faydalı bılgılerı arastırırsn nasıl ekleyecegını bulursun spy_arts kardesım
faydalı bılgılerı arastırırsn nasıl ekleyecegını bulursun spy_arts kardesım
evet basaracaksın gır o adrese
Ya adanalım ne zamnadır sende resim bekliyorum,şu kırmızılının resmini koyda şenlenelim,vuruldum ya.zahmet olmaz demi abi,en geç eylül ayında ybr mle birlikte aranızda olacağım,şimdilik sadece bakıyorum masum masum,inanırmısınız hergün mutlaka gözümün önüne geliyor,ne yapacam bilemiyorum,ALLAH aklımı korusun.senin kırmızı YBR nin aynısından alacağım inşaallah.sabırsızlıkla o günü bekliyorum.burdaki arkadaşlarım 2.ci el al diyorlar kafayı yiyecen diyorlar,ama ne olursa olsun sıfır km alacağım,çünkü ben kız alıyorum kızın 2 ci eli olurmu hiç bana dua edin lütfen.ALLAH'A emanet olun.kazasız belasız sürüşler diliyorum.şimdilik hoşçakalın dostçakalın.bye
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
kardeşim o deponun üstündeki şey ne öle yaww....bide ben halen fotoları ekleyemedim ya :S
depo ustu canta cok ıyı olmus yenıcerı...adanalı abı...motorun hayırlı uğurlu olsun senın model 2007 oluyo dımı sımdı...kafam karıstı ondan sordum...
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
merhaba arkadaşlar bende motosikleti çok seviyorum.B ehliyetim var 1.6 palio kullanıcısıyım. fakat motor merakım çok fazla.Siz değerli dostlarımdan bilgi almak istiyorum.Acaba ybr 125 mi alsam yoksa kanuni nin freedom diye 200 bir motosikleti var onumu alsam sizce bana bir akıl verin lütfen boyum 1.68 ve 60kg fiziğim var ekonomik özgürlüğü olan bir arkadaşınızım veya başka ne tavsiye edersiniz bana sorun çıkarmayacak fikirleriniz benim için çok önemli .
Ybr 125 her yönüyle kendini kanıtlamış bir motosiklettir. kanuni freedom yanlış hatırlamıyorsam 200cc. Dolasıyla ybr den daha seri bir motor olması lazım.(tabikide daha çok benzin yakması) Ancak sağlamlık açısından freedom nasıldır bilemem. nihayetinde yeni bir motosiklet.
Berkman kardeşim bende kanuni freedom yeni bir model olduğu için kararsızım ve aslında ybrden de vazgeçmek istemiyorum fakat yinede fikirlerinizi almak için sizlere sorma ihtiyacı duydum
sizin ybr topiğinizi hepsini okudum hemen hemen çok olumlu bilgiler edindim
freedom un kullanma klavuzuna baktim mondial 150 kn nin 50 cc arttırılmıs motora hiç bulaşma derim bende en iyi gozuken 250 cc su sogutmalı bir motor aldım ama sonra herhafta sonu servisteydim ayrıca satmayı dusundugun zaman
ybr nin yarı fiyatına satmak zorunda kalırsın racer 200 e bindim ondan sonra
ybr lüx geldi
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
adanalı abı senın motorda cok temız masallah uzerınde toz yok kac modeldı senın motor
Dostum bütçen 3.250 TL ise YBR'yi al.Kanuni Freedom'u kullanmadım ama Kanuni Hussar'ı kullandım.Doğrusu uzun yıllar MZ kullanan biri olarak Kuralkan beni Hussar ile hayal kırıklığına uğrattı.Motorun malzeme kalitesi sıfırdı.Ben de bir yılı doldurmadan onu sattım ve YBR aldım.Şu anda 21.000 km'deyim.Periyodik bakımları hariç hiçbir masrafım da olmadı.Son derece kaliteli bir motor.Geçen yaz da tüm Türkiye'yi gezdim.Kısmetse bu yaz da benzer bir geziye çıkmayı planlıyorum.Eğer pek çok genç kardeşim gibi sadece hız diyorsan Kanuni'yi, kalite, sağlamlık diyorsan YBR'yi al.Hoş Freedom da çok hızlı giden bir motor değildir.Olssa olsa YBR'den 10-15 km daha hızlı gider.
arkadaşlar,benim motor 2008 model.2007 lerle teknik,dizayn ve görünüş olarak hiç bir farkı yok.sadece yanılmıyorsam,depo üstündeki şeriti eklemişler.2007 lerde o şerit yoktu.motorumun temizliğine gelince;ben ADANA'da ZİEBART'ın satış danışmanlığını yapıyorum.bilenler bilir bizim işimiz,araçlarda,iç temizlik,koruma,boya bakımı ve koruması ile ilgilidir.bundan dolayı,motorumu alır almaz,hemen boya korumasını yaptırdım ve üzerine de,tüm kırmızı olarak görünen her yerine,şeffaf çizilmezlik film ile kaplattım(aslında araçların ön/burun kısmına,taş darbelerinden korusun diye yaptığımız şeffaf bir filmdir).
ayrıca ybr konusunda da,YENİÇERİ,PİERzig,düşlemek ve diğer üstatlarımızın da söyledikleri gibi en iyi seçimdir.önemli olşan hız yada dış görünüş değil.kullanım sırasında rahatlığı,konforu ve kullanım maliyeti açısından sorunsuz bir makinedir.örneğin ben bu yaz MARMOK festivaline,ADANA'daki diğer arkadaşlarımla gitmeyi planlıyorum.beni bu konuda cesaretlendiren en önemli kişi ise,sayın YENİÇERİ abimizdir.kendisine gezileri konusunda gıpta ile bakıyor ve imreniyorum.umarım uygun zaman ve mekanda kendisi ile tanışıp tecrübe ve fikirlerinden istifade ederim.hepinize sevgilerimle.
Adanalı dostum geçen yıl Adana ve Osmaniye'ye gelmiştim.Kısmet belki bu yıl da gelirim.2008 Ağustos Ayında Mersin'de düzenlenmesi planlanan Hizmetiçi Eğitim Kursuna müracaat ettim.Şayet müracaatım olumlu sonuçlanırsa yine motorumla oralara geleceğim inşallah.Gelmişken de müsait olursanız sizlere de uğrarım.Motorunla da hiç çekinmeden Marmok Festivaline git.İstersen sürekli 90-100'le git, YBR'ye Allah'ın izniyle bir şey olmaz.Ben Karadeniz'den dönüşte İzmit'ten İstanbul çıkışına kadar(Trakya çıkışı)sürekli 110-120 ile gittim.Hem de cehennem gibi havada.Banamısın demedi.Ha bu sürate YBR çıkarmı dersen, Şehir içi trafikte araçların rüzgarı kesmesinden dolayı inanılmaz bir şekilde motorun performansı artıyor ve bu sürate rahat rahat çıkıyor.Kuryeci arkadaşlar daha iyi bilir kanaatimce.Ama yanına gerekli malzemeleri mutlaka al ve çıkmadan önce bakım ve ayarlarını yaptır.O zaman gelince sorarsan gene daha ayrıntılı yazıp yardımcı olabilirim.Saygılarımla.
Şu an bu konu içerisinde 213 kullanıcı var. (0 üye ve 213 misafir)