ya arkadaslar su soğutma veya hava soğutma
ama bu motoru yamaha Turkiyeye getirmez
ya arkadaslar su soğutma veya hava soğutma
ama bu motoru yamaha Turkiyeye getirmez
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
Merhaba arkadaşlar.
Yeni aldığımda 5. viteste 4000 devirde 50 yapıyordum tabii ki orantılı olarak 8000 de 100 yapıyordum ama şimdi 9500 devirde anca 100'e geliyor. Debriyaj balatasının değişme zamanı geldi mi acaba?
Bir de kış için hangi yağı önerirsiniz,tam mı yarı sentetik mi kullanıyorsunuz?
Teşekkürler babaçi,sizin motor kaç km deydi?
Bu arada saat 9 itibariyle ufak bi kaza yaşadım. Galiba Yeniçeri hocamdı musibeti olan ama nasıl olduysa aklımdan çıktı ,gizli buzlanma varmış motor sabun gibi kaydı. Keşke memlekete daha önce gelip taktırsaydım koruma demirini.
Neyse nazar olur artık.
gecmıs olsun canafar kardesım debrıyaj balatası hakkında bıse dıyemem ama 100kmden den fazlada bekleme ybrden
kankalar onlar diilde bi ybr aldım daha 3 ay oldu rodajı mükkemmel tamamladım hiç zorlamadım motorum şuan 1430km'de yanlıs artık basıyorum acımıyorum ama 100'ü daha geçemedim motorum 2007 model sizce neden kayaklanıyor motor daha yeni die kendi kendimi avutuyorum sanırım..:S
o diilde 3 ay oldu dahada geçemdim ybr 125'te 100'ü ya :D
@canafar çok geçmiş olsun.Dediğin gibi nazarlık olur.Benim de 3 tane nazarlık var.
@sonix motorun çok güzel.Helal olsun sana.Çok iyi bakıyosun motora.
@spy_arts Kanka boşver ya bende 105 i geçemedim.İstiyorum geçmeyi ama Yeniçeri abininde dediği gibi gereksiz.Dengesiz oluyo motor bu hızlarda.80-90 la motorun sesi bile duyulmuyo.
Arkadaşlar motora ön cam yapmaya çalışıyorum.Babaçi abininki gibi ama renksiz camdan.Bi kaç güne fotoğraflarını koyarım herhalde.Doğru dürüst yapabilirsem.
evet haklısın motor 80'ni gördükten sonra sapıtıyor denge die bişey kalmıyor 2 kişi denemedim ama tekken kntrolde zorlaşıyor bazzı forumlarda okuyorum ama yok 130 gördüm 120 yaptım eski mootrum racer 200'dü 130'u geçemiyodum o 12 beygirdi bu 125cc ve 11 beygir o fazla yakıyodu bu az :d zaten yakıt yönünden aldım ybryi :D tavsiye edeerim dün yan ayaklık taktırdım çok güzel poz veriyor artık
bide arka tarafta çamta konulmak için yapılmış olan demiride çıkartsammı çıkartmasammı die bakınıyodum geçen acaba yakışırmı yafff kankiler yorum yapın biraz yardımcı olun bana :D
bide arkadaki 2 tane süspansiyon varya acaba onu en yüksek seviyeye kaldırırsam çokmu sert olur arkasını biraz kalkık istiyorum bende nasıl yapacam bilmiyorum
kanka photshop programı bul orda image size die bi yer var oradan fotoğraflarının boyuutunu istedigin gibi küçültebilirsin kardeşim
Yan ayaklığı kaça taktırdın?Orjinali varmı sanayide mi yaptırdın?Bende düşünüyorum da.
Süspansiyonu kaldırdığında çok sert oluyo konforu baya kötü oluyo.Ama kış günü delik deşik yollarda altının deymesinden iyidir.Bide ben baya kilolu olunca altı çok sürtüyor yere..Daha doğrusu orta sehpa sürtüyo.
Süspansiyonu ikisinide aynı ayara getirdiğinden emin ol iyice. Bi kere acil bi yere gidecektim.Arkamada kuzeni aldım oda kilolu olunca sertleştirip de gidiyim dedim.Aceleyle birini biraz yumuşak yapmışım.Motor doğal olarak çok dengesiz oldu.Çok tehlikeli aslında.Allah'tan gideceğimiz yer kısa mesafeydi.
Evet orjinal yan ayaklık buldum çokta şık oturdu bi bi ara fotoğraflarını koymayı düşünüyorum 20 ytlydi çokta uygundu bence fiyatı ama karışmıcam ya süspansiyonlara :D sen nerede taktırdın bulamassan yardımcı olabilirm sana kardeşim ya bide ben öne orjinal yamaha demir korumalık tatktrmıştım şekilli biraz içe dopru 3 ay geçti aradan paslanma başladı aldıgım yere gittim abi ne oldu dedim buna böle yağmur suu değince silmek gerekiyomuş bende bilemedim tabi...yaz gelsin parlak siyah boyaya boyamayı düşünüyorum
kanka grenajı iyi atılmamış sanırım...açıkçası üzerinde yamaha yazısıda var baktımda..en iyisi boyamak bence dimi
öyle yapayım o zaman statik boya dediğin parlak boyamı oluyo babaçi :D
hmmmm yeni fotoları koyacam. page not found diyo yaw
[IMG]D:\fotoğraflar\bennnnNN\Yeni Klasör[/IMG]
foto nasıl ekleyecem yawxssssss
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)