ankara çevrsinde km si çok oömayan ybr esd satan biri varmı?
Cümleten selamın aleykum. Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.
Aradaşlas yeni 2012 model ybr sahibiyim. Motoruma xenon takmayı ve anahtar bağlamayı düşünüyorum hep açık kalmaması için. Motoruna xenon takıp problem yaşayan varmı acaba? Bizim motorların orj statoru yeterli mi?
Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar 10 W sis lambası iki tane 5'er W'dan toplamda 10 zarar verir mi aküye?
Az kendimi ifşa edeyim de buralar canlansin
Boyun 1.83m kilom 99kg Yamaha YBR 125 - 2011
Yer: Muğla Tarih:18.10.2013
Saygı, sevgi..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
arkadaslar 2006 model 24000 km de ybr kullanıcısıyım motor yagım benzin kokuyor sizinkilerde de böyle bi sorun varmı? en sonyag degisimimde 1lt yag cıkmıstı?
Bı defada bende oldu benzın karısması yagını degıstır eger tekrar ederse yada yag eksıltırse bı ustya goster usta bana dıp gaz yapmıssındır karbutor benzını yakamamıstır fala gelmıstır oda oraya atmıstır dedı sorun yok dedı yanı dıp gazma yapma yemıycek yerde
ıyı aksamlar arkadaslar motora alarm taktırmak ıstyrm tavsıyelerınız ve onerılernızı soylermısınz yardım cı olun
Aranızda ybr esd'de Tur camı - Uzun cam kullanan kimseler varmı? Nasıl rüzgar direncini azaltıyor mu? Kullanan varsa nereden kaç liraya aldınız ve memnun olup olmadığınız hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.
çok uzun süre kullanmadım sedat ın motoruydu ama çok bi fark görmemiştim.... fiyat hakkında bilgim yok..
zinciri germek için önce arka tekerlek somunlarını gevşetmen gerekiyor somunları gevşettikten sonra gergi civatalarının somunu var 12 anahtar tutar somunu gevşetip civatayo 10 numara anahtar ile sıkarsan zinciri gerersin yalnız beşiğin üstünde bulunan çizgilere dikkat et çizgilerin iki tarafınıda eşit olması gerekiyor yoksa zincir tam düz olmaz fazlada germemen lazım ses yapabilir hadi sana kolay gelsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
ben cevap yazdım forumun sonuna umarım faydalı olur kolay gelsin
arkadaşlar herkese iyi akşamlar hafta sonu vaktimizi biraz fotoğraf çekerek geçirdik.. mağlum sezonun sonlarındayız artık ve sezon sonu fotoğrafları çekelim dedik buyrun..
Mz 150 ( 1991 ), Mobylette bionik 52 (1992 ), Honda Titan 125 ( 1997 ),
Yamaha ybr 125 ESD ( 2013 ) ESTORIL BLUE.. Fotograf galerim.. http://zoroix.deviantart.com - 500px.com/zafer_ertem/
Fotoğraflar çok güzel elinize sağlık.Bişey soracaktım motorun farının üstündeki sarı şerit şuan satışta olan 2013 modellerde yok..? Küçük bir ayrıntı ama benim çok hoşuma gitti ama ne yazık ki benim gördüğüm hiçbir model de o yoktu..Orjinal olduğunu düşünüyorum bu konuda bir açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
selam arkadaşlar Esenyurt-Çağlayan arası bi motosiklet alıp git gel yapmayı düşünüyorum artık metrobüs çekilecek gibi değil. ve zamandan da tasarruf yapmak istiyorum. koymaya kapalı kilitli bi yerim olsa hiç acımadan ybr 125 alırım ama eve yakın otopark bile yok o yüzden az bi fiyata ve az yakan iyi kötü yine beni yolda bırakmayacak dandik olmayan ybr tarzında commuter moped bir motosiklet ne olabilir. Ayrıca arkadaşlar kilitlemek için neler yapmalıyım özellikle bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Napim çadır mı çekeyim nasıl ne tarz bi çelik kilit alayım neresinden nasıl, ne çeşit bi kilitle kilitlesem daha güvenli olur arkadaşlar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. şimdiden hepinize teşekkür ederim.
hemen aciklik getireyim yorumunuz icin tesekkurler 2013lere ozel birsey degil bi kere onu belirteyim kucuk ayrintilari fark etmekte farklilik icerir.. Tamamiyle sahsi dusuncemle ordaki park lambasini turuncu olmasini istedigim biseydi yapma geregi duydum gorenler de sizin gibi 2013ler boyle cikiyo die sormadan gecmiyolar begenmeniz ve fark etmeniz guzel bisey..
Mz 150 ( 1991 ), Mobylette bionik 52 (1992 ), Honda Titan 125 ( 1997 ),
Yamaha ybr 125 ESD ( 2013 ) ESTORIL BLUE.. Fotograf galerim.. http://zoroix.deviantart.com - 500px.com/zafer_ertem/
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)