Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    inşallah dylan olcak
    Eyvallah Babaçi Saol Bıde Bu Ehlıyete Stajyerlik Uygulaması Gelmıs 2 Yıl Boyunca 125cc Ve Altı Motor Kullanabılcekmısın Bu Dogrumu Acaba Bıde Ehlıyet 17 Ye Gırer Gırmez Alınıyomu Yoksa Doldurmakmı Gerekıyor Cevaplarınız ıcın Sımdıden Tesekkur Ederım ıyı Tatıller

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    Alıntı celill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah Babaçi Saol Bıde Bu Ehlıyete Stajyerlik Uygulaması Gelmıs 2 Yıl Boyunca 125cc Ve Altı Motor Kullanabılcekmısın Bu Dogrumu Acaba Bıde Ehlıyet 17 Ye Gırer Gırmez Alınıyomu Yoksa Doldurmakmı Gerekıyor Cevaplarınız ıcın Sımdıden Tesekkur Ederım ıyı Tatıller
    ----
    internetten arastırdıgım kadarıyla nisanda baslıyor ocak ta yazılırsan bu uygulamadan muaf olursun

17'yi bitip 18'den gün alınca A2 ehliyet almaya hak kazanıyorsun yani yılımızı 2008 sayarsak 1991 dogumlu isen alabilirsin.

http://www.ehliyet.org/

STAJYER SÜRÜCÜ DÖNEMİ BAŞLIYOR UYGULAMA 01 NİSAN 2008 TARİHİNDE BAŞLAYACAK

YENİ SÜRÜCÜ EHLİYETİ YASASI ÖNCESİ SON FIRSAT ''SON BAŞVURU : 21 OCAK 2008 ----- SINAV TARİHİ :16 ŞUBAT 2008''
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    inşallah dylan olcak
    93 agustos dogumluyum 2010 agustosta basvurabılırım heralde

gokhan_307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Ybr 125 (Mavi)
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güncel 2. sayfalarda yine
    Katılıyorum

arkadaslar bu ybr 125 için turbo warmış haberiniz warmı dır??

Yeniçeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Yok daha neler?Ne turbası hemşerim altı üstü 125 CC bir motor işte zaten yeterince tasarruflu ve gücüne göre seri.İnanma sen öyle şeylere.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı GLADIO26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bu ybr 125 için turbo warmış haberiniz warmı dır??
    o masrafı yapana kadar gider 500cc motor alırım
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    YBR'de iridyum buji takıp kullanan varmı arkadaşlar?Kullanan arkadaş varsa görüşlerini yazarsa sevinirim.

Motosikleti
    YAMAHA ybr 125
    selam arkadaslar foto gondercemde nasıl gonderılıyodu bu fotolar

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı Yeniçeri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR'de iridyum buji takıp kullanan varmı arkadaşlar?Kullanan arkadaş varsa görüşlerini yazarsa sevinirim.
    Dostum kış için çok faydalı diye düşündüm ben soğukken bile çalışması güzel vede zorlanacağımı düşündüğüm artçılı uzun dik rampalarda çok rahat tırmandı... Çiğ atma boğulma bitti; tam yakma ve ilk günkü gibi ateşleme garantisi var bence...
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Titan sewerler...
    Dün bayileri eldiven için gezerken bayinin birinde Titana uyumlu iridyumlu buji buldum (NGK) Bir sene evvelinde Bursa yı alt üst edipte bulamadığım şeyi denk geldi buldum..
    Bu sabahta henüz 1000 km kullanmış olduğum bujimi söküp yeni bujiyi taktım..Bütün gün gezdim denedim aralarındaki fiyat farkının hikmetini aradım
    İçinde önceden kattığım bir miktar yağ vede farklı istasyondan aldığım bozuk kalitede ki benzin olan depomla dahi yaptığım test sonuçları bence harika..
    Çok hoşuma gitiiğini belirtmeliyim..Sarsıntıyı ve bağırmayı kesip sıradışı bir serilik yakaladı...Rampalar tatlı (ki zaten rampa sorunum yoktu ama sarsıntısız devirlenme ve farkında olmadan red line lar yaşadım kesici devreye girdiğinde değiştirdim çokkez vitesi) Alışmam lazım motor yeniden doğdu...
    Merak edenler için maliyeti 25 YTL
    Bujinin yağlandığında zımparaladığımız kömür kısmı yerinde daha ince tığ gibi sivri bişi var (iridyum o oluyomuş sanırsam)
    Ne kadar kullanırım bilmiyorum ben 5000 de bir yeni buji alırdım ve buna yaklaşık 4 buji parası verdim..Üstelik iridyumun özelliği 9000 derece ısıya dayanabilmesiymiş..Ucundaki şase tırnağı eriyip bitmedikçe kullanmayı düşünüyorum...
    Saygılar...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    YAMAHA ybr 125
    fotograf nasıl gonderılır bı yardım ıstıyom

