ben daha yeni 2013 sıfır aldım. bugün plaka işlemleri başladı. YBR'den şaşma derim.
Buyrun linki ybr125 2.700 km koruma demiri ve çantası mevcut 3.750 tl http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0405400/detay/
ilk vitesli motorum olucak daha önce 2 3 km kadar cbf kullandım öğrenme amaçlı onun dışında vitesli tecrübem yok ama hep iki marka arasında gidip geliyorum ybr nin yedek parçaları pahalı mı peki ? hız olarak ne kadar fark var aralarında ? cbfin 2 beygir daha fazla olduğunu biliyorum ve koltuğu daha rahat diyorlar .
MrMaydec kardeşim kocaelinde oturduğum için bursadan ikinci el alamam anca kocaeli içi olucak
Kocaeli bursa arası çok değilki, bende bu forumdan bir arkadaşıdan cbr250r alacağım kendisi izmirde tabi bu ybr satılırsa sen bilirsin hersey gönlünce olsun
2008 ybr 125 imi biraderime sattım neredeyse bedava verdim..Ve parasını ne zaman alırım bilmiyorum
merhaba bir sorum olacak. yarın ybr'mi teslim almaya gideceğimde. sıfır ybr alınca yanında neler veriyorlar? motorun üzerinde neler bulunuyor? eksik teslim almak istemiyorumda. bilgilendirirseniz sevinirim.
cbf fazla tecrübem yok ama
ybrnin kullanımı çok kolay ilk sürdüğümde sanki yıllardır üzerindeymişim gibi samimi bir hissi var.
cbf daha hızlı diye biliyorum ama keşke bunu alsaydım diye bir performans farkı yok.
ybrnin orjinal yedek parçalarının çoğu aşırı pahalı. yine de çok etkilemez çünkü o parçalara pek ihtiyaç duymuyorsun.duysan da alt ve orta kalitede birçok yan sanayisi var.
20000 km ybr kullamış biri olarak 4200 km dir de cbf kullanıyorum cbf daha oturaklı torklu görüntü vs ii ama hiçbir zaman ybr kadar sağlam ekonomik olamaz bu gün motor alacak olsam 2 el 2012 model ybr alırım 3500 civarı bakarım dalgama
MOnt aldım arkadaşlar. "Richa Airstrike 4 Mevsim Motosiklet Montu" nakit 285 lira. Aldım bindim 40 km yol geldim. 80 km hızla ortalama. güzel kullanışlı bir mont almak isteyenlere tavsiye ederim.Rüzgar falan almıyor. Yağmuru denemedim daha ama sıcak tutuyor baya.
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sayfa boş biraz renk verelim varsa güzel fotolar koyalım
ybr nin son hali
burda ben ve kardeşim
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...49850460/detay
Arkadaşlar bu ilan bana aittir. Elden teslim alacak olanlara Nakitte indirim yapabilirim.
Tel.: 220 21 10 (Mesai saatlerinde)
Bu hafta içinde 2012 model bir YBR aldım, sigorta yaptırmam gerekiyor. Bildiğiniz uygun fiyatlı bi sigorta şirketi var mı arkadaşlar? Bu işlerde acemiyim biraz :-(
Either you die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain...
teşekkürler, 292 tl çıktı en ucuz :-(
Either you die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain...
Şu an bu konu içerisinde 199 kullanıcı var. (0 üye ve 199 misafir)