Peki asvaltta michelin pilot street mi daha iyi yol tutar yoksa pirelli dura traction mu?
Michelin pilot street için pek iç açıçı şeyler duymadım,pirelli sport demon kullanıcıları ne düşünüyor?
Peki asvaltta michelin pilot street mi daha iyi yol tutar yoksa pirelli dura traction mu?
Michelin pilot street için pek iç açıçı şeyler duymadım,pirelli sport demon kullanıcıları ne düşünüyor?
Yanlış yazmışım arkadaşlar pirelli dura traction yazacaktım pirelli sport demon yazmışım.Pardon..
Lastik güzel maşallah asfaltın iyi olduğu yerlerde motoru istediğiniz kadar yatırabilirsiniz
Ani frenlerde ön teker kaymıyor, orijinal cst lastiklere göre durma mesafem hemen hemen yarıya indi diyebilirim
Toz toprak çamurlu yolda henüz bir kere deneme fırsatım oldu, taşlar dengeyi bozmadı, küçük taşların yönlendirdiği yere değil de istediğim yere doğru gidebildim eski lastiklerimle taşlı yollarda sağa sola salınım yapıyordu
Diş deseni görüntü olarak hoşuma gidiyor, motorun havasını değiştirmiş gibi geliyor, yazıları oldukça geniş, lastik kalemi ile boyanabilir.
Dişlerinin derin olması yerden daha fazla su ve çamur kaldırmasına sebep oluyor, ön tekere taktığım tozluk sayesinde motor bloğu sürekli temiz
arkadaşlar yamaha bayisinden yaklaşık 2 ay önce 1450tl kaparo vererek ybr 125 talep ettim. ama hala motor gelmedi, ne zaman arasam haftaya gelecek deyip sallıyorlar. yamaha nın Distribütörü nün iletişim bilgisi olan var mı acaba (depoda ybr mi kalmadı da bunlar motoru alamıyorlar anlamadım). sizce sorun nedir. dava falan mı açsam. pişman oldum keşke hiç bu işe bulaşmasaydım.
beyler bi cvp verseniz 80 i kaçıncı viteste hangi devirdegörüyosunuz ben 5.viteste 6-7bin devirde görüyorum
Ben de geçen servise gittim, yamaha yeni bir nakliye firmasıyla anlaşmış bir takım sistemsel sorunlar varmış, sorun giderilecekmiş bu hafta.
Tur camı vb eklentilerle daha az rüzgar etkiler ybrde. Ancak bi maxi scooter ya da touring diye gecen motorlarda saglam bi öncamla neredeyse sıfır rüzgara maruz kalırız.
Hatta ben ybryi satıp scootera gecis yapmak istiyorum. Ama kısmet...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Geçmiş olsun.
mrb arkadaslar motorumu 1 ay once almıstım su an 550 km de normalde 1. vites 20 2. vites 40 3. vites 60 4. viteste 80 e cıkıyodu 4. viteste 100 km hız yapıyodu 5. viteste gaz yemiyodu ve zorlamıyordum bugun motor anormal hızlandı extra 20 km geldi motora 1. vites te 40 yapıyo 2. viteste 60 3. viteste 80 yapıyo sehir icinde oldugum icin 4, fitesi deniyemedim bi anda oldu 3. viteste giderken 80 olunca yanlısla 4. e attım sandım kontrol ettim 3teymis tek tek kontrol ettim rampada 2.viteste 60 yaptı normali bumu sankim bu kadar hız yapmaması gerek gibi gelio bana yarın 4 ve 5 . vitesleride deniyecegim
Şu an bu konu içerisinde 305 kullanıcı var. (0 üye ve 305 misafir)