[QUOTE=rs_guven;3166190]Şimdiden hayırlı olsun.[/QU
inşallah bakalım teşekkürler
motosikletimi aldıktan sonra, motosiklet kazaları ile ilgili haberlere ister istemez daha fazla bakmaya başladım. Okuduğum son 2 haberde kask takmış kişiler boyun kırılması sonrası hayatlarını kaybetmişler. kask-mont-dizlik falan tamam da, boyun koruma kullanan var mıdır? internetten biraz bakındım, ama genelde süngerden yapılmış 3-4 ürün bulabildim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/122378-mugla%27da-veya-cevresinde-bulunanlar-bakin.html
beyler hepinizi bekliyorum )
merhaba arkadaşlar.Malumunuz ybr lerin genel olarak farlarından herkes şikayetçidir.motorumu alalı 9 ay oldu ve xenon taktırmak istiyorum.sizce çift devre 8000 lik işimi görürmü ve akü açısından sorun yaratır mı ? bu konudan hiç anlamam o yüzden soruyorum.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de 10 gün önce sıfır mavi renk bir ybr alarak aranıza katıldım. Herkese kazasız sürüşler.
ağustos ayında 3700 tl ye 5.000 de 2013 model bulmuştum almadım.o paraya kolay satamazsın dediler o zaman birkeç kişi ben de tırstım almadım , sonra 2008 model 37.000de 2500 tl ye aldım.ama diğerini kaçırdığıma pişmanım.motorumdan da memnunum problem yaşatmadı şimdiye kadar ama yeni olması daha güzel olurdu yani
21 Eylülde edremite servise gittim 20-50 yağ koydular motorum için problem yaratır mı
Benim ybr 2011 model 14.800 km'de idi, 3000 lira istedi sahibi.
Kredi kartından para çekme faizi, devir ücreti, sigorta, çanta, depo kılıfı, tur camı, kilit, genel bakım vs derken şu an bana maliyeti 3.600 lira oldu.
Lastikleri de değiştirecegim. Onunla beraber maliyeti, 3.800 lira olacak. Ekstraya çok para gitti. Onu hesap etmedim en başta. Yoksa almazdım.
Bu haliyle satsam 3.500 liraya ancak gider. Belki de gitmez.
---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:23 ----------
Hayırlı olsun. Bizde mavi istedik ama ikinci el olunca mecburen renge razı oluyorsun.
Edremit teki servisimden memnun olmadığım için başka bir yere gitmem gerekiyor çanakkale ye yakın nereyi tavsiye edersiniz
arkadaşlar motorum satılık 2012 ybr ilgilenmek isteyen arkadaşlar ulaşsın bana pişman olmayacağınız bir motor resimlerde de göreceksiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ihtiyactan-satilik-acil-2012-ybr-bakmadan-gecme-136942080/detay/
Şu an bu konu içerisinde 311 kullanıcı var. (0 üye ve 311 misafir)