merhabalar. bende o soruyu sorayım o zaman ybr mi cbf mi?
gecen 2 yıl önce de derdim buydu şimdide . işin içinden çıkamadım bende fiddle 125 aldım. öyle denk geldi bi şekilde. 1,5 yıldır kullanıyorum.. daha ekonomik olacağı için cbf ya da ybr düşünüyorum. hayatımda kullandığım ilk ve tek motorum fiddle hiç vitesli motor kullanmadım.. ybr her zaman öndeydi cbf den cbfin tipini hiç beğenmiyordum çok uzun yamuk garip geliyordu.ybr nin koltuğuna hiç oturmadım ama geçenlerde denk geldi cbfnin üsütüne oturdum o gunden beri cbf hayalini kuruyorum cbf son düzlüğe girerken boy farkıyla öne geçiyor (görsellik ve biraz büyük olmasından , hissettirdiği garip duygudan dolayı) ekonomi kısmını düşündüğümde cbfe göre ybrnin daha ekonomik olduğunu düşünmekteyim hem fiyatı hemde parçaları. yıllardır tam olarak cevabı verılebılmıs bır soru degıl tabıkı. insanlar cbf ciler ve ybr ciler olarak ikiye ayrılmakta ama insan yinede sormadan edemiyor. artıları eksileri kime göre neye göre bu soruya 9594154321546588 kere cevap vericek olanlara çok teşekkürler vermeyenlerınde canı sağolsun