gokhan_307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Ybr 125 (Mavi)
    Yüksek devirde tekleme bujiden olabilirmi?

alles http://www.motosiklet.net/forum/foru...klersiniz.html buraya girip öğrenebilirsin.

duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    Alıntı alles adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotograf nasıl gonderılır bı yardım ıstıyom
    ---
    Burdan nasil resim ekleniyor bakabilirsin

http://www.motosiklet.net/forum/foru...klersiniz.html
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    tbk_1980 teşekkür ederim.İlk fırsatta ben de bir taktırayım.İnşallah YBR'de de aynı iyi neticeyi verir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    inşallah dylan olcak
    beyler bu ybr nın eksı yanları varmı nelerdır ozellıkle ybr kullanan arkadaslar yorumlarını yazarsa sevınırım yakıt konusu konfor vs.. kymco ck 125 in 130u yapabıldıgı soylenıyor ben ybrnın neden 110 km hızda takıldığını merak edıyorum yorumarınızı yazarsanız sevınırım

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    beyler bu ybr nın eksı yanları varmı nelerdır ozellıkle ybr kullanan arkadaslar yorumlarını yazarsa sevınırım yakıt konusu konfor vs.. kymco ck 125 in 130u yapabıldıgı soylenıyor ben ybrnın neden 110 km hızda takıldığını merak edıyorum yorumarınızı yazarsanız sevınırım
    Dostum 125 cc hacminde bir motor özel bazı işlemlerden geçmemişse 130 yapmaz.Çoğu sallıyor.Belki 45 derece eğimli bir yoldan inerken yapar.YBR'nin de her motorda olduğu gibi eksi yanları var tabi.Orjinal lastikleri iyi değil.Çamurluklarda kullanılan plastik daha kaliteli olabilirdi.Ön far aydınlatma da bence yetersiz.Lastiklerin tubiles olmaması da bence eksi bir durum.Bunların dışında bence eksi bir yönü yok.Ben çamurluklar haricinde diğer eksi bulduğum yanları hallettim.Allah'a şükür 21.000 km'de olmama rağmen hiç bir sorun da çıkarmıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    inşallah dylan olcak
    eyvallah saol yenıcerı herkes 130 yapabıldıgını soyluyorda bana sacma geldı bence motorun eksı yanları okadarda cok deıl an azında kymco kadar deıl motorda benzın gostergesı bıle yok cok tesekkurler

hee unutmadan kymco 11hp gucundeymıs yanı ybrden bır hp fazla bununla beraber belkı 120 falan yapar

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    eyvallah saol yenıcerı herkes 130 yapabıldıgını soyluyorda bana sacma geldı bence motorun eksı yanları okadarda cok deıl an azında kymco kadar deıl motorda benzın gostergesı bıle yok cok tesekkurler

hee unutmadan kymco 11hp gucundeymıs yanı ybrden bır hp fazla bununla beraber belkı 120 falan yapar
    celil kardeşim 20km lik hıza takılma

kymco'yi kötüleyemem ama ybr ile kıyaslanamaz
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    YAMAHA ybr 125

resmı buyultemedım.

herkeze ıyı aksamlarrlarr
    yorumlarınızı beklıyorum

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Vah zavallı YBR'cik.Başına neler gelmiş.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler