Fiyatı 2011 de 3800 küsur civarıydı. Yıl 2014-2015 paramız enflasyon ve yabancı paralar karşısında ne kadar ezilmiş hesap edin artık.
Fiyatı 2011 de 3800 küsur civarıydı. Yıl 2014-2015 paramız enflasyon ve yabancı paralar karşısında ne kadar ezilmiş hesap edin artık.
aynen arkadaşlar debriyaj telim miladını doldurmuş , değiştirince sorun düzeldi cevapladığınız için teşekkürler .
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
aynen arkadaşlar debriyaj telim miladını doldurmuş , değiştirince sorun düzeldi cevapladığınız için teşekkürler .
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
debriyaj telim miladını doldurmuş , değiştirince sorun düzeldi cevapladığınız için teşekkürederim .
arkadaşlar bende yeni başlıyorum ve ybr 125 esd almaya karar verdim ancak motor hakkında bir bilgim yok. ikinci el alırken nelere dikkat etmeliyim öncelikle neleri sormalıyım satıcıya kısa bi özet geçerseniz sevinirim. ayrıca istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir usta varmı ?
ybrler geneleme olarak cok saglamdir bence servise gotur kafan takilmasin
İyi günler herkese. 2006 Model YBR'me koruma demiri + sis farları düşünüyorum. Koruma demirine, sis farlarını montaj etmeyi düşünüyorum. Birde koruma demirine ön tekerin yerden kaldırdığı suyu bacaklarıma gelmesini engellemek için branda v.s tarzında bir materyal düşünüyorum. Öneri ve tavsiyelere açığım. ?
[/url]
2015 model ybr'ye ne kadar zam gelir acaba ?
Bu kadar YBR kullanıcısı olmasına rağmen bu YBR bölümü gerçekten ölü, yazık :(
Motosiklet hayatına ybr ile başlıyan biri olarak kendimi çok şanslı hissediyorum.
Bu haftasonu yaptığım geziden bir kare...
s.a arkadaslar ilk kez motor alıcam sizce ybr 125 nasıldır kronik bi sorunu varmı en begendiğiniz ve beğenmediğiniz yerleri neler birde yakıt tüketimi nedir ?? acıklarsanız cok iyi olur :D
İlk kez alıyosan ybr al arkana bakma ben 1 ay önce aynen öyle yaptım kafam rahat :D
Herkese merhaba;
Artçı tutma demirini çıkarmak istiyorum bugün biraz baktım ama anlamadım nasıl çıkarılacağını,çıkaran varsa nasıl yapıldığını anlatabilirmi?
İlk işim bir koruma demiri almak olucak bu hafta o zaman inşallah
Merhabalar. Bende uzun zamandır motosiklet alma peşindeyim ancak kafamı kurcalayan bazı sorular var.
2015 modellerin fiyatları artar denildiği için bende 2014 alma niyetindeyim. 2015 modellerinde sanıyorum hiçbir değişiklik olmaz. Ancak şuan alıp kışın ortasında fazla binemem gibi. Zaten ehliyetimde yok. Motosikleti ehliyetten önce alıp ehliyetide kışın alırım nasıl olur? Birde elimde çok az bir para var. Bir kısmını peşin geri kalanı taksit yaparlar mı bayiler?
Arkadaşlar selamlar yardımcı olursanız sevinirim.
2014 model ybr 125 esd kullanıcısıyım motorumu alalı 2 ay oldu
normal farı mercekli xenon far yapmak istiyorum
elimde fazladan normal far var hangi merceği ve hangi xeonon setini kullanacağımı bilmiyorum.
Sizlerden ricam link gönderirseniz ybr 125 esd ye( far tasına uygun mercek ) uyacak sizlerin yardımıyla mercekli farı yapacağım
Teşekkürler
Renk Gelsin
Abi & Kardeş
ybr ci moddan sonra devam edelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
Şu an bu konu içerisinde 125 kullanıcı var. (0 üye ve 125 misafir)