Biz o zaman cebimizde 5.000 TL ile gidelim almaya.Kask,çanta,koruma demiri plaka anca..)
Arkadaşlar motorumu satıyorum büyütmek için daha 13500 km de. Aksesuarlı çok temiz aile motoru işten eve kullandım zaten dosta gidecek bir motordur ilan adresini yazıyorum bakmak isteyen ve düşünen ulaşabilir bana
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8551921/detay/
beyler siz bu HGS işini nasıl yapıyosunuz
3lira için değmez haftada bi köprüde kullanıcam sadakam olsun devlete Evet,malum stikır olmuyo kartıda okumuyo çözüm varmı buna
Kask nasıl unutulur motosikletin bir parçası o
merhaba arkadaslar uzun sure yazamadim tayin durumlari nedeniyle artik izmirde degilim datcaya yerlestim, araba ihtiyaci nedeniyle ybr mi de satiyorum ilani koyunca buraya da eklerim, hekese keyifli yollar, gerci havalar da bozdu artik ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Izmir ayrancilar 30 yasinda ogretmenim,
1 sene once 8500 km de aldigim ybr icin bakim durumlarini anlatayim size:
8500 km: yag, buji, zincir temizlik,balata,filtre temizlik (torbali serviste)
11000 yag (castrol10w 40), filtre degisimi yan sanayi (kendim)
13500 yag, buji degisimi, hava filtresi temizdi (castrol 15w50) (kendim)
16500 km ye geldik bu sekilde 8000 kmdir servis yuzu gormedik. Yagi 2500 3000 km arasi motorda zirilti baslayinca degistiriyorum.
19000 oldu yag degisimi ve buji disinda tam 10 BIN km masrafim olmadi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
arkadaşlar bende 2.el bi tane ybr düşünüyorum ancak fiyatların bazıları gerçektende abartılmış eyvallah herkes malını ucuza satmak istemez ama abartılmaması gerekiyor bence 2011-2012-2013 model farketmez temiz olduğunu düşündüğüm motoru hangi fiyat aralığında almalıyım. çevremde 3 ile 3,5 milyar arası temiz km si 5 bini geçmemiş motor alanlar oldu(2013 model) ancak internete baktığımda bu motora bedava gibi geliyor gerçekte satılan fiyatlar
hgsyı ben camın arkasına bı jıltın gıbı bı kagıt yapıstırm yapıstımayıda gıdecegm zaman ıcıne koyuyrm ısım bıtınce ruhsatın ıcıne gerı gayet rahat okuyr cam arkasından
burdan satmayi cok isterim motordan anlayan arkadasa gitsin, yollarda sesini dinler yoruldugunda dinlendirir serinletirdim onu gercek bir arkadasti bana
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ogretmenden-2011-ybr-esd-uzun-yol-arkadasi-138838104/detay/
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)