Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Ekim 2013, 23:38
rs_guven adlı üyeden alıntı
Evet, hemde çok yavaş.
kafama bişey daha takıldı sehpa da motor debriyaja basılı 1.viteste arka teker dönüyo yavaş yavaş normal mi bu acaba
Reklamlar
-
28 Ekim 2013, 03:33
Arkadaşlar YBR ESD Zincir ayarını nasıl yapabiliriz? Video, fotoğrafta bulamadım yav.. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
28 Ekim 2013, 13:09
Agv adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar
YBR ESD Zincir ayarını nasıl yapabiliriz? Video, fotoğrafta bulamadım yav..
Yardımcı olursanız sevinirim.
cbf 150 zincir ayarı diye video var youtube ta.aynısı ybr nin..
-
28 Ekim 2013, 13:54
MD.Murat adlı üyeden alıntı
cbf 150 zincir ayarı diye video var youtube ta.aynısı ybr nin..
sagol murat peki biz hangi vidalari gevseticez tekerlek miline bagli vidalari mi
-
28 Ekim 2013, 18:42
Arkadaşlar yakıt tüketimini hesapladim. 100 km de 3 lt yakmis normalde 2.5lt yi geçmiyor. Havalar sogudugundan mi acaba. Bir de motosiklet sürmeyi öğretiyorum kardeşime sürekli 1 ve 2. Vites kullaniyor. dur kalk ondan mi? Ne dersiniz sizin yakit tüketimleri ne alemde?
-
29 Ekim 2013, 13:08
Agv adlı üyeden alıntı
sagol murat peki biz hangi vidalari gevseticez tekerlek miline bagli vidalari mi
evet.kucuk ayar vidalarini sikip gevsetirken dikkat edin , ikisini de ayni tur sayisinda cevirin.bu sayede tekerin dumduz kalmasini saglarsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
dogrusukru adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yakıt tüketimini hesapladim. 100 km de 3 lt yakmis normalde 2.5lt yi geçmiyor. Havalar sogudugundan mi acaba. Bir de motosiklet sürmeyi öğretiyorum kardeşime sürekli 1 ve 2. Vites kullaniyor. dur kalk ondan mi? Ne dersiniz sizin yakit tüketimleri ne alemde?
ben yazin motorumu alip ogrendim.bu surecte benzima sarfiyatim 100kmde 4lt civarindan 2,9lt ye kadar dustu.kardesinize ogretmeniz onemli etken burasi burasi kesin.
dun focaya gidip geldim , ben 105kg arkadasim 85kg. genelde 80-90 km hizla seyrettik , ki gaz sonuna kadar acik anca bu kadar yapiyor ruzgarda iki agir kisi.
140km de 4lt yakti alet bu halde.
bu arada tunel var cevre yolunda, tunelden gecerken ruzgar yok biraz da egim var asagi dogru , 110km yi gordum rahatladim.motorda sorun mu var diyordum.demekki top speed videolari falan ruzgarsiz yerlerde cekip koyuyorlar.
-
29 Ekim 2013, 14:10
evet.kucuk ayar vidalarini sikip gevsetirken dikkat edin , ikisini de ayni tur sayisinda cevirin.bu sayede tekerin dumduz kalmasini saglarsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
ben yazin motorumu alip ogrendim.bu surecte benzima sarfiyatim 100kmde 4lt civarindan 2,9lt ye kadar dustu.kardesinize ogretmeniz onemli etken burasi burasi kesin.
dun focaya gidip geldim , ben 105kg arkadasim 85kg. genelde 80-90 km hizla seyrettik , ki gaz sonuna kadar acik anca bu kadar yapiyor ruzgarda iki agir kisi.
bu arada tunel var cevre yolunda, tunelden gecerken ruzgar yok biraz da egim var asagi dogru , 110km yi gordum rahatladim.motorda sorun mu var diyordum.demekki top speed videolari falan ruzgarsiz yerlerde cekip koyuyorlar.
Son olarak;
Kaç tur sıkacağımız belli mi acaba?Yoksa göz kararı az bir şey sıkıp, herşeyi halledip zinciri kontrol etmek mi?
-
29 Ekim 2013, 15:44
bnde ybr aldım çok memnunum 2013 model , peşin 4.450 ,, bu ay içinde zam gelmiş 4.,700 olmuş gün geçtikçe fiyatlar tawan...
-
29 Ekim 2013, 15:59
Abramovic adlı üyeden alıntı
kafama bişey daha takıldı sehpa da motor debriyaja basılı 1.viteste arka teker dönüyo yavaş yavaş normal mi bu acaba
Evet, bu da normal.
---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
Agv adlı üyeden alıntı
Son olarak;
Kaç tur sıkacağımız belli mi acaba?Yoksa göz kararı az bir şey sıkıp, herşeyi halledip zinciri kontrol etmek mi?
Turla ilgisi yok. Göbek milinin üzerinde ayar çizgileri var. Zinciri gerdikten sonra, her iki tarafı da aynı hizaya getir ve sık.
Düzeltme; Kesin bir tur sayısı yok. Yavaş yavaş sıkıştırıp, zinciri kontrol etmek gerekir.
---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:55 ----------
caco35 adlı üyeden alıntı
bnde ybr aldım çok memnunum 2013 model , peşin 4.450 ,, bu ay içinde zam gelmiş 4.,700 olmuş gün geçtikçe fiyatlar tawan...
