En kısa zamanda yaptırıcam o zaman. Peki yaptırmassam ne gibi sorunlar oluşabilir sübab ayarını. ?
En kısa zamanda yaptırıcam o zaman. Peki yaptırmassam ne gibi sorunlar oluşabilir sübab ayarını. ?
Keşke ön fren çift piston kaliper olsaydı.Sanki biraz zayıf gibime geldi.Gerçi bir önceki motorum yamaha x city 250 idi o cift piston kaliperdi onunda ön frenini beğenmiyordum.
YBR 125 in zor çalışma ve stop etme kronik bi hastalık sorun edicek birşey değil..rölentisini alışana kadar biraz yükseltin sabahlarıda tamamen ısınmadan hareket ettirmeyin..
Ayrıca motor elden ayaktan düşmediği sürece sübap ayarı yaptırmanıza gerek yok..Ayar isteyen bi motor değil..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Selamünaleyküm beyler...
2013 Ybr125 için yan ve arka çanta demiri lazım... yan ve arka çanta bağlama demirleri ayrı ayrı mı ikisi bir mi? İstanbul da nereden bulabilirim uygun fiyatlı??
Yaza doğru 5000-6000 km lik bi tur yapacam nasipse,,, şimdiden lazım olacak şeyleri ayarlamak istiyorum,,, selesi biraz sert onu değiştirecem, 3 lü çanta seti lazım arkaya bi givi-kappa vs çanta, yanlara da bağlantı demirine bağlayabileceğim bez çanta düşünüyorum...
Ayrıca ybr'yi küçük görüp ezmeye çalışan yaratıklara karşı gece gündüz görünürlük sağlaması için ön ve arkaya ikili çakarlı(fazla elektirik sistemini zorlamayacak) led'li far nereden bulabilirim...
Yardımlarınızı bekliyorum...
Motorunu satmayi dusunen var mi arkadaslar temiz ybr almayi dusunuyorum sehir icinde kullanmak icin
nisan 15 gibi banada adana hatay osmaniye civarında 3250 civarı bir ybr lazım satmayı düşünen olursa kaparo falan verebilirim o tarihte almak üzere 2011 model ve üstü 20000 km yi geçmemiş olursa iyi olur
Bende de sabahları ilk çalıştırmalarda uğraştıyordu,motor ısındıktan sonra stop etmiyordu.Bir çok Ybr kullanan arkadaşımda da aynı sorun var.Kırk kere servise götürdüm,sonuç hiç..Servis bunların hepsi böle diyor,arkadaşta Cbf var.Oda diyor sabahları uğraştırıyor..Ben kontağı açmadan önce vitesi boşa alıyorum jikleyi açıyorum ondan sonra kontağı açıp ortadaki sarı ışığın sönmesini bekliyorum marşa basıyorum.Bir kaç dakika bu şekilde çalıştırıyorum.Sonra jikleyi kapatıp yola öyle çıkıyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6549968/detay/
İstediğin fiyata değil belki ama maksat benim de forumda ilanım olsun. Bu motosiklet bana ait. İlk sahibi arkadaşımdı, ben ikinci sahibiyim.
Motorun far bağlantı yuvalarından biri kırık. Arka çamurluk da iki yerinden hafif kırık. Çamurluk çok ucuz ama monte etmesi uğraştırıcı olduğu için değiştirmedim. Kırıkları kullanılmasına engel olacak şekilde değildir.
Fardaki kırık da; söylemesem, kimsenin fark edemeyeceği şekildedir. Mekanik olarak bir sorunu olmadı şimdiye kadar. Arka balatayı yan sanayi ile değiştirdim. İlk zamanlarda ses yapıyordu ama şimdi iyi.
Ön çamurluk, arka balata, buji (ngk h7 serisi), fren hidroliği ve motor yağı dışında değişeni yok. Hava filtresini ara ara yıkayıp kurutarak tekrar takıyorum. Biraz paraya ihtiyacım var diye satmak istiyorum. O kadar gönülsüz ilan veriyorum ki, kimse sormuyor bile.
aslında fiyat o kadarda önemli değil ama bendede 2011 model esd vardı kırmızı 4000 kmde bakımını yaptım michelin pilot sporty taktım hiçbir kazası vs da yoktu hatta durduğu yerde bile devrilmemişti 4350 km de 3450 tl ye 1 ayda zar zor sattım (gerçi 3 aylık henüz 480 kmdeyken 3600 e almıştım zaten ) ondan sonra bidaha ybr almam diye tövbe ettim ama işte başka alacak motosiklet göremiyorum commuter sınıfında onun için ucuz bir tane arıyorum ama bulamazsam sizinkide olabilir en aından yakın yerde binip götürürüm Hataya
buda benimki hala resimlerine bakıp pişman oluyorum sattığıma
[IMG][/IMG]
16.000'de.
Kaza Anında Seni Korur !
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)