YBR den cıkan sese bakın
http://www.youtube.com/watch?v=m4pJYY19NhA
ybr'li ghosrider
http://www.youtube.com/watch?v=feLsL...eature=related
25-30 cm sudan gecis
http://www.youtube.com/watch?v=379pu...eature=related
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
arkadaşlar,zinciri temizlemek için en ideal madde;eğer bulabilirseniz gazyağı'dır.çünkü gazyağı hem temizlik konusunda zarar vermeden temizler,hemde mazot kadar yağlı değildir.temizlik için seçilecek,benzin gibi,tiner gibi malzemeler gerçekten çok iyi çözücü olduklarından dolayı iyi temizlerler ama zincir baklaları içindeki o-ring adı verilen sürtünmeyi ve sesi azaltan malzemeyide eritir.yağlama konusunda ise asla motor yağı kullanmayın.motor için yapılmış zincir yağlarını tercih etmenizi tavsiye ederim.ancak bu konuda da çeşitli kullanım yazıları okudum.kimisi mesela castrol'un yağını öve öve bitiremiyor.kimisi de yerin dibine batırıyor.öğrendiğim ise şu;uygulandıktan sonra hareket esnasında üzerimize sıçramayacak,sünmeyecek olanıdır.uygulandıktan kısa bir süre sonra katılaşan bir yağ duydum.ama adı sanı nedir ben de bilmiyorum.öğrendiğim anda da sizlerle paylaşırım.sevgilerimle.
Evet Adanalı dostuma aynen katılıyorum.Kesinlikle gazyağınındışında başka bir madde ile zincirinizi temizlememenizi tavsiye ederim.Gazyağı zincirinize ve eğer kullanırsanız motorunuzun boyasına da zarar vermez.Motor yağı olarak ben 10 40 Wurth kullanıyorum.Zincir yağı olarak da aynı markayı kullanıyorum.Biraz pahalı bir markadır.Ama kesinlikle piyasadaki en kaliteli yağdır.Alman malıdır.Yalnız zincirinizi yağladıktan sonra epey bir süre bekleyin.Tavsiyem akşamdan yağlayın.Sabaha kullanmaya başlayın.Bu arada motorumda ilk masrafı açmış durumda.21.000 km sonra ön firen balatalarım bitti ve değiştirdim.
herkese merhaba fuar acılıcakmıs motorlar orada cok ucuz oluyomus her marka motorlar varmıdır acaba bıde fuar nerede olacak babamla gıtmeyı dusunuyorum gırıs ucretlımı babam istanbulda 2 tane fuar merkezı var dıyor 1. sı tüyap ikincisi siyenarmıs acaba motosıklet fuarı hangısınde olur arkadaslar bılıyomusunuz
Arkadaşlar bir sorum var.Geçenlerde gece hava baya soğukken motoru sürdüm.Motor çok hızlı gibi geldi bana.Artçım olduğu halde çekişi baya iyiydi.Acaba diyorum motorun hava kanalları tıkanmış olabilirmi?Yada hava kanalı varmı?Varsa yeri neresi?Benim motorda bir gariplik var bu kesin.8000 devirden sonra tekleme oluyo.Açıkçası şu sıralar baktırmadımda ama bilen varsa yada tahmin eden sebebini söyleyebilirmi?En azından bilgim olsun.Burdaki motorcular, servisler çok bilgisiz.Size daha çok güveniyorum.Yavaş kullanmak istiyorum ama şu motorla 100-110 u pierzig gibi bulamazsam hemde artçıyla gözüm açık gidecek vallaİyi sürüşler.
20-23 Mart arasında CNR Yeşilköy'de Motoshow 2008 var. Hangi firmaların katılacağını http://www.motoshow08.com/ adresinden görebilirsiniz. Fuar yaklaştıkça forumu takip ederseniz, mutlaka bir yerlerde buluşup toplu halde gidilecektir. Fuarda MT'nin standı da var, eminim ki Adminlerimiz bizi biletsiz bırakmazlar.
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
Herkeze Selamlar.Ben arkdaşımın ybr sini kullanıyorum.Motorda hava filtresi yok.Tahminen 100 kmde ne kadar yakar bu motor??
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Merhaba arkadaşlar Bende motosiklet tercihimi YBR 125 de kullanmaya karar vermiş bulunmaktayım fakat 2007 model ile 2008 model arasında motor şanzıman yada yürüyen aksamda herhangi bir fark varmı. Adanalı abimizin dediğine göre sadece depo üzerinde buluanan kaş ama bugun telefonda görüştüğüm bir bayii beynimi allak bulllak etti. motorda ve yürüyen aksamdada değişlikler var dedi. ???? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevineceğim şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
::sigara:: 35 NAC 79 ::tutkuy::
AL Bİ YBR, BİN GEBERE GEBERE :cat:
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Babaçi abi o dediğini bulabilirsem deniyim.
@kmete önceki sayfalara bak bulabilirsin.Lafı geçmişti herhalde.
En son 7000km bakımında ustayla konuştuğumda depo üzerindeki şerit haricinde hiç bir fark olmadığı söyelmişti 9800 km deyim periyodik bakımlara erken giderim biraz bu gün yada yarın yine gidicem olmadı yakından inceler yada tekrar sorarım ama arada fark yok varsada izmirdesin anladığım kadarıyla hangi bayi ile görüştün ve tekrar arayıp ne fark olduğunu sorup buraya yazarsan ne kadar doğru olduğunu araştırırız. Satış politikasıda olabilir.
merhaba arkadaşlar, ben motorumu alalı 1 ay olmadı yeni 362 km de falan ama aldığımdan bu yana 50 ytl'lik benzin koydum bu normalmi sizce??? yoksa cokmu yakıyor anlamadım gitti
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)