Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Mayıs 2006, 14:10
insane soru soracaktım gerek kalmadı gerçekten teşekkürler po yu kaliteli biliridm niyeki öyle? bide opetten alan varmı onlarınki nasıl?
bide aklıma yeni bir soru geldi kaskı çaldırırsak herhangi bişey yapabilirmiyiz?(polis , ne bileyim işte kanuni bişey) çok saçma olduğunu biliyorum ama akıl bu sorguluyor işte
Reklamlar
-
11 Mayıs 2006, 16:51
Bu devir işi gerçekten benzin tüketimini etkiliyomuş.Onceden 7 bin ile 8 bin arasında gidiyordum 7,5 - 8 kuruş yakıyodu.
bu sefer 5 - 6 bin devirde gittim 7,1 kuruş yaktı.Ama yavaş gitmek o kadarda guzel değil ben sevmedim.
-
11 Mayıs 2006, 16:55
GazSesi adlı üyeden alıntı
Bu devir işi gerçekten benzin tüketimini etkiliyomuş.Onceden 7 bin ile 8 bin arasında gidiyordum 7,5 - 8 kuruş yakıyodu.
bu sefer 5 - 6 bin devirde gittim 7,1 kuruş yaktı.Ama yavaş gitmek o kadarda guzel değil ben sevmedim.
hehe gerçi motorum yok henüz ama şimdiden yavaş gitme konusunda duruyorum valla yavaş yavaş manzaranın tadını çıkararak gitmek en iyisi hep hayal ediyorum bi pazra günü motorumla sahil yolundan karaköy-kabataş-beşiktaş-ortaköy-arnavutköy sahil-kuruçeşme-bebek-hisar yapmak istiyorum umarım bir gün nasip olur (umarım sıralamam doğrudur)
-
11 Mayıs 2006, 17:18
Vites değiştirme
Maks. gücü : 10 HP- 7.800 devirde
Maks. Tork : 0.97 kg-m-6.500 devirde
Arkadaşlar yukarıdaki değerleri beldeyamanın sitesinden aldım.
Şimdi bu arac maks. torku 6500 devirde verdiğine gore bizim vitesi 6500 ü biraz geçince değiştirmemiz iyidir gibi geliyor.Çünkü vites arttırıpta devir düşünce tam maks. torkunu verecek ve en iyi hızlanmayı yapacağız.
Boyle düşünüyom sizce yanlışlık varmı
-
11 Mayıs 2006, 17:20
gurzan adlı üyeden alıntı
dün yamaha bayisindeydim konustum. 1150 ytl pesin, 2000 ytl kredi.
plaka ruhsat dahil.
ya bunu yazan arkaş benimle bir görüşebilirmi acaba ben bu gün bayiye gitti adamlar 2.830 bin fiyat çektiler plaka bila hariç nedemek oluyor şimdi bu.. illere göre fiyatmı biçiliyor bu motorlara , ben izmirliyim açıkçası 1100ytl görünçe koşup gittim ve adam o fiyatı söyleyince şok oldum
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
-
11 Mayıs 2006, 19:49
godfather adlı üyeden alıntı
insane soru soracaktım gerek kalmadı gerçekten teşekkürler po yu kaliteli biliridm niyeki öyle? bide opetten alan varmı onlarınki nasıl?
bide aklıma
yeni bir soru geldi kaskı çaldırırsak herhangi bişey yapabilirmiyiz?(polis , ne bileyim işte kanuni bişey) çok saçma olduğunu biliyorum ama akıl bu sorguluyor işte
PO neden performans vermiyor bilmiyorum, benim BP dışında tavsiye edebiliceğim markalardan diğeri de SHELLonun dışında zorunlu olmadıkça başka istasyonlardan benzin almıyorum, alırsam da 5 milyonluk alıyorum yani az alıyorum. OPET'ten de pek memnun olmadım, hatta sanırım en az menzili OPET ile yapıyordum ama çok emin değilim...
-
11 Mayıs 2006, 22:05
bende opetten menun değilim. kısa bi dönem opetten aldım hep benzini. sonradan başka yerlerdende alıp karşılaştırmaya başladım. bende bp diyorum. bp ile karşılaştırdığımda ortalama 50 km farkediyordu opetten aldığım benzin. po ve shell de iyi bence. opette 1 sene kadar çalışmış biri olarak mecbur kalmadıkça ordan benzin almayın diyorum.
edit:
insane
diversion ın grenajını getirtsek kendi motorlarımıza farı söküp taksak aynısı olur bence. sadece grenajı getirtmenin bir yolu varmıdır acaba. ve nekadara malolur tahmini
-
12 Mayıs 2006, 00:32
fakir ama gururlu adlı üyeden alıntı
...
insane
diversion ın grenajını getirtsek kendi motorlarımıza farı söküp taksak aynısı olur bence. sadece grenajı getirtmenin bir yolu varmıdır acaba. ve nekadara malolur tahmini
Valla Fransa'ya giden birinden istenebilir de kim uğraşır, kim taşır ki... Kaldı ki diversion modeli normal satışta bile 500 euro daha pahalı, yedek parça olarak grenaj alındığında çok daha yüksek bir miktar gerekebilir...
