Selam millet, İstanbul'da Pirelli Dura Traction alıp,aldığımız gibi taktıracağımız yer/ dükkan neresi var?Nereye gidebiliriz?
Selam millet, İstanbul'da Pirelli Dura Traction alıp,aldığımız gibi taktıracağımız yer/ dükkan neresi var?Nereye gidebiliriz?
Selam arkadaslar. Ybr esd icin yan canta demir takimi nerden bulabilirim ?
edirnede ki memurdan ybr konulu 2013 ybr pazartesi yeni sahibini bekliyor bakalım hayırlısı ben iyi baktım yeni sahibide iyi bakar umarım
S Selamın aleykum merhaba sizlere bir sorum daha olucak motorum 2011 model eski kasa ybr bugun bir hız denemesı yaptım motor 100 km geçince birden hız düşüyor bu modellerde devir kesici varmı varsa da 100 km gectığımız an düşermi anlamdım bir kaç gün önce 2 kişi hafif meğili yolda 105 km görmüştük şimdşi tek kişi 110 bile göremedim acaba sorun nedir yardım ve önerilerinizi bekliyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
birde motorumun resimlerini atıyım =)
teşekkür ederim mehmet yaparız inş. yazın birşeyler
teşekkürler ibrahim sanada alalım bir ybr
ybr nin yapacağı normal hız zaten 100 flan eğer iyi açılmış olursa o zaman 120 lere çıkıyor bence daha sizin motor açılmamış olabilir motorunuz sorunu yok yani bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
arkadaşlar size bir sorum olacak özellikle esd si olan arkadaşlara hava ayarı kaç tur esdlerde benim motorun ayarı kaçtı tekliyerek gaz yiyor hava ayarının kaç tur olduğunu bilen varsa yazarsa sevinirim esdler için
Tam sıkıldıktan sonra 3 tam tur geri çevir.
Ama bu hepsinde aynı değildir sanırım.
O aralar normal değerleri, her turda gaz ver dene önce tam düzelir sonra tekrar bozulur, sen tam bu iki noktanın arasına ayarlayacaksın.
Pirelli motosiklet lastiklerini İstanbul'da nerede taktırabiliriz arkadaşlar?
prelli lastik bizede lazım takipteyim anadolu yakasındayım..
Bende bir çift Pirelli lastik var. Biliyorsunuz motosikletimi geçen hafta sattım. Satmadan önce üzerinden çıkarmıştım. Yaklaşık 1500-1700 km civarı kullandım.
Çiftini 140 liradan sahibinden'e ilan vermeyi düşünüyordum. İlgilenen arkadaşım varsa, bana özelden ulaşabilir.
Denizliden satılık.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mavis-ybr-165792113/detay/
Benim ybr'de vites problemi oluyor, beyler sizde de aynı sorun var mı ?
Bazen 1'den 2'ye atmıyor takılıyor, bazen de boşa gelmiyor.
Olur öyle bazen,büyük kaliteli motorlarda bile oluyor.Yavaşlamaya yakın dururken vitesi ayarlamak yada boşa atmaya alışmak lazım.
Benimkinde de bazen 4 ile 5in arasında bi boş buluyo.
vitesli motorlarda her zaman olabilen şeyler bunlar. Kullandığınız yağ markasının/kalitesinin de biraz etkisi var sanırım. Daha iyi bir yağ ile vites kutusu problemlerini minimuma indirebilirsiniz.
yağ ısındıktan sora vites kolay geçer arkadaşlar klasik ybr durumu
Arkdaşlar şu yedek depo hakkında sorum olacak benzın E nın altına ındı actım yedegı ordan gelen benzın ıbreyı E nın ustune cıkardı...sonra benzın aldım kapadım yedegı... benzın E nın alıtna ınıyor yedegı acıyorum etkılemıyo defalarca basıma gedı sonunda yolda kalcaz bı gun. Yedek depoyu benzın alırken acık mı bırakmak lazım belkı oraya benzın akmamıstr dedım onuda denedım yok abı olmuo yedeğı kullanamıorum .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
ipon 1040 yag koy yıne aynı problem varsa bence debriyaj balatasındada sıkntı olabılır . Bende vıtes gecıslerı ses cıkarıodu zor gecıo bosu bulamıodum ayrıca kalkıslarda cok gec kavrıodu ozellıkle bayırlarda debrıyajı degstrdım sorun cozuldu
Şu an bu konu içerisinde 370 kullanıcı var. (0 üye ve 370 misafir)