı on cam ampul yanıyordu ama gene de. ben en ıyısı yenı bı ampul takayım o da yanmazsa heralde elektrık aksamında problem vardır demı
-
23 Nisan 2015, 00:12
Bora ybr ailesine tekrardan hosgeldin(onceden kullandigin icin) bende hatirlarsan 125 mg deluxe kullaniyordum simdi 2014 ybr kullaniyorum yakiti iyi daha rodajda 5000 deviri gecmeden 11 litre benzin ile 480 km yol yaptim muthis bir oran cg den ybr ye gecince motosiklet surdugumu anladim az yakmasida ayri bir guzel
-
23 Nisan 2015, 01:38
efeadem adlı üyeden alıntı
yok aga onda sıkıntı yoktu dusmustum kırılmıstı on cam ampul yanıyordu ama gene de. ben en ıyısı yenı bı ampul takayım o da yanmazsa heralde elektrık aksamında problem vardır demı
Muhtemelen yeni ampul çalışacaktır. Eğer kısa sürede o da patlarsa, tesisatta buna sebep olan bir arıza var demektir. İnşallah sadece ampulden kaynaklı bir problemdir.
-
23 Nisan 2015, 10:52
Maşallah diyelim.
Bu çantada şekil konusuna niye bu kadar takılıyorsunuz ki? Çanta büyük olunca çok mu çirkin duruyor? Bence çanta motosikleti daha yakışıklı yapıyor.
İşinizi görecek hacim neyse onu takın. Mesela ben 40 litreden küçük çantayı asla takmam. Bütün eşyalarımı almadıktan sonra nedeyim çantayı?
gördüğümde gözümede hitap etsin sonuçta ybr güzel bir motor o bütünlük bozulmasın. hem işlev hem görsel olsun ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
muratarslan adlı üyeden alıntı
Bora ybr ailesine tekrardan hosgeldin(onceden kullandigin icin) bende hatirlarsan 125 mg deluxe kullaniyordum simdi 2014 ybr kullaniyorum yakiti iyi daha rodajda 5000 deviri gecmeden 11 litre benzin ile 480 km yol yaptim muthis bir oran cg den ybr ye gecince motosiklet surdugumu anladim az yakmasida ayri bir guzel
evet hatırladım seni. senin motorunda hayırlı olsun. ben cg nin hakkını yiyemem o paraya o motor iyiydi yani parasının motoru. söküp takmadığım bir tek motor karteli kaldı onun haricinde heryeri elimden geçti cg nin. satılmasaydı 200 cc üzeri setle toplayacaktım. yine cg motorlu bir model alıp modifiye edecektim ama son bir kararla ybr aldım. cg ye harcadığım paraya acıyorum keşke masraf yapacağıma dolaşsaydım. ybr me harcama yapmayacağım sadece bir çanta masrafım olacak devam. kendime dizlik kaliteli eldiven mont vs alıcam eklem yerlerim de ufaktan ağrı başlıyor. cahillik işte...
-
23 Nisan 2015, 13:22
Arkadaşlar herkese selamlar. Eskibir ybr kullanıcısı olarak 2014 model sıfır ybr ile tekrar aranızdayım. Belki tanıdık arkadaşlar çıkar bu topiğin 129 ncu sayfasında başlamıştım ilk ybr macerama. YBR'den vazgeçmek kolay değil Paylaşımlarınızı takip ediyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
-
23 Nisan 2015, 14:19
hayaletfilo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese selamlar. Eskibir ybr kullanıcısı olarak 2014 model sıfır ybr ile tekrar aranızdayım. Belki tanıdık arkadaşlar çıkar bu topiğin
129 ncu sayfasında başlamıştım ilk ybr macerama. YBR'den vazgeçmek kolay değil
Paylaşımlarınızı takip ediyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Hayırlı olsun.
Ben de Ybr'yi sattım ama bu sayfaya yazmaktan vazgeçemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
Bizim Ybr'nin iki farklı çantayla çekilmiş resimlerini atayım. Kararını sen ver.
Bu Shad sh40 çanta takılı hali. Adından da anlaşılacağı üzere 40 litre. Çok şık bir çanta, fiyatı 230 lira.
Bu da 46 litre Arwic çanta takılı hali. Fiyatı 100 lira.
