O konuda bir şüpem yok zaten,uzun yol ve konfor.Geçen mondial 150 mcx motosiklete bindim çukurlara vurdukça,Allah'ım ne zaman bitecek bu ızdırap ne zaman inicem bu motordan dedim giderken.Artçıyla sürekli dolaşacağım ve abartılı değil hafif yükte olcak.Çoğu kişi Ybr rampalarda bayılıyor,tıkanıyor vs gibi laflar dönüyor ortamlarda..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...40523&rnd=5880 dostum bunla tks yapmayi dusunuyorum benim motor 1800 kmde 2 aylik motor alirsam pisman olurmuyum sizce ama gonlum apacheden yana tesekkurler simdiden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Ayrica yedek parca sıkıntisi olurmu ? Birde konfor demisin anlamadim ybr den iyimi konforu ?
Hayır Ybr'nin konforu daha iyi.Bende sizin gibi motosiklet alıcam ve bir çok modeli test ederek fikir sahibi oldum..Tvs apachi rtr 150 görünüş olarak güzel motor..Kaslı ve sportif bir yapıya sahip.Al benisi yüksek,lakin malzeme kalitesi Ybr'den iyi değil.Benim test ettikten sonraki görüşüm..Motor güzel kaçıyor,Ybr'ye göre.Tabi ki Apachi 150 cc Ybr 125 cc,olacak o kadar..Ybr uzun yolda çok rahat ve sıkıntısız gidiyor,ama apachi o kadar rahat değil.Hem vibrasyonu var,hem koltuğu rahat değil ve tabi ki amartisörler sert..Sİze tavsiyem bir Tvs bayine gidip kendi gözünüzle görüp incelemek.İmkanınız varsa binip test etmeniz,en doğru yöntem budur..)
Birde verdiğiniz link yönlendirme hatası var kontrol edin..)
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:21 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=24Y48YY36d8
Saol satmayim ozaman iyi geceler tesekkurler.
Ybr satılır mı ya.rica ederim..
S.A. motorumun kontağında bi sorun var, kontak açıyo fakat marşa basınca çalışmıyo, kontağı açıp kapatıyorum bazen tek marşta sorunsuz çalışıyo
önce de olmuştu wd-40 sıktım düzelmişti, şimdi o da fayda etmiyo, rahatsız edici bi durum, kontağı değiştirmek oraları oynatmak falan istemiyorm, bidaha yağlayacam bakalım ne olacak.
merhaba arkadaslar dun motorun lastıklerını degıdtırdım mıchelın pılot street model lastık taktırdım arka on ve takma ucretıde aldılar hepsı 250 tl ye mal oldu lastıkler 230 tl 20 takma parası lastıkler degıstıkten sonra motorun yol tutusu ve vıraj kabılıyetı muthıs arttı degıstırmwk ısteyen varsa tavsıyemdır..
Yamaha Ybr 125 Facebook Grubu;
https://www.facebook.com/groups/yamahaybr125TR/
bu gün edirneden lüleburgaza gittim ve bi kere daha iyiki ybr diyorum o parayı boşuna vermediğimi bi kere daha ispatlıyoki millet neler yapıo ybr'ye km'ler gidiyo o yüzden hangi kasası olursa olsun YBR diyorum sağlam rahat konforlu dayanıklı ve bide yakışıklı.. ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
sayfamız şenlensin azıcık.. ;)
Urban Legend
Mz 150 ( 1991 ), Mobylette bionik 52 (1992 ), Honda Titan 125 ( 1997 ),
Yamaha ybr 125 ESD ( 2013 ) ESTORIL BLUE.. Fotograf galerim.. http://zoroix.deviantart.com - 500px.com/zafer_ertem/
2 gün içinde vites olayını çözdüm,göstergeli vitesleri kullana kullana motorda vites nasıl değişiyordu unutmuşuz gerçekten.Motor kullanmayı bilmeyen sorsa bize abi vites nasıl değişiyor yerleri felan,rezil olacaktık.Artık vites göstergesi probleminide çözdüğümüze göre Ybr almamak için bir neden kalmadı..Herkes 2014 modeli bekle diyor ama bakalım,o kadar sabredebilirsem 2014 alıcam ama zannetmiyorum..) Bir kaç yere sordum 2013 modeller daha uygun fiyatlı bayii kışa girmemizle motosiklet sezonu biteceğini ve eldeki 2013 modelleri çıkartmak satmak için fiyatların daha da düşeceğini söyledi.Beni durduran bu oldu,sabret dediler daha az para öde dediler.Bakalım kısmet,kafamdaki renkte mavi diğer renkleri beğenmedim..En kısa sürede aranıza dönmek umuduyla,cevaplar için teşekkürler..Yok mondial 150 mcx'ti yok cbf'ydi yok apach'di.İşten dönünce Yamaha bayisine uğradım Ybr'ye bindim.Eski bir dosta merhaba demek gibiydi.Nede çok özlemişim..)
Bakım için edremit arslan motora giden varmı memnun mu
internette izlediğim videolarda, motosikletlerde kontak ilk açıldığında devir saati en sona kadar bi gidip geliyor. Benim ybr de böyle bir hareket yok. Ybr lerde mi yok, yoksa benim motorda mı sıkıntı?
arkadaşlar şuan 0 km YBR 125ESD plaka ruhsat korumalık felan netbi fiyat söylermisiniz ne kadar tutar :D (araştırsaydın biraz yazmana gerek yoktu diyenler bu yazısı araştırmak için yazdım )
4200 Motor 500 Plaka,Ruhsat Ekipman cart curt yoksa, 5000 i cok rahat gecer
Şu an bu konu içerisinde 136 kullanıcı var. (0 üye ve 136 misafir)