paylaşıldı mı bilmiyorum ama artık beyaz ybr de var ama bence pek güzel olmamış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54532727/detay
Hayırlı günler, 2006 model ybr alicam cok kisa bi sure icinde motorun bugün icin evrak masrafi ne olur bana yardımcı olabilecek biri? Yakinlarda motor alisverisi yapmis biri yazarsa iyi olur :-)
evet çok sade birkaç sticker falan olsa daha hoş olurdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
plaka değişmezse ruhsat yaprağı için 90 tl civarı olması gerek plakada değişirse 200 falan oluyor zorunlu trafik sigortasıda en az 100 tl çıkar çok daha fazlada olabilir
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Eyvallah hocam tesekkür ederim.
Arkadaslar su 100 km'de 2.1-2.5 arası yakanlar nasıl tempoda sürüyorlar ? Tempolu ve yüksek devirli kullanımlarda 3 litreyi geçiyor benim ybr. 30.000 bakımında gerekli bakımları yapacagım gerci ama zaman zaman millet bu kadar yakarken ben niye cok yakıyorum diye sormadan edemiyorum.
Uğur ben 6-8 bin aralığında torkun ve gücün en yüksek olduğu aralıklta kullanıyorum, genelde tek kişiyim. Genel tüketimim 2.4 lt lerde geziniyor hep.
Alalı 2 ay falan oldu 460km deyim.Motul 10w40 yarı sentetik ile bir değişim yapma gibi bir niyetim var.1000km de tekrar yağ değişimi yapıcam.Bunu yapmaktaki sebep bana göre motor 2013 model ve koyulan yağ nerden baksanız 1.5yıllık bir yağ.Ne dersiniz böyle bir şeye gerek var mıdır?
Ben ilk değişimi 500 km de yapmıştım, içindeki pislikler temizlensin diye, tercih size kalmış.
Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)