-
23 Nisan 2015, 19:06
46 litre büyük durmuş. 40 litreyi sınır olarak koyayım ben o zaman
-
23 Nisan 2015, 19:22
Muhtemelen yeni ampul çalışacaktır. Eğer kısa sürede o da patlarsa, tesisatta buna sebep olan bir arıza var demektir. İnşallah sadece ampulden kaynaklı bir problemdir.
ins hocam tesekkurler kazasız belasız keyıflı surusler herkese
-
24 Nisan 2015, 12:25
Arkadaşlar Merhaba,
Küçük bir yardım isteyeceğim.
Yamahanın Orjinal Parçalarını satan bi yer bulmam lazım.
Km saatinin Trip metresini sıfırlayan Çubuk Kırıldı. Bide Ön siperlik camı lazım. dediğim gibi Orjinal olması gerekiyor.
ufak bi hasar.
-
24 Nisan 2015, 19:06
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cx571 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Km saatinin Trip metresini sıfırlayan Çubuk Kırıldı. Bide Ön siperlik camı lazım. dediğim gibi Orjinal olması gerekiyor.
http://i.hizliresim.com/qYmkDB.jpg ufak bi hasar.
Geçmiş olsun. Motoliz'den orjinal yedek parça tedariği yapabilirsiniz.
-
24 Nisan 2015, 19:23
selam arkadaşlar ilandaki uzun camdan nerde bula bilirim ? motorum ybr city uzay kafa aydın motor beni 2 gün oyaladıktan sonra ellerinde kalmadığını söyledi.
-
24 Nisan 2015, 22:39
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Motoliz'den orjinal yedek parça tedariği yapabilirsiniz.
Teşekkürler. Bide Piyasada Baktım şöyle nette Orjinal KM saati diye çakmalarını 100 tlye giydiriyorlar.. Motoliz çok iyiymiş bu arada . Buradan Trip Sıfırlama Topuuzunu Sipariş edeyim.
-
25 Nisan 2015, 00:12
Bugun motorun kisa fari patladi. Uzunlarla geldim eve. Ampulu degistirmek icin fari komple mi sokmek gerekiyor ?
-
25 Nisan 2015, 00:28
cx571 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
http://i.hizliresim.com/qYmkDB.jpg ufak bi hasar.
Geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
boora adlı üyeden alıntı
Bugun motorun kisa fari patladi. Uzunlarla geldim eve. Ampulu degistirmek icin fari komple mi sokmek gerekiyor ?
Aynen sökmen lazım, kolay ama yanlarda iki alyan vidayı söküyorsun, bir tanede altta var o kadar sonra çıkıyor.
-
25 Nisan 2015, 13:17
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
ey ybr toplululuğu motorun farı patlamışken acaba xenon mu taksam ? h4-3 araba modelinden yani motorlu şapkalı versiyonundan?
-
25 Nisan 2015, 15:50
Zaten Ybr'nin farı yeterince iyi aydınlatıyor. Orijinal bir Philips ampul takman yeterli bence.
-
25 Nisan 2015, 16:10
üst kat komşumuz daha çarşamba günü bu motoru almış sıfır, bir sorunu oldu beni çağırdı. Boşta çalıştırdıktan sonra vitesi 1'e aldığınızda tekrar yukarı çekip boşa atmak isteyince bazen boşa düşmüyor. N yanmıyor. Verebileceğim akıl motoru 10-15 cm ileri geri oynat oldu ama umarım doğru bir tespit olmuştur. Sonra noldu bilmiyorum.
-
25 Nisan 2015, 19:49
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
teodor adlı üyeden alıntı
üst kat komşumuz daha çarşamba günü bu motoru almış sıfır, bir sorunu oldu beni çağırdı. Boşta çalıştırdıktan sonra vitesi 1'e aldığınızda tekrar yukarı çekip boşa atmak isteyince bazen boşa düşmüyor. N yanmıyor. Verebileceğim akıl motoru 10-15 cm ileri geri oynat oldu ama umarım doğru bir tespit olmuştur. Sonra noldu bilmiyorum.
Evet dediğiniz gibi olmalı.
-
26 Nisan 2015, 12:20
boora adlı üyeden alıntı
http://<a href="http://hizliresim.co...MV.jpg</a></a>
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
ey ybr toplululuğu
motorun farı patlamışken acaba xenon mu taksam ? h4-3 araba modelinden yani motorlu şapkalı versiyonundan?
xenon far aldım 50 tlye çok iyi farkedilir oluyorsun. tavsiye ederim montaj kolay kesme biçme yapmadan takıyosun ve istersen orjinale dönebiliyorsun orjinallik bozulmuyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 202 kullanıcı var. (0 üye ve 202 misafir)
Bu Konudaki Etiketler