http://www.youtube.com/watch?v=c9EhJ...ature=youtu.be
Arkadaşlar videodaki motor sesini dinleyip yorumlayabilir misiniz?
---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 14:52 ----------
Yamaha Ybr 125 Facebook Grubu
http://www.youtube.com/watch?v=c9EhJ...ature=youtu.be
Arkadaşlar videodaki motor sesini dinleyip yorumlayabilir misiniz?
---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 14:52 ----------
Yamaha Ybr 125 Facebook Grubu
subap dedim bastan ama gaz verince kesmesi lazım.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
arkadaşlar benim motordan da bir ses gelmeye başladı.zincirin motora girdiği yerden gelen biz zıngırtı sesi.teker ve zincir dönünce ortaya çıkıyor yalnızca.zincir de gevşemiş gibiydi onu gerdim demin videodan izleyip gene düzelmedi.sanki zincir içerde birşeye sürtüyor gibi bir ses.
ahanda bu da videosu.boşta dururken de motorun sesi nasıl bir bakın lütfen.hiç anlamıyorum 1 ay olmadı motora başlayalı.
http://www.youtube.com/watch?v=bRWsy...ature=youtu.be
yeni şehir efsanesi ybr krank yiyor. Ben daha düzgün binip 30 binde 40 binde ybr nin alt bölümünde her hangi bir parçayı bozanı görmedim
Istanbulda onereceginiz servis neresidir simdiden cevap icin tesekkurler
Merhaba arkadaşlar motorumu satalı epey oldu.Yamaha Ybr 125 kullanıcısıydım.Motorumu yeni almıştım 400 km'deydi daha.Honda'cı bir arkadaş aklımı çelip bana motorumu takas ettirdi Honda Cbf ile.Başta güzeldi ama güzelliği çok sürmedi ne yazık ki.Uzun lafın kısası Ybr'mi çok aradım..Motoru sattım kurtuldum,tayinim Diyarbakır'a çıktı 3 yıldır burda ikamet ediyorum,görev icabı.Yeniden Ybr almak istiyorum ama bir arkadaşta gördüm.Yamaha Ybr'nin de vites göstergesini iptal etmişler.Çok üzüldüm,çünkü sıfır bir Ybr almak istiyorum.Siz Ybr'ci dostlardan bir kaç kısa sorularım olacaktı.Yanıtlarsanız çok sevinirim..4 Yıldır Ybr'den uzak bir hayat yaşıyorum daha doğrusu motosikletten uzak bir hayat.Ybr çok değişmiş,hala aynı sağlamlık,aynı uzun yol keyfi,aynı amartisörlerin konforu ve en önemlisi 2013 model de vites göstergesi var mı ? Eğer yoksa 2014'ü beklicem..Başkada motor olmam,vites göstergesine neden taktın diye sorarsanız.Yeni kullanıcıyım,benim için önemli bir özellik.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,Tekeriniz hep düz bassın..
Ybr ve vites göstergesi 2004-2013 Arası yoktur,Sizinki Özel üretimmiydi ?
Hayır ne özel üretimi ? yazdıklarımı iyi okumadınız galiba..Vites göstergesi vardı diye zaten Honda ile takas yaptım.İlk vitesli motorum olduğu için süremedim.vitesleri karıştıyordum..cevabınız için teşekkürler.2014'ü beklicez anlaşılan..Onda da olmazsa eğer uydurmaya çalışıcaz,uzun yol ağırlıklı kullanacağım için Ybr'den başka alternatif düşünmüyorum..Bu arada sattığım ybr'em 2010 model di..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
yamaha nın ybr ye vites göstergesini koyacağını sanmıyorum açıkcası ben
daha onceki modellerde var mi yok die hatirliyorum da koycak olsa zaten ESD'ye koyardi ayrica yeni baslayanlar icin dezavantaj olsada bence kullanmaya baslayip alistiktan sonra cokta gerekli bisey degil die dusunuyorum şahsi fikrim tabi..
Aynen, bir haftada alışırsınız. İhtiyaç hissetmezsiniz.
Çok model araştırdım,ybr'den başka alternatif yok.2014 model hakkında internette bazı videolar resimler gördüm.Şuan ki modelden pekte farklı değil.Çok ufak tefek değişiklikler var,anlaşılan Yamaha Ybr için 2014'te de aynı tasarımı kullanacak.Sadece tel jant seçeneği ve mevcut renklere ek olarak beyaz rengininde olacağı söyleniyor..Alışmaya çalışıcam dediğiniz gibi,nelere alışmadık buna da alışırız..Bulunduğum yer bir ilçe ve merkezden 70 km uzakta.Bu ilçede serviste yok bayi de,servise götürmek için 70 km yol gitmem gerekecek.Benim canıma minnet tabi,altımdaki motor ybr olduktan sonra seve seve gideriz de.Motor arıza yapıp yüreyemeyecek duruma gelirse.İşte o zaman yandık,neyse gülü seven dikenine katlanır hesabı.Ybr sevdası bu napalım engel tanımıyor..))
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Yürümemek ve ybr ifadeleri çok zor yanyana gelir. Merak etmeyin
Yeri gelmişken ve bu ihtimale binaen ybr sağlamlığı;
http://www.ikiteker.org/modules.php?...wtopic&t=15541
Arkadaşlar bi kac sorum olcak motor 1800 km de rolantide stop etmiyor ama dur kalklarda stop ediyor 2000 binde servise gidesiye kadar bi sorun olurmu ? Ayrica ilerde 150 cc silindir takmayi dusunuyorum bi sorun olurmu yoksa ayriyeten oynanmis cg almayi dusunuyorum hiz icin .
Şu an bu konu içerisinde 189 kullanıcı var. (0 üye ve 189 misafir)