-
12 Mayıs 2006, 00:38
ya bu tip bi grenajı yapabilecek ustalar var die duyuyoruz ama hiç ortalıkta yok nedense.mesela transalpten çıkma bi grenajı ybr ye monteliyebilecek veya uydurabilecek ustaların olması lazım die düşünüyorum.sanayiyle ilgisi bulunan arkadaşların sorup bulabileceğini düşünüyorum.ben sanayiye ilg gidişimde her ustaya sorcam walla ama denizlide olacağını zannetmiyorum çünkü motorla ilgili doğru düzgün hiç bişey yok...
-
12 Mayıs 2006, 01:17
arkadaşlar haftaya çanta mont eldiven alıcam ozellikle canta konusunda fikirlerinizi bekliyorum ybrye ne önerirsiniz lt ve model vs birde çantanın takılması motorun dengesini falan bozarmı acaba??
-
12 Mayıs 2006, 01:18
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
12 Mayıs 2006, 01:32
hedowich adlı üyeden alıntı
arkadaşlar haftaya çanta mont eldiven alıcam ozellikle canta konusunda fikirlerinizi bekliyorum ybrye ne önerirsiniz lt ve model vs birde çantanın takılması motorun dengesini falan bozarmı acaba??
Çanta olarak şiddetle Kappa'nın 35litrelik modelini öneririm. İyi bir yerleştirme yöntemi ile içine; Nolan N61 full face kask, iki tane ufo mekanik dizlik, alt-üst yağmurluk, eldiven ve yazlık mont sokabiliyorsunuz. Böyle birçok şeyi içine alabilmesi bir yana ben bu çantayı yaklaşık 50-60km/saat hızla giderken yerine kilitlemeyi unuttuğum için düşürdüm ve üzerindeki çizikler dışında hiçbir hasar almadı Çanta için paraya kıyın çin malı çantalara kanmayın... Kanar gibi olduğunuzda da kilit meknizmalarına ve plastik kalitelerine bakın... vazgeçeceksiniz...
-
12 Mayıs 2006, 01:47
Bende kappayı öneririm 110 ytl dir sirkecide yani o fiyata alabilirsiniz.Bnce üstü gereksiz derim adamlar dandik olan şeye 75 dediler mantıksız geldi zaatenn..
Motorize Birlikler K.lığı......
-
12 Mayıs 2006, 01:49
walla işte bu çinçinler zaten aklımı karıstrıodu shad markasıydı galiba benm baktıgmda tam hatırlamıorm ama kappa yı nekdara almıştın hatırlıomusn insane buarada o unutma olayını bende yaşarım garanti saolasn
-
12 Mayıs 2006, 08:41
Kappa'yı sirkeci özen motordan 110-120 ytl arası bir fiyata almıştım.
-
12 Mayıs 2006, 09:18
arkadaşlar siteye resimleri nasıl yükleyebilirim lütfen bi yardım.. ybr için yapıtığım aksesuar uygulamalarının fotolarını ekleyecegim..acillll yardım....
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
-
12 Mayıs 2006, 11:55
MORFiNcik adlı üyeden alıntı
ya bunu yazan arkaş benimle bir görüşebilirmi acaba ben bu gün bayiye gitti adamlar 2.830 bin fiyat çektiler plaka bila hariç nedemek oluyor şimdi bu.. illere göre fiyatmı biçiliyor bu motorlara , ben izmirliyim açıkçası 1100ytl görünçe koşup gittim ve adam o fiyatı söyleyince şok oldum
ya ne yaptın 2830 mu o fiyat bilem düşük burda 3binlira liste fiyatı o 2bin yazısı baya eski galiba bende önce çok şaşırmıştım bu konu baya eski o eskiden kalma bir yazı sanırsam
hakpek adlı üyeden alıntı
arkadaşlar siteye resimleri nasıl yükleyebilirim lütfen bi yardım.. ybr için yapıtığım aksesuar uygulamalarının fotolarını ekleyecegim..acillll yardım....
galiba yöneticilerin yazmış olması lazım ama ben bir kere daha yazayım
www.imageshack.us adresine gir
gözat butonundan resmini seç
host it butonuna bas ve resmin yüklenmesini bekle
yüklendikten sonra bir sayfa açılacak orada:
Thumbnail for Websites
Thumbnail for forums (1)
Thumbnail for forums (2)
benzeri başlıklar var ve yanlarındaki satırlarda linkler olucak
yanında "Thumbnail for forums (1)" yazan linki kopyalayıp foruma yapıştırdığında resmin ufak bir örneği foruma yapıştırılır ve isteyen ona tıklayarak resmi büyütebilir
yanında "Thumbnail for forums (2) " yazan linki kopyalayıp foruma yapıştırdığında forumda bu resim tam açılmış yani büyük haliyle çıkacaktır
-
12 Mayıs 2006, 14:55
-
12 Mayıs 2006, 18:29
hankpek önemli değil ne demek acaba o sis farı biraz küçükmü ben pek bilmiyorum ama görülmek için yeterli oluyormu deneme fırsatı buldunmu?
-
12 Mayıs 2006, 18:54
godfather==>kusura bakma kısmetse p.tesi cevaplayayım bu sorunu, mesai bitmek üzere.
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler