evet o tav olduğun adamlardanım dostum : )
çakma ybrleri ruhsata yamaha olarak işletemiyorlar yani güzel güzel
çakma ybr denen ybr motorlu görünümlü motorlar 3bin tl den satılıyorlar.
ybr ise 4500 tl . aradaki fifyat farkı bir de 2. ele düşünce oluşan değer kaybı hesaplanırsa çok para getirmeyen bir sahtekarlık.
2. el alırken çakma ybr den değil turşu ybr den kork.
S.A.
Yan Çanta demirleriniz çok şık görünüyor... Nerden aldınız acaba ? Fiyatı ne kadar ? paylaşabilirmisiniz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Subap ayarı gerekiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
bu linkteki ilanın süresi dolmuş, google teyzeye sordum, nazilli de 2 farklı kardeşler ticaret buldu. Aydın kardeşler olan mı acaba ???
Çok teşekkür ederim sevgili cotman, bu gün telefonla kendisine ulaştım ve sipariş verdim, inşallah gelince ben de montaj yapacağım. Benim YBR kırmızı, demirler siyah olsa belki daha yakışıklı durur diye düşündüm, Abdurrahman bey, siyah da yapabileceklerini söyledi, ancak Nikelaj'lı demire siyah yan çanta demiri takılması halinde, sırıtıyor deyince, ben de vazgeçtim.
Paylaşımlarınız için teşekkürler, sayenizde biz de almış olduk...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------
Çok teşekkür ederim sevgili comtan, bu gün telefonla kendisine ulaştım ve sipariş verdim, inşallah gelince ben de montaj yapacağım. Benim YBR kırmızı, demirler siyah olsa belki daha yakışıklı durur diye düşündüm, Abdurrahman bey, siyah da yapabileceklerini söyledi, ancak Nikelaj'lı demire siyah yan çanta demiri takılması halinde, sırıtıyor deyince, ben de vazgeçtim.
Paylaşımlarınız için teşekkürler, sayenizde biz de almış olduk...
Arkadaslar merhaba, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, elimizden geldiğince iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Kasım hocamla da konuştuk, bugün ürünlerin çıkışı yapılacak.
Koruma demiri siyah, far koruma demiri siyah, yan çanta demirleri de siyah olsa aslında daha iyi olur ama orjinal arka çanta demiri nikelajlı olduğu için sırıtır. İlerleyen zamanlar için farklı bir şeyler yapabiliriz aslında, üzerindeki orjinal arka çanta demiri bana gönderilirse onu da siyah elektrostatik boya yaparız, yan çanta demirlerini de siyah yaparız, tüm aksesuarlar baştan aşağıya uyum içinde olabilir.
Bir arkadaş arka çantalık demirinin değişmesi mi gerektiğini sormuş topcase takmak için. İlgili ilandaki arka çanta demiri 22mm dış çap, 1,50mm de et kalınlığı olan borudan üretiliyor, böylece dirayeti daha fazla, orjinal çanta demirinin 2 bağlantı yeri varken, siyah olan ürünün 4 bağlantı yeri var, böylece de hem boru çapından, hem de bağlantı yerinin fazla oluşundan dolayı daha sağlam oluyor. Tabi illa ki değiştirilecek diye de bir kaide yok, fazla yük binmeyekse orjinal demirler de taşır.
Yan çanta demirlerinin linki: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-ybr-125-esd-yan-cantalik-demiri-145696600/detay/
subap demişsinde sıfır motor 1100 km de servis yokluğundan uzun yola gidicem diye kendim degistirdim yağı haftasonuydu castrol magnatec buldum onu koydum,o çıt çıt sesi yapıyodu 1hafta sonra o ses kafamı bozdu degistirdim castrol power1 koydum o ses gitti gibi bi sıkıntı olurmu acaba
yağ 10 40
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0405400/detay/
beyler daha satamadım motoru arayan varsa buyursun
Hayırlı cumalar Arkadaşlar motorum 22 bin kmye geldi ve bazı bakımlarını bu sefer kendim yapmak istiyorum bu konuda fikrinizi ve yardımlarınızı almak istedim
Yağ değişimi hava filtresi debriyaj balatası fren balataları v.s ufak tefek bakımları yapıyordum zaten onlarda bir sıkıntı yok yağ olarakda castrol magnatec 10w-40 kullanıyorum.
