ybrnin ilacı castrol power1 10w40 yarı sentetik.
ybrnin ilacı castrol power1 10w40 yarı sentetik.
Bugün ybr bakmaya gittik dış grenaj temizdi.Ön çamurlukla km saati değişmiş.Egzosun iç kısmında göçük vardı. Yaklaşık 36 binde dedi ama kaç binde orası meçhul.Ustaya gösterip alıcaktım ancak eve gelince başka bir arkadaşıma facebook üzerinden danıştım.Ön çamurluk km saati değişmişse kezin kazalıdır dedi.Bir tanıdığı kaza yapıp kazasız diye satmış usta bile anlamadı diyo.Bu yüzden bugün baktığım motordan vazgeçtim.Başka ilden alsam kullanmayı bilmiyorum.Ayrıca eski kasa siyah ve kırmızı istiyorum.Ömürlük olsun istiyorum.Sanırım bu şehir'e göre çok şey istiyorum..
Kendi motorumu yaz ortası gibi satmayı düşünüyorum 2006 mavi renk ybr 17 bin kilometrede. Piyasaya bakayım dedim bir öylesine sahibinden de bu nedir arkadaş ya adamlar çöp motoro 3250-3500 yazmış. ya arkadaş bu motosiklet 2006 model 8 yaşında bir motosiklet. Adam hastasına diye bir başlıkla 3800'e fiyat vermiş ybr için şakamasınız ya gerçekten abartı fiyat vererek piyasanın içine ediyorlar. 2500 dahi etmeyen 2006 bakımsız ybr'sine 3500 yazan mı dersiniz
örnek vermek gerekirse buyurun bakın http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63602339/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63334829/detay
Daha geçen günlerde 2000 TL'e satmaya çalıştım kendi motosikletimi bakımları eksiksiz olarak yaptırdığım sıfır ırc ön arka model lastik 52 litre topcase ile acil dershane taksitlerini ödemek için satmaya çalışmıştım fakat 2 hafta içinde satılırsa dershane taksidimi ödücektim başka biyerden geldi para daha sonra vaçgeçtim satmaktan. Adamlar hala 1500 verem gelem alam kardeş diyorlar ne fiyatı öldürmeye gerek var nede abartı uçuk rakamlar yazmaya gerek var. Tabiki de mal sahibi sensin istediğini yazarsın fakat bir bak motorun ne eder ne gider ne yapar ondan sonra fiyat yaz. ayıptır ya hu ayıp.
Arkadaşlar merhabalar foruma yeni katıldım. size bir sorun olacak. Yaklaşık 100 kiloyum ve 50 kilo artçım var. Genellikle artçı ile motor kullanmayı düşünüyorum. sorum ybr 125 bana yeterli gelirmi yoksa cbr 250 yada inazuma tarzı modeller bakmamı mı önerirsiniz. Öğrenci olduğum için 1 sene daha beklemek zorunda kalacağım o tarz modelleri alabilmek için. yanıtlarsanız nedenleri ile çok sevinirim. Teşekkürler
ybr nin taşıma kapasitesi 194 kg kitapçığına göre. yani sizin toplam kilonuzu düşünürsek yeter. hız istemiyorsanız, motorum bir ok gibi fırlamasın beni sadece gideceğim yerlere götürsün istiyorsanız yeter bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------
kitapçığında ön 25 arka 29, artçılı da ön 25 arka 41 şeklinde yazıyor. motosikletin üzerinde de motorun yan alt tarafına doğru bir yazı var bu yönde.
benim 2013 ybr satılık arkadaşlar edirnede memurdan bakarsınız
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin dikkate alarak dusunecegim
arkadaslar istanbul anadolu yakasi veya besiktas, taksim taraflarinda olan var mi? bulussak tanissak
Arkdaşlar merhaba benım bı sorum olacak debriyaj bıtık mı degılmı anlamdım... yokusta kalkarken cok gec kavrıyo ve tıtreme yapıo ayrıca ıkı ayak ustüne anldım motoru elım debrıyaja basılı iken vıtesı bostan 1 e alınca elım hala baslı debriyaja teker donuyor bu normal mıdr . debrıyaja basılıykan motr bosta sayılmaz mı ?
Castrol chain lube zincir yağı aldım ve 3. Kullanmda bitti.çok anormal bi durum değil mi bu ???
bir sıkımda nekadar sıkıyon abi ben zincire 2-3 tur attırınca sıkmayı bırakıyorum.ve bana 10-12 kullanım yetiyor herhalde, hiç saymadım ama.
Teşekkürler memer...baska yorumu olan arkadaş varmı acaba.400 ml olduğuna göre 5 yada6 kullanımı yakalasam normal olurmu acaba.birde 300-350 km de bir yağlama normalmidir ???
zincir yağlamak için gazyağı ve sıvı gres spreyi alın. paranızı boşa harcamayın
zinciri yağlarken motor çalışmasın çok kişi parmak koparttı.
Şu an bu konu içerisinde 179 kullanıcı var. (0 üye ve 179 misafir)