Yeniçeri geçmiş olsun...aman dikkat....
Yeniçeri geçmiş olsun...aman dikkat....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sevgili YENİÇERİ hocam.çok çok geçmiş olsun diyorum.size herhangi birşey olmamasına da sevindim.bu arada tam vaktinde çok anlamlı bir konu( lastik)başlattığımı düşünüyorum.sevgilerimle.
Geçmiş olsun Yeniçeri, umarım bu son kazan olur.
(Bu kaza olmasaydı belki de buraya yazmak için daha beklerdim)
Bir süredir takip ediyorum sizleri, vebali biraz da size : )
sonuçta YBR 125 e karar verdim ve sanırım tüm sayfaları
okudum, gereksiz yere soru sormayı sevmem bu nedenle
merak ettiklerimi elden geldiğince ayrıntılı bir biçimde
araştırıyorum sizlerden pek çok şey öğrendim (önemli
bilgileri de koplayıp saklıyorum).
Yakında sıfır ya da ikinci el bir YBR alınca soracak, anlatacak
başka şeyler de olacak sanırım.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
hadi şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.çok doğru bir tercih olduğunu göreceksin.sevgilerimle.
geçmiş olsun Yeniçeri.
sakuralar evet kötü. fakat en kral lastik bile buzda tutunmuyor.
hele ki gizli buzlanma, zaten insanı gafil avlıyor.
ben de son günlerde sürekli sekiz çiziyorum. henüz asfaltla öpüşmedik ama, çok can sıkıcı bir durum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
çok geçmiş olsun yeniçeri allahtan arabalar durabilmiş...
Yeniçeri,öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum,bir yerde duymuştum bir motosiklet ata sözü gibi bir şey şöyle diyor " Ya düşen motorcu vardır ya da düşecek motorcu" bende bu Ağustos ayına kadar düşeceklerden dim ama artık düşenlerdenim Allah beterinden korusun
Arkadaşım benim sana sormak istediğim bir kaç şey var birincisi motorunda kullandığın ön camı nereden temin ettin, belli bir markası varmı ve kaç ytl ikincisi forumdan takip ettiğim ön ampulü H4 ile değiştirmissin bunun sana ne gibi yararı oldu ve ayrıca far açma kapama düğmesi yaptırdınmı son sorum ise benim motorumda bazen vites degişimleri biraz sert oluyor bu normalmi motorum 07 model daha 3500 km civarında
şimdiden teşekkürler
Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK
arkadaşlar;hala IRC lastikleri ile ilgili türkiye distiribütörü veya bayii adreslerini elde edemedim.bilen varsa yardım lütfen...bu arada ırc kullananlar hangi seri veya modelini kullanıyor, tavsiye ediyorlar acaba...
METEHAN, ADANALI, MAVİERGÜN, GÜLTEKİN, BERKMAN VE KOMANDO dostlarıma geçmiş olsun dilekleri nedeniyle çok teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.
Dostum IRC'nin Türkiye distirübütürü'nü bilmiyorum, ancak ben Edirne'de Petlas bayisinden aldım.Orada da petlas bayiine bir sor belki bulunur.Benim IRC lastiğimde yazılanları da aynen sana aktarıyorum.Umarım yararı olur.IRC NR 25 UBA 2107 90/90-18 57P TUBBLESS REINF
Ön camı İstanbul, Sirkeci'deki Özen Motordan aldım.Markası Kappa, fiyatı 180 TL.Benim YBR'de en gıcık olduğum şey ön farın aydınlatmasıydı.Sağolsun Babaçi'nin tavsiyesiyle H4 ile değiştirdim.İyileşme oldu mu?Evet oldu.Ama bir CBF 250 veya MZ'in ki kadar iyimi diye sorarsan değil.Yine de eskisine göre daha iyi.Bizim orjininal ampullarin verdiği ışık beni gece süratli sürümlerde(70 ve yukarısı)hiç tatmin etmiyordu.Ben bu nedenle değiştirdim.Far açma kapama düğmesi yaptırdım.Hem de motoru aldığım gibi yaptırdım.Yani henüz H4 takmadan önce.Kullanıyorum ve memnunum.Yalnız motoru yıkarken bu kısımların su almasını engellemek gerekiyor.Yoksa zamanla oksitlenmeden dolayı görev yapmıyor.YBR'nin vitesleri kanaatimce kemikli değil.Ancak ilk zamanlar benim motorumda da zaman zaman değindiğin sorun oluyordu.Artık olmuyor.Şu anda 21.000 Km'deyim.Bu çok dert edinilecek bir sorun da değil zaten.Pek çok motorda bu olabiliyor.Biraz ara gazı ve yarım debriyajla kolayca geçiş yapılır.
ya beyler motorun farının uzunları çok yukarıyı gösteriyor nerdeyse apartmanlarn 3 katını fln far iğnesini aradm ama bulaamadm nasıl ayarlıcaz uzunları
Bilgi paylaşımı için teşekkürler YENİÇERİ
Vatan toprağı mukaddestir kaderine terk edilemez. Mustafa Kemal ATATÜRK
hayır farla fln oynamadm yanlız bu durum bir çok ybr de görülüyor sende uzunlar düzgünmü babaçi?
öncelikle merhaba arkadaşlar. dun motorumu aldım negibi tavsiyeleriniz olacak (teknik konusunda) cok memnun olurum
yeni ceri abim gecmiş olsun
Öncelikle motorun hayırlı olsun. Teknik olarak zaten motor sana pek problem çıkarmaz. Rodajı nasıl yapacağın kullanıp klavuzunda yazar.(sıfır aldıysan)
Bide motorun ömrü açısından motora bineceğin zaman yaz-kış fark etmez daima jikleyle motoru ısıtıp bin.(devir göstergesi 4000 devire kadar gelsin). motoru ısıtmadan ani hızlanmalar yapmanı tavsiye etmem. şimdilik söyleyeceklerin bu kadar
Sıfır mı ikinci el mi olsun diye düşünürken sahibinden de şunu arayım dedim,http://www.sahibinden.com/sifir_ayar...XQQdisplayitem telefonda en son 2600 olur dedi, gidip gördüm, küçük bir sürüş de yaptım, 1670 km
ye gelmiş 2007 şubat çıkışlı, arka sol sinyal kırılmış, ciddi bir yan yatmada
görülmüyor, depoda ufak tefek ince çizikler var, ne dersiniz alınır mı, fiyat yüksek mi?
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
bence bıraz fıyat yuksek ama motorun kalıtesıne baglı istanbulda 2. el 2000 ytlye cok temız ybrler var ama kmsı 10.000 cıvarında ama sonucta alıcagın motor ybr kolay kolay olmez
kardeş fiyat öyle ahım şahım değil bulunmaz da değil daha uygunları mutlaka vardır.
koruma demiri yok düştüğünde kasa zarar görmüş olmasın
2,5 senedir kullanıyorum 2 sene çin malı scooter kullanıp acemiliği attım ama istanbulda araç kullanmak başlı başına sorun.
ybr den memnunmuyum? evet memnunum
7. aya girdim mekanik olarak veya motor olarak sorun yaşamadım sadece arasıra ampüller patlıyor o kadar da olur.
ve ilk vitesli motorumdu aldığımda 2. vitesin yerini 15 dakika bulamamıştım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 123 kullanıcı var. (0 üye ve 123 misafir)