Hayırlı olsun. Allah kazasız kullanmak nasip etsin.
-
29 Ekim 2013, 17:38
rs_guven adlı üyeden alıntı
Evet, bu da normal.
---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
Turla ilgisi yok. Göbek milinin üzerinde ayar çizgileri var. Zinciri gerdikten sonra, her iki tarafı da aynı hizaya getir ve sık.
Düzeltme; Kesin bir tur sayısı yok. Yavaş yavaş sıkıştırıp, zinciri kontrol etmek gerekir.
---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:55 ----------
Hayırlı olsun. Allah kazasız kullanmak nasip etsin.
tur sayisini esit tutarsaniz zaten bir yamukluk olmaz.he bu da neden gerekli olabilir , mesela benim ybr 2008 model , ne cizgisi kalmis ne birsey zaten milin pullarinin boyutlari da farkli.bu yuzden ben oyle soyledim..cizgi varsa bakilmali , haklisin.
-
29 Ekim 2013, 18:10
tur sayisini esit tutarsaniz zaten bir yamukluk olmaz.he bu da neden gerekli olabilir , mesela benim ybr 2008 model , ne cizgisi kalmis ne birsey zaten milin pullarinin boyutlari da farkli.bu yuzden ben oyle soyledim..cizgi varsa bakilmali , haklisin.
Onun motosikleti 2013 esd, yani en yenisinden. Bunu bildiğim için öyle söyledim. Yoksa ikisini aynı oranda çevirmek de mantıklı tabi ki.
-
29 Ekim 2013, 21:59
Arkadaşlar forumda yazıyordur illaki ancak yeni alan falan vardır belki güncelleyelim. Hem satabilizede hem asfaltda kullanacağım bir lastik önerebilir misiniz fiyatı makul olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Pirelli dura traction nasıl lastik kullanan var mı? Dişleri çok iyi fakat hemen erir mi acab ondan korkuyorum.
-
29 Ekim 2013, 23:36
Çok iyi bi lastik kullandım tavsiye ederim ön arka takım şeklinde alacaksan en az 25 bin km asfaltta kullanırsın..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
29 Ekim 2013, 23:37
Dümdüz yolda hız denemesi yaptım geçenlerde 120 ye banamısın demedi hiç yeni diye de fazla zorlamadım 130 u görmezdi ama buyuk ihtimal. 70 kiloyum ,2013 esd
-
29 Ekim 2013, 23:54
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Çok iyi bi lastik kullandım tavsiye ederim ön arka takım şeklinde alacaksan en az 25 bin km asfaltta kullanırsın..
Lastik markasını verme şansınız var mı ?
-
30 Ekim 2013, 00:21
altınkartal adlı üyeden alıntı
Pirelli dura traction dan bahsediyor.
-
30 Ekim 2013, 00:22
bahsettiğiniz lastik işte alıntı yapmayı unuttum öyle cevap verdim prelli dura trekşın modeli hem bozuk yolda hemde asfaltta süper performans 2011 esd emde vardı sahibi taktırmış çok güzeldi..
-
30 Ekim 2013, 00:43
bahsettiğiniz lastik işte alıntı yapmayı unuttum öyle cevap verdim prelli dura trekşın modeli hem bozuk yolda hemde asfaltta süper performans
2011 esd emde vardı sahibi taktırmış çok güzeldi..
''Çok iyi bir lastik kullandım....'' yazınca bana cevap verdiğinizi anladım ama ne kullanmış acab dedim virgül'ün azizliğine uğradık kısaca, benim beynimin azizliğide var tabi Bu arada çok teşekkürler benimde aklıma en çok yatan Pirelli dt'dı. Trabzondaki bayiler araba lastiği satıyor hep burada olduğunu sanmıyorum sahibindende 90 liraya var oradan kapıda ödemeli alırım heralde. 90 lira normal fiyat mı o lastik için acaba bir fikriniz var mı ?
-
30 Ekim 2013, 00:53
''Çok iyi bir lastik kullandım....'' yazınca bana cevap verdiğinizi anladım ama ne kullanmış acab dedim virgül'ün azizliğine uğradık kısaca, benim beynimin azizliğide var tabi
Bu arada çok teşekkürler benimde aklıma en çok yatan Pirelli dt'dı. Trabzondaki bayiler araba lastiği satıyor hep burada olduğunu sanmıyorum sahibindende 90 liraya var oradan kapıda ödemeli alırım heralde. 90 lira normal fiyat mı o lastik için acaba bir fikriniz var mı ?
fiyat normalde sipariş vermeden telefonda lastiğin üretim tarihini mutlaka sorun eski tarihli ise almayın mesela bu yılın lastiğini almaya özen gösterin 2011 yada 2012 yılından kalma lastiklere para vermeyin 20 lira fazla ver yeni tarihlisini al..
-
30 Ekim 2013, 01:12
fiyat normalde sipariş vermeden telefonda lastiğin üretim tarihini mutlaka sorun eski tarihli ise almayın mesela bu yılın lastiğini almaya özen gösterin 2011 yada 2012 yılından kalma lastiklere para vermeyin 20 lira fazla ver yeni tarihlisini al..
Tamamdır aklımın bi kenarına yazdım teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 152 kullanıcı var. (0 üye ve 152 misafir)
Bu Konudaki Etiketler