Öncelikle nereden geldiğini bir türlü çözemediğim yaklasık 7 bin devir civarında motorda titreşim oluyor sürerken veya sehbası uzerindeyken gazlayıncada oluyor ve bir süre sonra kesiliyor Vidaların tumunu sıktım subap ayarı yaptırdım hala var bunun sebebi ne olabilir yaşayan, bilen varmı bu durumu ?
sonra önceden bahsetmiştim benzin göstergesi acayipleşti depoyu doldurunca gösterge E'nin altına iniyor boşaldıkca E nin cizgisine düşüyor. Depo Şamandırasında arıza olabilecegini söylediler Dogru mudur? yada başka yerleri mi kurcalamam gerekiyor misal elektrik sistemi? Eğer doğruysa bu ürün benim motorum için uygun mudur ? (motorum 2012 model )
http://www.rialli.com/urunler/5358__rialli-depo-samandirasi-125-ybr-ms1179/
ve aylar öncesinde arkadas sayesinde motorum yan yatınca direksiyon yamuldu üstünde 2 kişilerdi 70 ve 65 kilo yaklaşık 10 km ile giderken motor saga dogru yattı.bu durumda sadece gidon mu yamulmuştur yoksa amortisör kısmında bir yamukluk söz konusu olabilir mi ? Çünkü sürerken sanki maşa yamuk duruyor gibi geliyor bana.
son olarak da ön dişliyi 15T yapmak gözle görülür yakıt tasarrufu ve motorda rahatlama sağlıyor mu ben genelde sabit 85-90km ile seyrediyorum.
Biraz uzun oldu ama mümkünse yardım ederseniz sevinirim
Vakti-zamanında ben de acemilikle motosikletimde magnatek yağ kullanmaya kalkmıştım ve debriyajım sürekli kaçırıyordu )
(''yağ olarakda castrol magnatec 10w-40 kullanıyorum.'')
Pardon magnatec değil power1 kullanıyormuşum az önce şişesini görünce fark ettim
slm arkadaşlar 2014 model ybr nezaman bayilere gelir? Ve fiyatı ortalama ne kadar olur bilgilendirirseniz sevinirim...
s.a,bendede 2012 model var,benimde motor stop edince,böle bi 10 dk egsozdan çıtpıt çıtpıt,aynı doğalgaz sobasında olduğu gibises geliyor sinir bozuyor.
birde yağ olarak castrol denedim,traktör gibi çalışıyor motor,mobil aldım ondada 6-700 kmden sonra motorun vitesleri zor geçmeye başlıyo,elf aldım çok iyiydi,motor sessiz,gayette iyiydi,en sonda shell aldım,shell şimdilik iyi bakalım her hangi bişi çıkıcakmı.!
birde bizim burda tanıdık bir abi var yaklaşık 10 yıllık bir kurye tecrübesi var,ama ybr ye hiç bir şekilde subab ayarı gerekmez diyor.
birde bu civata somun olarak bir zaman sonra neresindeki vidası somunu skılıyor söylermisiniz..!
kopançocuk ;
o ses normal metal soğur iken çıkan ses.ybr süpab ayarı kolay kolay bozulmaz. ama bozuldu mu da illaki ayarlamak gerekir. ben de o kadar km yaptım hala görmedi sübap ayarı .ybr kurcalanmayı pek sevmeyen bir motor o yüzden vidası ıvırı zıvırı sorun olmaz. far ve stop ampulu patlarsa değişirsin.
Egzosdan oyle ses gelmesi cok normal icindeki parcalar isininca genlesiyor daha sonra motor durdugunda sogumaya baslamasiyla o sesler cikiyor. Evet Millet oyle diyor yok anahtar degmedi bilmem ne ama bir sure sonra gaz ayarini sonuna getirsen bile rolantide istop etmeye basliyor veyahutta şıkır şıkır ses cikariyor motor calisirken bu durumda subap ayari gerekli diye biliyorum. Ben tum civatalari sıkıyorum ya o konuda pek bilgim yok .d
2013 model esd akü kapağı depo süt sağ siyah kapak kafa granajı cam dahil ihtiyacım var istanbul dan birkaç yere sordum fiyatlar aşırı pahalı geldi uygun fiyatlı nerede bulabilirim ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
kusura bakmayın yanlış yazmışım depo üstü sağ siyah kapak olacak
birde far camına ihtiyacım var
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)