bu sislerden bende istiyorum da aküyü bitirir diye tereddüt ediyorum. ama çok güzel olmuş gerçekten. Nerden aldınız ?
bu sislerden bende istiyorum da aküyü bitirir diye tereddüt ediyorum. ama çok güzel olmuş gerçekten. Nerden aldınız ?
Zirve motor var Sakarya pamukovada oradan aldım.
led sislerin aküye zararı olmaz merak etme.Bende de 3 ledli sis var, power ledler 1 watt çekiyor her biri, sağ ve sol olarak toplam 6 led 6 watt çekiyor. Kontrol ünitesi ile beraber taş çatlasın 10 watt yapar. 55 wattlık halojen bir ampüle göre hiç bir şey.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mavi-boncuk-kimdeyse-153476001/detay
motorumu satıcam arkadaşlar fiyat çok yazdım galiba ama türkiye de pazarlıksız bişey satılmıyo zaten
1000km bakımından önce şöyle 300-400km lerde yağ değişimine gerek varmıdır?.Şu an 100km de motor.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
valla bu sene performansım çok düştü kabul ediyorum, ayda 1000 km yapardım önceki seneler, şimdi 3 ay oldu motoru alalı daha 550 km de
ilk bakımda start motorda yamalube yağ koyuyorlarmış, pek iyi şeyler duymadım o yağ hakkında. Ben giderken yanımda motul yada ipone götüreyim diyorum ama gıcık olurlar mı bilemedim
Selcuk yağ olayı benimde kafamı kurcalıyor.Orada bir tek sentetik yağ var o da 15w50 yamalube.serhan veya tuğhan la konuşmak lazım belki dışarıdan yağ getirmeyi kabul ederler.
Az önce servisle konuştum , garantide kalması için illa Yamalube kullanmamız gerekiyor diyorlar.
En kötü ihtimalle , servisten hemen sonra yağı bir daha değiştireceğim . Fazladan 20tl vermiş olacağım ama hem garantide kalacak hem de istediğim yağı kullanmış olacağım.
Bu arada , senin performansını düşüren evlilik sanırım Selçukum
Hanım mı izin vermiyor , temizlik mi yaptırıyor yoksa sana ))
Endibinnotu: Bu gazla rodajı bu akşam tamamlarsın herhalde ;)
ne saçma ve yanlış bir dayatma.. zaten zor tutuyorum kendimi yağını kendim değiştiricem, bakımlarını kendim yapıcam servise ihtiyacım yok sırf garanti bozulmasın diye gitmeyi düşünüyorum ama yamalube de diretmeleri çok yanlış.. en kötü bende servis dönüşü yağı tekrar değiştiririm..
valla haklılık payın var kardeşim evlilik performansı düşürdü ama izin meselesi değil, maddiyatla ilgili sebebi
Doğrusu ben , 1.000km ve 5.000km bakımından sonraki bakımlarını kendim yapmayı düşünüyorum.
Sorun çıkacaksa zaten 5.000km ye kadar çıkar.
Selçuk , çocuk sonrası performans kaybı daha da büyüyor.
Bu sebeple , maddi imkanlar elverdiğince yaşamak istediklerini gerçekleştirmeye çalış (hatta mümkünse zorla)
Yaşamış görmüş biri olarak veriyorum bu nasihatleri Bak , şimdi benim pazarım diye bir günüm yok , çocuğun kurs günü diye birşey var artık. Ne bisiklet ne de motosiklet kaçamakları... Eskiden hanımın yapamadığını , şimdi çocuk hiç çaba harcamadan başardı :(
Nurhan ve selcuk abi üçümüzde aynı dertten muzdaripiz.Bu işler hep maddiyatla alakalı ve tabiki zaman..Neyse ben şimdi yola çıkıyorum bi gündoğdu kurşunlu yapıp dönücem.Kalın sağlıcakla abiler...
Kocaeli-Sakarya-Yalova-Bursa-İstanbul çevresindeki ybr kullanıcıları bi ara "ybr toplantı" organizasyonu yapsak mı ?
Misal; İznik'e gidelim,Yalova Termal'e veya ortak bir istişare kararı ile güzergah belirleyip,hem yol yapalım,hem tanışalım..
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)