Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Ocak 2008, 01:49
Lapas.com vardı ama bu site artık yok...
Reklamlar
-
09 Ocak 2008, 18:58
ırc lastikleri izmir toptancısı seçkin mopet tel:4842941. pierzig arkadaşımızın tavsiyesi üzerine (En ucuz buradaydı) shark montumu buradan almıştım. dizlik mont pantolon var. fiatlar birçok yere göre daha uygun.
-
09 Ocak 2008, 19:12
osmanfeza adlı üyeden alıntı
ırc lastikleri izmir toptancısı seçkin mopet tel:4842941. pierzig arkadaşımızın tavsiyesi üzerine (En ucuz buradaydı) shark montumu buradan almıştım. dizlik mont pantolon var. fiatlar birçok yere göre daha uygun.
Çok sağol abi Bende montumu ordan aldım gerçekten İzmirde en uygun fiyatlar oradamış
-
10 Ocak 2008, 16:01
Daha önceki konularda geçtimi bilmiyorum ama yeni YBR lerdeki karbüratörlerindeki ekstra bir zımbırtı var motor bloku ile bağlantılı, ne acaba,hep merak ederdim lakin muhatap bulamadım? Faydası çok mudur?
-
10 Ocak 2008, 17:46
canafar adlı üyeden alıntı
Daha önceki konularda geçtimi bilmiyorum ama yeni YBR lerdeki karbüratörlerindeki ekstra bir zımbırtı var motor bloku ile bağlantılı, ne acaba,hep merak ederdim lakin muhatap bulamadım? Faydası çok mudur?
dediğiniz zımbırtı 2004 lerde yok değilmi?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
10 Ocak 2008, 21:20
beyler bu yamahalarda yarım debrıyaj dıye bıse varmıs gazı fazla verınce stop edıyomus bı acıklarmısınız su ısı yav
-
10 Ocak 2008, 21:31
Adana İl Temsilcisi
canafar adlı üyeden alıntı
arkadaşım,o senin bahsettiğin sistem;geri dönüşüm sistemidir.2005-2008 ybr.lerde var.onun için bu modeller,10 hp.dir.daha öncekiler ise 12 hp.dir.
-
10 Ocak 2008, 21:54
adanalı adlı üyeden alıntı
arkadaşım,o senin bahsettiğin sistem;geri dönüşüm sistemidir.2005-2008 ybr.lerde var.onun için bu modeller,10 hp.dir.daha öncekiler ise 12 hp.dir.
+ yanmayan benzini tekrar kullanılmak üzere karbüratöre geri yollar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
10 Ocak 2008, 22:00
Adana İl Temsilcisi
teşekkürler BABAÇİ.o kısmı unutmuşum.
-
10 Ocak 2008, 22:10
celill adlı üyeden alıntı
beyler bu yamahalarda yarım debrıyaj dıye bıse varmıs gazı fazla verınce stop edıyomus bı acıklarmısınız su ısı yav
Debriyajla alakası yok.Sorun yok yani debriyajda.Motor rölantide çalışırken sonuna kadar açarsan gazı stop eder tabi.Sözüm sana değil ama ybr de bu tip saçma sorunlar iddaa edenlere anlam veremiyorum.O motora has bişey olamazmı bahsedilen sorun.Direk bütün ybr lerde böyle bi sorun var deniyo.
-
10 Ocak 2008, 22:23
Adana İl Temsilcisi
karbüratörlü tüm motorlarda,rölanti esnasında birden bire aniden gazı açıpta yüklenirsen,hava/benzin karışımı dengesi bozulur.stop eder.bu sadece ybr.lerde değil,tüm karbüratör sistemli motorlarda mevcut olan birşeydir.
-
10 Ocak 2008, 22:25
bende eskı sayfalarda okumustum heralde 52.sfda olması lazım tamanlayamadım bı danısayım dedım
-
10 Ocak 2008, 22:32
adanalı adlı üyeden alıntı
karbüratörlü tüm motorlarda,rölanti esnasında birden bire aniden gazı açıpta yüklenirsen,hava/benzin karışımı dengesi bozulur.stop eder.bu sadece ybr.lerde değil,tüm karbüratör sistemli motorlarda mevcut olan birşeydir.
Abi iki zamanlılarda olmuyo diye duydum.Sebebini bilmiyorum.
-
11 Ocak 2008, 11:22
Dostlar kışın motor kullanıyorsanız, yollardaki gizli buzlanmalara çok dikkat edin.Akşam bu yüzden hafif bir kaza geçirdim.Ne olduğunu bile anlayamadan kendimi akan trafikte yerde buldum.Allah'tan arkamdaki sürücüler durabildi.Bu arada kaskın, motosiklet montunun(korumalı)ve motor koruma demirinin müthiş faydasını gördüm.Bu dediklerim olmasaydı hem kendimde hem de motorda ciddi hasarların olacağı kaçınılmaz gözüküyor.Kaskın yere vuran kısmında darbeden dolayı hasar var.Motorda ise sadece arka sağ sinyal kırılmış.Ben de ise biraz omuz ve göğüs ağrısı dışında bir şey yok Allah'a şükür.Vallah arkadaşlar 20 yıldır motorcuyum, hiç de düşmemiştim ama demek ki bu iş 20'ye 30'a bakmıyormuş.Aman dikkat arkadaşlar.
-
11 Ocak 2008, 14:47
Geçmiş olsun abi.Bilhassa buzlu yerlerde viraj dönerken yürüme hızında bile olsa gaza bastığım anda motor kayıyor.Hele orjinal lastiklerle daha fazla.Bende dik olarak bile dönsem gaza mümkün olduğunca az basıyorum.
-
11 Ocak 2008, 15:34
Hocamm çok geçmiş olsun yaa.Ciddi birşey olmaması sevindirici.
-
11 Ocak 2008, 17:11
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.
-
11 Ocak 2008, 18:51
çok gecmıs olsun valla demek ki cok dıkkat etmek gerekıyomus 20 yıllık surucu boleıse ben baslayınca ne olurum kımbılır
-
11 Ocak 2008, 19:38
Sağolun, var olun dostlar.Düşmemin tek sorumlusu sakura olan ön lastiğim demiyorum ama bunun da payının olduğunu düşünüyorum.Zira bu lastiğin hamuru normalde yazın bile sert.Kışın pek iş yapmıyacak galiba.
-
11 Ocak 2008, 20:08
Yeniçeri adlı üyeden alıntı
Dostlar kışın motor kullanıyorsanız, yollardaki gizli buzlanmalara çok dikkat edin.Akşam bu yüzden hafif bir kaza geçirdim.Ne olduğunu bile anlayamadan kendimi akan trafikte yerde buldum.Allah'tan arkamdaki sürücüler durabildi.Bu arada kaskın, motosiklet montunun(korumalı)ve motor koruma demirinin müthiş faydasını gördüm.Bu dediklerim olmasaydı hem kendimde hem de motorda ciddi hasarların olacağı kaçınılmaz gözüküyor.Kaskın yere vuran kısmında darbeden dolayı hasar var.Motorda ise sadece arka sağ sinyal kırılmış.Ben de ise biraz omuz ve göğüs ağrısı dışında bir şey yok Allah'a şükür.Vallah arkadaşlar 20 yıldır motorcuyum, hiç de düşmemiştim ama demek ki bu iş 20'ye 30'a bakmıyormuş.Aman dikkat arkadaşlar.
bununla geçmiş olsun
allah beterinden saklasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 116 kullanıcı var. (0 üye ve 116 misafir)
Bu Konudaki Etiketler